Lainalaskuri

Lainalaskurilla hahmotat ja lasket etukäteen haluamallesi lainasummalle koron, kuukausilyhennyksen ja kokonaiskustannukset alle minuutissa. Kun tarvitset lainaa arjen kuluihin tai suuriin hankintoihin, kannattaa apuna aina käyttää lainalaskuria. Lainalaskuri antaa sinulle selkeän arvion lainan todellisista kustannuksista, jolloin et päädy vahingossakaan ottamaan liian kallista lainaa. OmaLainan rahoituslaskurin avulla voit tehdä laskelmia aina 60 000 euroon asti.

Lainalaskuri selvittää lainan lopulliset kulut nopeasti

Suunnittele lainasi kulut ja korot etukäteen helposti OmaLainan lainalaskurin avulla. Lainalaskuri laskee sinulle lainan kuukausittaisen lyhennyksen, ja kilpailuttaa sinulle samalla edullisen ja matalan koron. Näin säästyt myöhemmiltä ikäviltä yllätyksiltä, etkä joudu maksamaan lainastasi liikaa. Laskuri näyttää sinulle suoraan lainasi kokonaiskulut, jotta tiedät heti kuinka paljon laina tulee todellisuudessa maksamaan.

Näin lainalaskuri toimii:

  1. Lainasumma. Päätä sinulle tarpeellinen lainasumma 100 - 60 000 euron väliltä.
  2. Laina-aika Valitse laina-aika 1-20 vuoden väliltä. Valitse lainalle aina realistinen takaisinmaksuaika.
  3. Nimelliskorko. Valitse haluamasi korkotaso. Nimelliskorko kertoo sinulle lainaan tulevan koron.
  4. Lainan perustamiskustannus. Määritä lainan perustamismaksu. Perustamiskustannuksilla tarkoitetaan yleensä lainan avauskuluja, järjestelypalkkiota tai nostokuluja.
  5. Hoitokulut. Valitse summa, jonka olisit valmis maksamaan hoitokuluja kuukaudessa. Hoitokululla tarkoitetaan esimerkiksi kuukausittaista tilinhoitomaksua.
  6. Lainojen kilpailutus. Nyt kun sinulla on selvillä lainasi kuukausierä ja kokonaiskustannukset, siirry täyttämään kilpailuttamisen lainahakemus. Kilpailuttamalla lainasi säästät satasia.

Hae lainaa tästä »

Laina kannattaa aina suunnitella lainalaskurilla - Säästyt yllätyksiltä

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Lainalaskurin avulla saat arvion lainasi kokonaiskustannuksista. Tämän jälkeen voit antaa OmaLainan kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä puolestasi. Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainatarjoukset heti sähköpostiisi ja näet ne myös OmaTilin kautta. Lainalaskuri voi auttaa sopivan kokoisen lainan valinnassa.

Vertaillessa tarjouksia kannattaa aina kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka määrittelee koko rahoituksen kokonaiskulut. Huomaa, että lainalaskurissa saamasi luvut ovat aina suuntaa antavia, ja tarkka korko ja muut kulut määräytyvät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. Et kuitenkaan menetä mitään kilpailuttamalla lainasi, vaan löydät avullamme sinulle sopivan lainan ja siihen kohdistuvat kuukausierät.

Rahoituslaskuri laskee autolainan koron ja kulut

Rahoituslaskurilla voit laskea ja suunnitella minkä tahansa lainan. OmaLainan kautta voit hakea lainaa esimerkiksi lainojen yhdistämiseen, ja yksittäisen lainan uudelleen rahoittamiseen. Kilpailutamme lainaa myös muun muassa remonttikuluihin, matkoihin sekä yrityksen toimintaan.

Yksi tärkeimmistä kilpailutettavista lainoista on autolaina. Rahoituslaskurilla on kätevää suunnitella laina auton ostoon etukäteen. Näin et päädy maksamaan autosi rahoituksesta liikaa. OmaLainan kautta haettavaa autolainaa voi käyttää niin uuden auton ostoon suoraan autoliikkeestä, kuin vanhemman kulkupelin ostoon yksityiseltä myyjältä. Voit hakea lainaa myös etukäteen esimerkiksi auton käsirahaksi.

Korkolaskuri auttaa selvittämään kulut

Korkolaskuri auttaa arvioimaan lainan todellisia kuluja. Syöttämällä laskuriin lainasumman, laina-ajan, nimelliskoron ja muut mahdolliset kulut saat valmiin laskelman kokonaiskustannuksista. Korkolaskuri näyttää myös tietojen perusteella lasketun kuukausierän, todellisen vuosikoron ja maksuerien määrän.

Korkolaskurin avulla lainanottoa voi suunnitella pitkäjänteisesti etukäteen, mutta muista, että todellisen lainan korko ja hinta ovat aina yksilöllisiä ja riippuvaisia luottokelpoisuudestasi.

Valmis kilpailutukseen - Toimi näin kun haet lainaa

Kun olet arvioinut lainakulut lainalaskurilla, on aika täyttää lainahakemus. Se on helppoa ja nopeaa OmaLaina.fin avulla. Muista täyttää lainahakemukseen oikeat ja realistiset tiedot, jotta saamme kilpailutettua mahdollisimman hyviä lainatarjouksia.

  1. Täytä hakemukseen haluamasi lainasumma ja laina-aika.
  2. Lisää muut tiedot ja lähetä ilmainen hakemus matkaan.
  3. Tarkastele saamiasi lainatarjouksia.
  4. Vahvista lainatarjous suoraan verkossa.

Täytettyäsi lainahakemuksen ja lähetettyä sen eteenpäin saat suoraan sähköpostiisi hakuasi vastaavia lainatarjouksia eri pankeilta. Voit tarkastella näitä lainatarjouksia rauhassa ja tehdä päätöksen siitä, mikä lainatarjous vastaa parhaiten tarpeitasi. Lainatarjous hyväksytään nopeasti suoraan verkossa, sähköisen tunnistautumisen kautta.

Lainahakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista, eikä se sido hakijaa mihinkään. OmaLaina.fi kilpailuttaa puolestasi lainahakemuksen yli 30 eri pankilla ja luotonantajalla. Mukana on muun muassa suuria suomalaisia, norjalaisia ja ruotsalaisia pankkeja.