logo

Aina oikea hinta lainalle.

Kilpailuta kulutusluotot - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Kilpailuta kulutusluotot – Edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia

Omalaina.fistä voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluottovertailumme toimii täysin netissä ja saat luottopäätöksen nopeasti. Omalaina.fin kautta on helppo löytää halvin kulutusluotto, sillä kilpailutamme lainan puolestasi. Kulutusluotto on kertaluonteinen luotto, joka on tarkoitettu yleiseen kulutukseen.

Omalainan kautta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 60 000 euroon asti. Kulutusluottoa voit käyttää uuden auton hankintaan tai kodin remonttiin ja voit myös tehdä muita tarpeellisia hankintoja kulutusluoton avulla. Laina maksetaan takaisin talouteesi sopivissa erissä ja lainavertailun avulla voit valita sinulle sopivimman rahoitusratkaisun, useiden vaihtoehtojen joukosta.

Hae kulutusluotto heti Omalaina.fissä

1. Valitse luottosumma ja laina aika

Riippumatta siitä, onko haussa vakuudeton kulutusluotto tai pankista haettava vakuudellinen kulutusluotto, niin on aina tärkeää valita oikea summa ja laina aika. Ota vain sen verran luottoa kuin todella tarvitset. Valitse riittävän pitkä maksuaika, jotta sinun ei tarvitse hakea uutta kulutusluottoa paikataksesi edellisen maksut. Käytössäsi on sivun yläosan kulutusluottolaskuri, jolla pystyt helposti laskemaan kulutusluoton kuukausierät.

2. Voit hakea lainaa täyttämällä hakemuksen

Täytä hakemus huolellisesti hae kulutusluotto heti. Lainahakemusta ei kilpailuteta ennen kuin kaikki kentät on täytetty oikein. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, kun seuraat lainahakemuksen ohjeita.

3. Kulutusluoton hakeminen ja lainapäätös

Lähetä lainahakemus täytettyäsi kaikki tietokentät. Omalaina.fin älykäs lainahakemus kilpailuttaa kulutusluotot automaattisesti netissä. Tämän jälkeen saat lainapäätöksen ja tiedon siitä, kuinka paljon voit hakea lainaa.

4. Pankkitunnistautuminen ja lisäselvitykset

Luotonantajasta riippuen voit tunnistautua pankkitunnuksilla ja hyväksyä kulutusluotot maksettavaksi tilillesi heti. Osa luotonantajista saattaa vaatia sinulta todistusta palkasta ja lähettää pankkitunnistautumislinkin sähköpostiisi. 5. Rahat siirretään tilillesi

Jos sait hyväksytyn lainapäätöksen ja olet tunnistautunut pankkitunnuksilla, on kulutusluotto heti myönnettävissä ja se voidaan maksaa tilillesi jo saman päivän aikana. Mikäli sait ilmoituksen sähköpostiisi lähetettävästä kirjautumislinkistä tai lainavahvistuksesta, niin avaa sähköpostisi ja suorita mahdollisesti tarvittavat toimenpiteet, niin luotonantaja voi maksaa kulutusluotot tilillesi.

Usein kysyttyä kulutusluotoista

Mikä on kulutusluotto?
Kulutusluotto on jonkinlaiseen kulutukseen suunnattu laina. Kulutusluotot haetaan esimerkiksi auton hankintaa, remontointia, matkailua tai muiden hankintojen tekemistä varten. Luotto maksetaan yleensä kertaluonteisena hakijan tilille ja sitä lyhennetään ennalta sovituissa erissä.
Voinko hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia?
Kaikki Omalainan kilpailuttamat kulutusluotot ovat täysin vakuudettomia. Voit siis hakea haluamaasi lainaa ilman vakuudeksi asetettavaa omaisuutta tai lainan takaajina toimivaa toista henkilöä.
Mikä on halvin kulutusluotto?
Kulutusluoton hinta muodostuu sille asetetusta korosta ja muista kuluista, kuten avaus- ja hallinnointimaksusta. Halvin kulutusluotto voi löytyä varmimmin kilpailuttamalla lainat Omalaina.fi:ssä. Se vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen saat lainatarjouksen useilta luotonantajilta ja voit valita niistä edullisimman.
Miten saan kulutusluottoa heti?
Useimmat vakuudettomat kulutusluotot käsitellään nopeasti ja voit usein saada lainaa jo saman päivän aikana. Voit omalta osaltasi varmistaa hakemuksen mahdollisimman nopean käsittelyn täyttämällä sen mahdollisimman huolellisesti ja lisäämällä tarvittavat liitteet heti. Näin luotonantajan ei tarvitse olla sinuun uudelleen yhteydessä puuttuvien tietojen vuoksi. Huomaa, että lainsäädännön vuoksi lainaa ei voida maksaa tilille klo. 23-07 välisenä aikana.
Mikä on kulutusluoton korko?
Kulutusluoton korko on lähes aina henkilökohtainen ja riippuu luottokelpoisuudestasi. Luottokelpoisuuteesi vaikuttavat mm. jo olemassa olevat velat, asumismuoto, perhe ja työllisyystilanteesi. Yleensä kulutusluoton nimelliskorko on noin 4 - 14%, mutta tämä vaihtelee luotonantajien, lainatuotteiden ja yleisen markkinatilanteen mukaisesti.

Vakuudeton kulutusluotto

Omalaina.fi kilpailuttaa kulutusluotot sellaisten luotonantajien ja pankkien välillä, jotka eivät edellytä sinulta takaajia tai vakuuksia. Käytännössä saat tällöin luoton myös nopeammin tilillesi, sillä osa luotonantajista maksaa rahat jo saman päivän aikana.

Vakuudeton kulutusluotto on mahdollista saada nopeasti tilille, mutta luoton hakeminen myös edellyttää sinulta virheetöntä luottohistoriaa ilman merkintöjä luottohäiriöistä.

Huom! Luotonantajien vaatimukset ja lainaehdot vaihtelevat huomattavasti, koska kulutusluottoja myönnetään ilman vakuuksia. Tällä hetkellä yksikään luotonantaja ei myönnä kulutusluottoa maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle.

Kululutusluotto on helppo hakea

Voit saada pienemmät kulutusluotot ilman liitteitä tai lisäselvityksiä, jos luottotaustasi on virheetön. Tällöin sinun tarvitsee vain tehdä sähköinen allekirjoitus hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

Edullinen kulutusluotto on aina paras vaihtoehto, mutta pankit ja muut rahoituslaitokset myöntävät huomattavasti toisistaan poikkeavin ehdoin lainaa. Tästä johtuen halvin kulutusluotto ei ole jokaisella saman hintainen, vaan tuloistasi ja menoistasi riippuen et välttämättä voi saada joka paikasta kulutusluottoa.

Luottokelpoisuutesi vaikuttaa

Rahoituslaitokset ja pankit arvioivat tulevaisuuden maksukykysi useiden tietojen pohjalta, joista muodostuu luottokelpoisuutesi. Jos luottokelposuutesi on riittävän hyvä, niin voit saada kulutusluottoa netistä jopa saman päivän aikana tilillesi.

Emme kysele mihin kulutusluottosi haluat käyttää, vaan se on oma asiasi. Voit hakea kauttamme esimerkiksi matkalainaa perustelematta päätöstä sen kummemmin. Mikäli autosi vaatii remontointia tai olet vaihtamassa autoa, niin autolaina on sinua varten.

Jos sinulla on entuudestaan jo paljon pieniä lainoja maksettavana, niin kannattaa harkita yhdistelylainaa. Myös pienempi tai suurempi remonttilaina onnistuu kätevästi sivujemme kautta.

Kulutusluottovertailu

Vertailu on paras ja nopein tapa löytää haluamasi laina. Kulutusluottovertailu on oiva tapa säästää lainakuluissa, sillä lainojen ehdoissa voi olla merkittäviä eroja eri luotonantajien kesken. Kun teet kulutusluottovertailun, saat lainatarjouksia useilta tahoilta ja voit varmistua, ettet maksa liikaa lainastasi.

Omalaina.fi:n kulutusluottovertailu on kattava; mukana on jopa yli 20 lainatuotetta, joten sopivan kulutusluoton löytäminen on vaivatonta lainasummasta riippumatta. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia joista voit vapaasti valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kiinnitä kulutusluottovertailua tehdessäsi huomiota ainakin lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset prosenttimuodossa. Tämä sisältää nimelliskoron lisäksi mahdolliset avaus-, hallinnointi- ja nostomaksut.

Edullisin kulutusluotto löytyy näin:

  1. Valitse haluamasi kulutusluoton summa ja täytä lainahakemus.
  2. Kilpailutamme lainan useiden luotonantajien kesken.
  3. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä sopivin.
  4. Kulutusluotto maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Edullisin kulutusluotto ei ole sidottu tietylle lainantarjoajalle, vaan jokainen luotonantaja hinnoittelee lainat omien kriteereidensä mukaisesti. Edullisin luotonantaja voi siis vaihdella lainamäärän, -ajan ja omaan luottokelpoisuuteesi kohdistuvien muutosten myötä.

Kulutusluotto korko

Kulutusluoton korko vaihtelee lainan määrän, laina-ajan ja hakijan luottokelpoisuuden mukaisesti. Lisäksi korkoon vaikuttavat mahdolliset vakuudet, takaajat tai kanssahakijat. Korko on merkittävin lainan hinnan määrittävä tekijä, joten matalakorkoinen kulutusluotto on lähtökohtaisesti edullinen, mutta huomioi myös aiemmin mainitut mahdolliset muut lainakulut. Korko yksin antaa harvoin todellisen kuvan lainan kokonaiskuluista.

Kulutusluoton todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on lainavertailun hyödyllisin tunnusluku. Se huomioi koron lisäksi myös lisäkulut ja ilmoittaa kokonaiskulut prosenttilukuna. Voit käyttää tätä tietoa mahdollisimman edullisen kulutusluoton etsintään. Todellinen vuosikorko lasketaan käyttäen sisäisen eli efektiivisen koron laskukaavaa ja kertomalla tulos luvulla 100.

Sopivaa kulutusluottoa voit hakea myös helposti lainalaskurimme avulla, jolloin laskuri antaa sinulle automaattisesti arvion kokonaiskustannuksista.

Tutustu kulutusluottojen hinnan muodostumiseen näiden esimerkkien kautta:

Luoton määrä ja aika Korko ja kuukausikulut Maksettava takaisin
15 000 € / 60 kk 7,50% + 4 € tilinhoitomaksu 18 274,15 €
4500 € / 24 kk 8,90% + 8 € tilinhoitomaksu 5 121 €
50 000 € / 84 kk 4,95% + 6 € tilinhoitomaksu 59 767,79 €

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)

Kulutusluottolaskuri auttaa määrittämään sinulle sopivan lainan kokonaiskustannukset nopeasti. Lainalaskuri laskee hinnan haluamallesi lainalle siihen syötettyjen tietojen perusteella. Näin käyttötarkoitukseen ja taloudelliseen tilanteeseesi paras kulutusluotto on helppo selvittää.

Vaikka kilpailutuksen pääasiallisena tavoitteena on löytää halpa kulutusluotto, ei mahdollisimman edullisen hinnan tulisi olla ainut lainapäätökseen vaikuttava tekijä.

Mieti myös lainan vaikutusta taloudelliseen tilanteeseesi ja varmista, että olet myös kilpailuttanut hankintasi, jotta voit pitää kulut mahdollisimman pieninä.

Käyttölaina on tarkoitettu kulutukseen

Käyttölaina, joksi kulutusluottoja myös kutsutaan, on tarkoitettu välittömään käyttöön. Kulutuslainaa haettaessa sille siis on jokin ennalta määrätty, kiinteähintainen käyttötarkoitus.

Tällaisia hankintoja voivat olla esimerkiksi uuden auton, lomamatkan tai kodinkoneen hankinta. Kun hankinnan loppusumma on tiedossa on käyttölaina helppo tapa hajauttaa suurempi kustannus pidemmälle aikavälille.

Kulutusluotto ei ole aina paras vaihtoehto

Käyttölaina ei kuitenkaan sovellu hyvin esimerkiksi remontin tai häiden kustantamiseen, sillä tämän tyyppisissä menoerissä loppusumma voi usein muuttua. Lainaaja voi siis päätyä tilanteeseen jossa lainarahaa ei olekaan riittävästi, tai toisaalta lainarahaa voi olla liikaa, jolloin lainanottaja maksaa kuluja myös käyttämättä jääneestä rahasummasta.

Tällaisessa tilanteessa joustoluotto onkin käyttölainaa parempi vaihtoehto, sillä voit nostaa vain tarvitun määrän luottoa ja tehdä lisänostoja myönnetyn luottokaton puitteissa.