logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Omalaina.fi tukee suomalaista urheilua

Urheilu on täynnä tunnetta: suuria tavoitteita ja unelmia, karvaita pettymyksiä sekä ikimuistoisia onnistumisia. Omalaina.fi haluaa olla mukana tukemassa näitä suomalaisen urheilun menestystarinoita.

Tällä sivulla esittelemme yhteistyöurheilijoitamme, joiden tarinassa ja unelmien tavoittelussa haluamme olla mukana. Ensimmäisinä vuorossa ovat Visa Rahkola, Jeremy Hakala ja Carl Lindbom.

Visa Rahkola

Järvenpääläinen Visa Rahkola on tuore freestyle-melonnan Suomen mestari, jonka päämääränä on voittaa MM-kultaa lajissa, jossa jokainen liike täytyy tietää ennalta.

Kun temppuilee ja hyppii pienessä kajakissa vuolaasti virtaavassa koskessa, on ensiarvoisen tärkeää valmistautua huolellisesti ja tietää, mitä vaihtoehtoja eri tilanteissa on käytettävissä.

”Urheilussa ja elämässä täytyy tehdä jatkuvasti valintoja. Kun tuntee vaihtoehdot, on päätöksen tekeminen helppoa.”

Seuraa Visaa Instagramissa

Jeremy Hakala

Ylöjärveläinen Jeremy Hakala on ratamelonnan moninkertainen Suomen mestari ja kokenut maajoukkueurheilija. Ratamelonta on fyysisesti erittäin vaativa laji, ja unelmien saavuttaminen edellyttää urheilijalta poikkeuksellista sinnikkyyttä ja päämäärätietoisuutta.

Jeremy on kovat tavoitteet itselleen asettanut työmyyrä, joka haluaa kirjoittaa oman lukunsa suomalaiseen melontahistoriaan. Suomalais-australialainen Jeremy on toisen polven meloja: hänen isänsä on edustanut Suomea myös olympialaisissa.

”Unelmat auttavat tavoittelemaan uusia rajoja. Ne tuntuvat heti konkreettisemmilta, kun selvittää, miten ne voisi toteuttaa.” 

Seuraa Jeremyä Instagramissa ja Facebookissa.

Calle Lindbom

Calle Lindbom on positiivinen ja helposti lähestyttävä koripalloammattilainen, joka on rakentanut urheiljatarinansa kovan työnteon kautta. Suomalainen yrittäjyys on lähellä Callen sydäntä: hänen suurin esikuvansa on hänen yrittäjäisänsä, ja on luonnollista, että peliuran jälkeen häntä kiinnostavat liiketoiminta ja johtaminen.

Calle haluaa myös jakaa osaamistaan eteenpäin: hän on perustanut yhdessä Sasu Salinin kanssa Suden jäljillä -palvelun, joka tarjoaa treenivinkkejä nuorille koripalloilijoille.

”On tärkeää tietää, mitä tavoittelee. Sen jälkeen tarvitsee enää löytää paras keino sen saavuttamiseksi.”

Seuraa Callea Instagramissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Omalaina.fi?
Omalaina.fi on Suomalainen lainojen vertailu ja kilpailutuspalvelu, jossa voit hakea ja vertailla lainoja aina 60 000 euroon saakka yhdellä hakemuksella. Haemme tarjouksia lukuisilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä jopa samana päivänä!
Paljonko voin saada lainaa Omalainan kautta?
Omalaina.fi palvelun kautta voit saada lainaa 100 - 60 000 euroa. Lainallesi voit saada parhaimmillaan jopa 20 vuotta maksuaikaa. Aina ilman vakuuksia ja takaajia.