Menestyvä yritys investoi ketterästi

Kasvavan yrityksen ei pitäisi joutua jarruttelemaan turhaan. Vakuudeton yrityslaina auttaa kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa nopeasti ja rahoittaa äkilliset ja lyhytaikaiset kuluerät.

Moni kannattava ja vakavarainen yritys epäröi turhaan suurempien investointien edessä. Yrityksen menestyksen kannalta on välttämätöntä pystyä vastaamaan kehittyvän toimintaympäristön asettamiin haasteisiin. Toimialasta riippumatta useimmat yritykset tarvitsevat jossakin vaiheessa lisärahoitusta, saavuttaakseen kasvutavoitteensa.

Toimitilojen laajentaminen, konekannan modernisointi tai muu yritystoiminnan kehittäminen vaatii käytettävissä olevaa pääomaa. Useille yrityksille tämä tarkoittaa lainanottoa.

Yrityslaina mahdollistaa kasvun

Investoinnit ovat kilpailukyvyn ylläpidon ja liiketoiminnan kasvattamisen perusta. Lisärahoitus voi olla yritykselle elinehto, tai keino nostaa toiminta uudelle tasolle. Investointeja on helpointa tehdä silloin kun yrityksellä menee hyvin, mutta vanhentunut konekanta tai rajoittuneet työtilat voivat olla yrityksen kasvua jarruttava tekijä. Passiivisuus tällaisessa tilanteessa voi pahimmassa tapauksessa tuhota yrityksen kilpailukyvyn ja heikentää sen asemaa kilpailijoihin nähden.

Useimmille yrityksille kalustohankinnat ja toimitilan muutokset ovat niin suuria investointeja, ettei niiden rahoittaminen kerralla ole mahdollista. Verkosta haettu vakuudeton yrityslaina mahdollistaa yrityksen ketterän kehittämisen jopa lyhyellä varoitusajalla. 

Vakuudeton yrityslaina Omalaina.fi vertailupalvelusta

Netin lainamarkkinoilla on lukuisia erilaisia toimijoita. Yrityksen suurin haaste onkin löytää lainatuote, joka sopii juuri sen tarpeisiin. Omalaina.fi on suomen suurin lainanvälittäjä ja kilpailutamme lainahakemuksesi jopa 20 yritysrahoitukseen erikoistuneen luotonantajan kesken. Kauttamme voit hakea vakuudetonta yrityslainaa aina kahdeksaan miljoonaan euroon asti. Huomaa, että kauttamme haettu laina voi myös toimia siltarahoituksena perinteiselle pankkilainalle.

Näin helppoa vakuudettoman rahoituksen hakeminen on:

  1. Täytä lainahakemus
  2. Kilpailutamme lainat 
  3. Vertaa sinulle osoitettuja lainatarjouksia ja valitse sopivin
  4. Rahat siirretään ilmoittamallesi tilille

Yrityslainojen kilpailuttaminen vapauttaa resursseja yrityksen päivittäisten toimintojen hoitoon. Yhdellä hakemuksella teet tuntien vertailutyön muutamassa minuutissa. Omalaina.fi auttaa yrityksiä löytämään sopivan rahoitusratkaisun, joka tukee kasvua, investointeja ja työllistämistä.

- 2021-02-09 11:41:42

Aloita yrityslainavertailu

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia yrityksellesi