logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Onnea ja menestystä uudelle yritykselle

Omalaina.fi palvelun kautta nykyisin vakuudetonta yrityslainaa helpommin uusille yrityksille.

Yritys voi tarvita toimintaa aloittaessa pääomaa, koska uudella yrityksellä ei usein aloittaessa ole kassavirtaa. Sopivan kokoinen vakuudeton yrityslaina on hyvä vaihtoehto, jolloin uuden yrittäjän ei tarvitse hyödyntää omia varojaan yrityksen pyörittämiseen. Omalaina.fi palvelussa uuden yrityksen lainamahdollisuudet ovat kasvaneet ja nyt onkin sopiva aika hakea yrityslainaa uudelle yritykselle.

Omalaina.fi palvelu kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useita rahoitusyhtiöitä ja pankkeja – mahdollisuus saada useampi lainatarjous yhdellä hakemuksella. Hae nyt kauttamme yrityslainaa uudelle yritykselle – yrityslainat alkaen 1000 eurosta ylöspäin.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi yritys tarvitsee pääomaa?
Pääoma on tärkeä väline yrityksen kasvaessa tehdessä hankintoja. Ilman rahaa yrityksen potentiaali voi jäädä saavumatta, sillä kaikkia mahdollisia töitä ei voida ottaa vastaan,
Miten voin saada yrityslainaa?
Yrityslainan hakeminen on helppo ja nopeaa Omalaina vertailupalvelussa. Kilpailutamme puolestasi useita pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella, jolloin sinulle jää aikaa työntekoon.