Asiakastiedote: Svea nyt mukana OmaLainassa

OmaLaina.fin lainavertailu laajenee, sillä nyt myös Ruotsalainen Svea on kilpailutuksessamme.

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa asiakkaillemme, että Svea on nyt mukana yli 20 lainanantajan joukossa, joilta voi palvelussamme saada lainatarjouksen ja näin säästää koroissa. Palvelussamme on myös mukana nyt jo kolme suomalaista pankkia vanhojen tuttujen luotettavien ruotsalaisten ja norjalaisten pankkien lisäksi.

  • Ruotsalaiset pankit: Nordax Bank, Resurs Bank, Bluestep Bank, TF Bank, Northmill Bank
  • Norjalaiset pankit: Bank Norwegian, Komplett Bank, Instabank, BRAbank
  • Suomalaiset pankit: POP Pankki, Aktia, Nordea
  • Virolaiset pankit: Bigbank

Odotamme lisääntyneen kilpailun johtavan matalampiin korkoihin. Myös yhä useampi tulee saamaan lainatarjouksen. Pankkien ja luotonantajien välinen kilpailu auttaa tyypillisesti uudelleenrahoittamaan vanhat lainat edullisemmalla korolla.

- 2021-03-10 14:06:44

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.