Täytä lainahakemus - saat lainapäätöksen nopeasti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Vertailemme yli 30 pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

OmaLaina.fi on palvelu heille, jotka haluavat löytää lainaa netistä edullisesti. Hakemuksesi käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen, joten hae rohkeasti lainaa. OmaLaina.fin kautta hakiessasi säästät huomattavasti koroissa, sillä kilpailutamme kaiken suuruiset lainat puolestasi ja tarjoamme sinulle aina sopivaa vaihtoehtoa.

Yhteistyökumppaneitamme


Hae lainaa netistä helposti ja edullisesti

Kauttamme voit hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai muuta lainaa netistä - Ehdotamme sinulle sopivaa vaihtoehtoa haluamasi maksuajan puitteissa. Teemme jatkuvasti sopimuksia uusien toimijoiden kanssa takaaksemme sinulle parhaan hinnan lainasummasta ja maksuajasta riippumatta. Tällä hetkellä voit hakea kauttamme pienempää lainaa 100 eurosta aina 3000 euroon saakka. Suurempia kulutusluottoja voi hakea aina 60 000 euroon saakka, mutta yli 10 000 euron lainahakemuksiin suosittelemme lisäämään yhteishakijan. Maksuaikaa saat lainoille yhdestä vuodesta kymmeneen vuotta. Kaikki luotonantajamme myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomuus tarkoittaa, että kauttamme haet lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Voit myös hakea lainaa ilman liitteitä, sillä monet pienemmät lainat eivät vaadi erillisten tiedostojen lähettämistä, mikä nopeuttaa hakuprosessia ennestään. Helpon kilpailutuksen ansiosta voit löytää ja hakea lainaa pienellä korolla, etsitpä lainaa yritykselle, tai vain edullista lainaa netistä omaan käyttöösi. Lähetä ilmainen hakemus ja hae lainaa nyt.

Lainaa pienellä korolla - sinä hyödyt OmaLainan vertailupalvelusta

Kilpailuttamalla maksimoit mahdollisuutesi saada lainaa pienellä korolla. Saat lainaa nopeasti ja samalla varmistat, että olet huomioinut tarjolla olevat vaihtoehdot mahdollisimman kattavasti. Henkilökohtainen lainatarjous laaditaan kulloinkin ilmoittamiesi tietojen perusteella, jonka lisäksi pankit voivat muuttaa korkoja ja muita lainaehtoja. Siksipä vertailua kannattaa tehdä tasaisin väliajoin, vaikka et tarvitsisi lainaa nyt. Vertaa lainaa - se on sinun etusi!

Omalaina.fi on TV:stä tuttu 100% suomalainen palvelu

Tutustu TV:stä tuttuun Omalaina.fi-mainokseen klikkaamalla yllä olevaa videota. Etsimme sinulle sopivimmat tarjoukset yli 30 pankin ja luotonantajan tarjonnasta. Lainahakemus ei vielä sido sinua lainaan, vaan voit aina päättää, hyväksytkö saamasi lainatarjouksen! Palvelu on täysin maksuton.

Usein kysyttyä

Lainan hakeminen

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Miksi hakea lainaa netistä OmaLaina.fissä?

Lainahakemuksesi lähetetään yhdellä hakemuksella usealle pankille ja luotonantajalle sen sijaan, että täyttäisit hakemuksen yli 30 paikkaan. Lainavertailu onnistuu näin samassa paikassa ja löydät edullisen lainan helposti.

Voinko kilpailuttaa nykyiset lainani?

Kyllä, olemassa olevien lainojen kilpailuttaminen on yksi helpoimmista tavoista säästää merkittäviä summia kuukausittain. Täytä lainahakemukseen nykyiset lainasi ja valitse lainan käyttötarkoitukseen lainojen yhdistäminen tai uudelleenrahoitus.

Lainapäätökset

Milloin saan rahat tililleni?

Saat lainahakemukseesi heti useita alustavia ja lopullisia lainatarjouksia. Voit saada rahat tilillesi nopeimmillaan 15 minuutissa päiväsaikaan.

Minkälaisella korolla saan lainaa?

Pankit ja luotonantajat tekevät lainapäätöksen aina asiakaskohtaisesti. OmaLaina.fi kilpailuttaa puolestasi lainahakemuksen usean luotonantajan kesken. Saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisen koron.

Mikä on OmaLaina.fin ikäraja?

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat. Luotonantajilla on tämän lisäksi omia ikärajoitteita, jotka vaikuttavat luottopäätökseen.