logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Asiakastiedote: Uusi luotonantaja lisätty

Lainavertailuun on lisätty tammi-helmikuussa uusi luotonantaja. Lisäksi yksi suomalainen pankki ja kaksi muuta luotonantajaa on alkanut uudelleen tarjoamaan lainoja.

Tammi-helmikuussa uutena luotonantajana OmaLaina.fin lainavertailuun on lisätty Svea Ekonomi, joka tarjoaa kulutusluottoja ja lainojen yhdistämiseen tarkoitettua järjestelylainaa. Tämän lisäksi Nordea, Bondora ja Mobify ovart jatkaneet luottojen tarjoamista lainavertailun kautta. Nordea ja Bondora tarjoavat kulutusluottoja henkilöasiakkaille. Mobify tarjoaa luotollista taloustiliä laskujen maksuun.

Kasvanut tarjonta tuo uusia rahoitusvaihtoehtoja yhä useamman saataville sekä lisää pankkien ja rahoituslaitosten välistä kilpailua. Odotammekin yhä useamman saavan jatkossa lainatarjouksia. Pankkien ja rahoituslaitosten välinen kilpailu kasvaa, joten odotammekin yhä useamman saavan aiempaa edullisemmin luottoa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Svea Ekonomi?
Svea Ekonomi on vuodesta 1981 asti Ruotsissa toiminut rahoitusyhtiö.
Mikä on Svea Ekonomi lainan korko?
Svea Ekonomi lainan korko on 6,99 - 20,00 %.