Asiakastiedote: Uusi luotonantaja lisätty

Lainavertailuun on lisätty tammi-helmikuussa uusi luotonantaja. Lisäksi yksi suomalainen pankki ja kaksi muuta luotonantajaa on alkanut uudelleen tarjoamaan lainoja.

Tammi-helmikuussa uutena luotonantajana OmaLaina.fin lainavertailuun on lisätty Svea Ekonomi, joka tarjoaa kulutusluottoja ja lainojen yhdistämiseen tarkoitettua järjestelylainaa. Tämän lisäksi Nordea, Bondora ja Mobify ovart jatkaneet luottojen tarjoamista lainavertailun kautta. Nordea ja Bondora tarjoavat kulutusluottoja henkilöasiakkaille. Mobify tarjoaa luotollista taloustiliä laskujen maksuun.

Kasvanut tarjonta tuo uusia rahoitusvaihtoehtoja yhä useamman saataville sekä lisää pankkien ja rahoituslaitosten välistä kilpailua. Odotammekin yhä useamman saavan jatkossa lainatarjouksia. Pankkien ja rahoituslaitosten välinen kilpailu kasvaa, joten odotammekin yhä useamman saavan aiempaa edullisemmin luottoa.

- 2021-02-10 09:15:04

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.