logo

Aina oikea hinta lainalle.

Omalaina.fi Stipendi

Yleiskatsaus

OmaLaina.fi jakaa 1000 euron stipendin opiskelijoille, jotka opiskelevat suomalaisessa yliopistossa tai korkeakoulussa ja ovat opiskelleet tai tulevat opiskelemaan ulkomailla.

Uskomme, että ulkomailla opiskelu on erittäin tärkeä osa korkeakouluopintoja. Siksi haluamme tällä stipendillä motivoida opiskelijoita hakemaan ulkomaille opiskelemaan. Me OmaLainalla olemme erittäin innostuneita mahdollisuudesta tukea sinua taloudellisesti ennen ja jälkeen ulkomailla opiskelun. Riippumatta opintojen suuntautumisesta tai opintopisteiden määrästä, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden saada stipendi. Opiskelu ulkomailla paikoissa, jossa kulttuuri eroaa vahvasti suomalaisesta kulttuurista on rikastuttava kokemus ja se auttaa ymmärtämään kanssaihmisiä paremmin. Tämän sanottua haluamme pyytää, että valitsette kaupungin/paikan, joka vastaa parhaiten tätä kriteeriä.

OmaLainan myöntämä stipendi ei ole laina, emmekä velvoita hakijaa esittämään opintosuorituksia.

Kuka voi hakea stipendiä?

Ollakseen soveltuva hakemaan stipendiä, seuraavien ehtojen tulee täyttyä:

Ulkomaan opintojen kesto tulee olla tai on tullut olla vähintään yksi lukukausi Ulkomailla suoritettujen opintojen tulee olla tai on tullut olla päätoimisia Hakijan tulee olla päätoimisesti opiskelija Hakijan kotikunta tulee olla Suomessa