Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Tiedätkö mikä PSD2 on? – Uudet tahot voivat nyt nähdä pankkitietosi

Tiedätkö syksyllä tulleista pankkipalvelujen muutoksista? Uuden PSD2-direktiivin tultua kokonaisuudessaan voimaan 14. syyskuuta eri yritykset voivat päästä käsiksi asiakkaiden pankkitietoihin.

Mikä on PSD2? – Uuden direktiivin tuomat muutokset

Tiedätkö mitä muutoksia PSD2-direktiivi toi pankkipalveluihisi? PSD2 eli uusi maksupalveludirektiivi on EU:n direktiivi, jonka tavoitteena on kehittää sähköisten maksujen markkinoita ja edistää kilpailua pankkialalla.

Muun muassa nämä muutokset tulivat voimaan viimeistään 14. syyskuuta:

  • Pankkipalvelujen valikoima kasvoi, jolloin asiakkaalla on enemmän vaihtoehtoja palveluja valitessaan.
  • Uusi direktiivi määrittelee tiukemmin sen, miten käyttäjän henkilöllisyys varmistetaan maksu- ja pankkipalveluita käytettäessä.
  • Direktiivin voimaan tulon jälkeen eri yrityksen voivat päästä käsiksi asiakkaiden pankkitilien saldo-, tili-, ja maksutietoihin, jos asiakas on antanut siihen luvan.

Direktiivin tavoitteena on lisätä pankkialan kilpailua, sekä synnyttää uusia palveluja. Uusien muutoksien myötä asiakkaille aukeaakin erilaisia uusia pankkien kehittämiä palveluja, kuten tilitieto- ja maksutoimeksiantopalveluita. Henkilöllisyyden varmistamisen tiukentaminen on myös näkyvä muutos joka tullaan huomaamaan vahvan tunnistuksen lisääntymisessä. Sinulta voidaan esimerkiksi verkko-ostoksia tehdessäsi kysyä useammin verkkopankkitunnuksilla tunnistautumista.

Pankkitietojen kanssa oltava yhä tarkempi – Miksi suomalaisia ei kiinnosta muutos?

Ilta-Sanomat uutisoi aikaisemmin sykstllä Accenturen tekemästä kyselytutkimuksesta, jossa selvitettiin pohjoismaalaisten mielipiteitä uudesta PSD2-direktiivistä. Kyselyn mukaan suomalaiset ovat kaikkein heikoimmin perillä kaikista rahoituspalveluihin tulevista muutoksista, ja vain 26 % suomalaisista tietää mistä on kysymys.

Suomalaisia ei siis tunnu kiinnostavan uuden direktiivin tuomat muutokset, tai näihin liittyvät toimenpiteet. On kuitenkin tärkeää huomioida, että uudet muutokset vaikuttavat jokapäiväiseen pankkipalvelujen käyttöön.

Uuden direktiivin myötä sinun pankkitietosi voivat tulla useampien eri tahojen käyttöön, jos annat tähän luvan. Myös pankkipalvelujen valikoiman kasvaminen on merkittävä muutos, sillä valinnan kasvaessa myös palvelujen hinnat yleensä laskevat.

Pankkien vertailu yhä tärkeämpää – Älä mokaa uusien muutoksien kanssa

Pankkipalvelujen kilpailun laajetessa on oikean pankin ja rahoitusratkaisun valinta yhä tärkeämpää. Tämä tarkoittaa sitä, että pankkien perusteellinen vertailu on tästä lähtien melkein välttämätöntä. Vain vertailemalla eri pankkien ja rahoituslaitosten toimintaa toisiinsa löydät itsellesi sopiva ratkaisun, etkä joudu maksamaan liikaa pankkipalveluista.

Pankkien ja rahoituslaitosten vertailussa sinua auttaa nopeasti ja luotettavasti Omalaina.fi. Voit vertailla Omalainan kautta yhteensä useita eri pankkeja ja luotonantajia, yhdellä hakemuksella. Kun tarvitset lainaa, Omalaina auttaa sinua vertailemaan rahoitusratkaisuja jopa 60 000 euroon asti, nopeasti ja turvallisesti. Älä unohda pankkipalvelujesi kilpailuttamista, jotta et joudu milloinkaan maksamaan liikaa!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Omalaina.fi palvelu?

Omalaina.fi vertailupalvelu on suomalainen kilpailutuspalvelu, jossa voit hakea ja vertailla lainoja aina 60 000 euroon saakka yhdellä hakemuksella. Voit saada lainatarjouksia useilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä jopa samana päivänä!

Paljonko Omalainan kautta voi saada lainaa?

Omalaina.fin kautta voi hakea 100 – 60 000 euroa lainaa. Lainalle voi saada jopa 20 vuotta maksuaikaa. Lainat ovat aina ilman vakuuksia ja takaajia.