Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • 1. Täytä lainahakemus
 • 2. Laina kilpailutetaan
 • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
 • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.7.-31.12.2020 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Hae edullista lainaa netistä - Saat useita tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme!

Fellow Finance
GF Laina
Aasa
Cashbuddy
Credigo
DFC Nordic: Laina.fi & Risicum.fi
Euroloan
Ferratum
Kaarna laina
Lainaaja.fi / Vertaislaina Oy
Luotottaja.fi / Vertaislaina Oy
Lainaamo
Lainasto
Ostosraha
Saldo.com
Halino / TF Bank
FIN Yritysrahoitus
Yritysluotto.fi
 1. Nopea
  Rahat tilillesi jopa saman päivän aikana
 2. Ilmainen
  Hakeminen ei maksa mitään
 3. Säästä koroissa
  Etsimme sinulle parhaan lainan
 4. Ei vakuuksia
  Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 5. Turvallinen
  Jo yli 300.000 tyytyväistä asiakasta

OmaLaina.fi on palvelu niille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemuksesi käsitellään välittömästi ja saat heti useita lainatarjouksia. Hyväksy itsellesi paras lainatarjous ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti vartissa tai saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen ja nopea täyttää, joten hae rohkeasti lainaa.

Lainahakemus ei sido sinua vielä mihinkään, vaan päätät itse hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi tarjoukset. OmaLaina.fin kautta hakiessasi säästät huomattavasti vaivaa, sillä kilpailutamme kaiken suuruiset lainat puolestasi ja tarjoamme sinulle aina vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman edullisen lainan valitsemallasi korolla tai kuukausierällä.

 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella - hyväksyt itsellesi sopivimman.
 • Et sitoudu vielä mihinkään (hakemuksen voi peruuttaa koska vaan).
 • Lainahakemuksen voi tehdä ilman pankkitunnuksia.
 • Joustoa tilanteesi mukaan, monet luotonantajista myöntävät lyhennysvapaan kuukauden.

TV:stä tuttu - Etsimme sinulle sopivat lainatarjoukset jopa 60 000 euroon saakka

Tutustu ylempää klikkaamalla Nelosella, Livillä, JIMillä ja HEROlla nyt pyörivään OmaLaina.fi-mainokseen. Etsimme sinulle sopivimmat tarjoukset yli 30 pankin tarjonnasta. Lainahakemus ei vielä sido sinua lainaan, vaan voit aina päättää, hyväksytkö saamasi lainatarjouksen! Palvelu on täysin maksuton.

Yhdistelylaina

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Yhdistelylainalla yhdistät helposti usemmat lainat yhdeksi. Mikäli sinulla on paljon pienempiä lainoja, niin yhdistelemällä useat lainat yhdeksi säästät helposti merkittäviä summia vuodessa.

Arjen hankinnnat ja yllättävät menot

Arjen hankinnat & yllättävät menot

Olipa kyseessä yllättävä meno tai muu rahoituksen tarve, niin voit rahoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun hankintoja hakemalla edullista lainaa. Joskus kodinkone tai elektroniikka hajoaa yllättäen ja rahaa on saatava nopeasti tilille - tällöin kannattaa pyytää lainatarjous OmaLaina.fistä. Aina voi toki olla ajankohtaista uusia vanhaa, vaikka vanhakin olisi vielä ehjää.

Laina autoa varten

Autolainaa tai rahaa autokorjaamokuluihin

Käytä laina auton ostamiseen tai yllättävään autokorjaamon laskuun. Voit ostaa lainalla täysin uuden tai käytetyn auton valintasi mukaan. Tee lainahakemus ja saat selvillä, kuinka arvokkaaseen autoon saat lainaa kauttamme. Ennen suurempaa autokorjaamolaskua kannattaa tehdä lainahakemus päivää tai paria ennen varmuuden vuoksi.

Laina remonttia tai kotia varten

Laina remonttia tai sisustamista varten

Mikäli harkitset remonttia tai kodin laittoa, niin voit kilpailuttaa lainatarjoukset 60 000 euroon saakka. Voit käyttää lainan esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen tai muuhun remonttiin. Niin ikään voit hyvin käyttää kotia varten otetun lainan sisustamiseen ja irtaimiston maksamiseen kuukausierissä.

Lainaa matkaa varten

Matkalaina - Osamaksulla matkalle jo pienellä kuukausierällä

Olitpa lähdössä perheen kanssa hiihtolomalle, kavereiden kanssa maailmanympärimatkalle tai vain viikonlopuksi yksinäsi lähelle, niin matkalaina on sinua varten. Matkalainalla maksat joko kokonaan tai osan matkasta pienissä kuukausierissä. Mikäli matka on jo tiedossa, niin voit nostaa lainaa käytettäväksi matkan aikana.

Yrityslainat & arvopapersisijoitukset

Lainaa yritystoimintaan

OmaLaina.fin tarjoamat lainat voidaan käyttää täysimääräisesti yritystoiminnan aloittamiseen ja jo olemassa olevan toiminnan kehittämiseen. Yrityslainalla paikkaat väliaikaisen kassavajeen

Lainaa opiskeluun ja kouluttautumiseen

Lainaa opiskeluun ja kouluttautumiseen

Voit hakea lainaa opiskeluun tai kouluttautumiseen. Myös opintotuella voi saada pientä lainaa, mutta osa-aikaisesti opintojen ohella työskentelevä voi nostaa suurempiakin eriä. Jo työelämässä oleva voi käyttää rahat kouluttautumiseen ja uuden oppimiseen.

Luotonantajan valinta

Kauttamme voit hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai muuta lainaa netissä - Ehdotamme sinulle sopivaa vaihtoehtoa haluamasi maksuajan puitteissa. Teemme jatkuvasti sopimuksia uusien toimijoiden kanssa takaaksemme sinulle parhaan hinnan lainasummasta ja maksuajasta riippumatta. Tällä hetkellä voit hakea kauttamme pienempää lainaa 100 eurosta aina 3000 euroon saakka. Suurempia kulutusluottoja voi hakea aina 60 000 euroon saakka, mutta yli 10 000 euron lainahakemuksiin suosittelemme lisäämään yhteishakijan. Maksuaikaa saat lainoille yhdestä vuodesta kymmeneen vuotta. Kaikki luotonantajamme myöntävät lainat ilman vakuuksia tai takaajia.