logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Inflaatioon ja korkojen nousuun voi varautua

Talouden epävakaat näkymät huolestuttavat monia. Epävakauteen voi kuitenkin varautua ja oman talouden puskuria vahvistaa sopivalla lainalla.

Muuttuvan maailmantilanteen vaikutukset talouteen askarruttavat juuri nyt monia suomalaisia. Kiihtyvä inflaatio, korkojen nousu ja mahdollinen taantuma ovat haasteita, jotka vaikuttavat jokaiseen kotitalouteen. Vaikka maailmantalouden heilahteluilta ei voi täysin suojautua, voi tulevaan varautua ja riskejä minimoida. Talouden puskurina voi olla realisoitavaa omaisuutta tai säästöjä, mutta myös sopiva laina on osa tätä työkalupakkia.

Pidä huolta säästöistäsi

Pitkäjänteisellä säästämisellä haalittu puskurirahasto voi tehdä epävarmuuksien kohtaamisesta helpompaa. Kaikkia säästöjä ei kuitenkaan kannata polttaa heti kun vastoinkäymisiä osuu kohdalle, sillä oikein sijoitettuna säästetty raha voi kasvaa myös vaikeina aikoina. Osan säästöistä voi toki tarvittaessa käyttää, mutta talouden tasapainottamiseksi voi myös hyvin käyttää lainaa.

Lainaaminen taloudellisesti epävakaassa tilanteessa voi tuntua hurjalta ajatukselta, mutta lainatuotteita on monenlaisia ja niistä monet sopivat oikein käytettynä myös talouden puskureina. Luottotili tai -kortti voi toimia heti käyttövalmiina varakassana ja antaa turvaa talouden heilahteluille.

Jatkuva luotto tuo lisää pelivaraa

Jatkuva tililuotto on laina josta voit tilin avaamisen jälkeen tehdä nostoja itsenäisesti, oman luottorajasi puitteissa. Lainalyhennykset palautuvat käyttöösi, joten tililuotto toimii ikään kuin luottokortin tavoin. Täten myös luottokortti on vaivaton tapa varautua taloudellisiin haasteisiin. Uusi luottokortti voi sisältää jokapäiväisiä etuja, kuten bonuspisteitä tai vakuutuksia, ja samalla toimia puskurirahastona pahan päivän varalle.

Omalainassa autamme sinua löytämään sopivan lainaratkaisun. Olipa kyseessä kertalaina, jatkuva tililuotto tai uusi luottokortti, löydät kattavan määrän luotonantajia ja lainatuotteita Omalainan kilpailutuksen kautta.

Lähetä oma hakemuksesi ja katso millä ehdoin sinulle tarjotaan lainaa. Vertailu on täysin ilmaista, etkä sitoudu lainanottoon!

Usein kysytyt kysymykset

Miksi laina kannattaa yhdistää?
Jos sinulle on kertynyt useita pieniä lainoja, lainojen yhdistäminen selkeyttää lainan hoitamista ja alentaa kuluja, sillä laina keskittyy yhden pankin hoidettavaksi.
Mikä on yhdistellyn lainan korko?
Yhdistellyn lainana korko määräytyy aina hakijan henkilökohtaisten ominaisuuksien mukaan, mutta yleisesti voidaan sanoa, että lainan todellinen vuosikorko pienenee, kun ne yhdistetään.
Riku Laine
Päivitetty: 2022-11-21