Vielä ehdit hyötymään kesän matalista koroista

Väliaikainen korkokatto on 10% syyskuun loppuun asti. Fiksu lainaaja hyödyntää tämän ja muutoinkin matalien korkojen tuoman säästön ja hakee lainaa nyt kesän rientoihin normaalitilannetta edullisemmin ehdoin.

Talouskriisin ja pandemian jäljiltä yleinen korkotaso on jo pitkään ollut huomattavan alhainen. Tämän lisäksi, vielä syyskuun loppuun voimassa oleva väliaikainen korkokatto varmistaa edullisemmat, alle kymmenen prosentin korot myös pienemmille pikalainoille. Tulevat kesäkuukaudet ovatkin oiva aika hakea edullinen kulutus- tai joustoluotto kesän tai syksyn menoihin. Vaikka lainantarve ei olisi akuutti, kannattaa lainanottoa miettiä vakavasti ennen lainoja koskevan sääntelyn päättymistä ja väistämätöntä korkojen nousua. Näin välität tilanteen, jossa joudut loppuvuodesta hakemaan lainaa korkeammilla kuluilla ja menetät selvää rahaa.

Lainaa hakiessa hätiköinti ei kuitenkaan kannata, eikä ensin eteen osuva laina ole välttämättä oikea ratkaisu. Kun kilpailutat lainasi OmaLainan kautta, saat välittömästi kattavan yleiskuvan Suomen lainamarkkinoista ja tiedät hakevasi lainaa kilpailukykyisin ehdoin.

OmaLaina auttaa löytämään matalakorkoiset lainat

Voit kilpailuttaa ja hakea matalakorkoisen lainan muutamassa minuutissa Omalaina.fi:ssä. Lainavertailumme on Suomen kattavin, sillä mukana on yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa, joilta voit hakea vakuudetonta lainaa 60 000 euroon asti. Muista, että lainojen kilpailuttaminen ei maksa mitään. Et myöskään sitoudu ottamaan lainaa, joten voi halutessasi jättää lainan ottamatta tai kilpailuttaa aivan toisenlaisen lainasumman.

Täyttämällä haluamasi lainan tiedot, saat välittömästi suuntaa antavan arvion lainan kuukausieristä ja kustannuksista. Lainahakemuksessa voit myös ilmoittaa mahdollisista yhdistettävistä lainoista tai yhteishakijasta. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja saat välittömästi alustavat lainatarjoukset kaikilta sopivilta luotonantajilta.

Laina kannattaa hakea kesän aikana

Korot ovat nyt kauttaaltaan matalat, mutta muutos on ennen pitkää tulossa. Ensimmäisenä muutos iskee suurempiin ja pitkäaikaisiin lainoihin, kuten asuntolainoihin, mutta korkojen nousupaine tulee varmasti joiltakin osin näkymään myös kulutusluotoissa. Alkava kesä onkin loistavaa aikaa hakea edullinen kulutusluotto lomamatkaa, kesämökin remonttia, uutta autoa tai vaikkapa hääjuhlaa varten. Oli lainasi käyttötarkoitus mikä tahansa,

Omalaina.fi auttaa sinua tekemään parempia lainapäätöksiä, samalla säästäen kukkaroasi. Kilpailuta lainatarpeesi jo tänään ja katso kuinka matalakorkoista lainaa voit vielä saada!

- 2021-05-31 15:44:49

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.