Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti Hae kulutusluottoa jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
Luottosumma
Maksuaika
Kuukausierä*160€
Korot & kulut*760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Täytä rohkeasti luottohakemus ja saat edullisen luottotarjouksen. Et sitoudu vielä mihinkään. Mukana jopa 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Turvallinen yhteys
OmaLaina.fi käyttää salattua yhteyttä, jolloin tietosi ovat 100% turvassa aina.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 50000€.
"Lainan hakeminen oli helppoa ja vaivatonta Omalainan kautta. Rahatkin sain jo tunnin päästä tililleni."Maija, Helsinki

Kulutusluotot netistä – Edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia

Omalaina.fistä voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Palvelumme toimii täysin netissä ja saat luottopäätöksen nopeasti. Omalaina.fin kautta on helppo löytää halvin kulutusluotto, sillä kilpailutamme lainan puolestasi.

Hae kulutusluottoa netistä Omalaina.fissä seuraavasti:

Vakuudeton kulutusluotto

Omalaina.fi kilpailuttaa lainasi sellaisten luotonantajien ja pankkien välillä, jotka eivät edellytä sinulta takaajia tai vakuuksia. Käytännössä saat tällöin luoton myös nopeammin tilillesi, sillä osa luotonantajista maksaa rahat jo saman päivän aikana.

Vakuudettomat kulutusluotot saa nopeasti tilille, mutta luoton hakeminen myös edellyttää sinulta puhdasta luottohistoriaa ilman merkintöjä luottohäiriöistä. Luotonantajien vaatimukset ja lainaehdot vaihtelevat huomattavasti, koska kulutusluottoja myönnetään ilman vakuuksia. Tällä hetkellä yksikään luotonantaja ei myönnä kulutusluottoa maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle.

Voit saada pienemmät kulutusluotot ilman liitteitä tai lisäselvityksiä, jos luottotaustasi on puhdas. Tällöin sinun tarvitsee vain tehdä sähköinen allekirjoitus positiivisen luottopäätöksen jälkeen.

Edullinen kulutusluotto on aina paras vaihtoehto, mutta pankit ja muut rahoituslaitokset myöntävät huomattavasti toisistaan poikkeavin ehdoin lainaa. Tästä johtuen halvin kulutusluotto ei ole jokaisella saman hintainen, vaan tuloistasi ja menoistasi riippuen et välttämättä voi saada joka paikasta kulutusluottoa. Rahoituslaitokset ja pankit arvioivat tulevaisuuden maksukykysi useiden tietojen pohjalta, joista muodostuu kokonaispisteytys. Jos kokonaispisteesi ovat riittävän hyvät, niin voit saada kulutusluottoa netistä jopa saman päivän aikana tilillesi.

Emme kysely mihin luottosi haluat käyttää, vaan se on oma asiasi. Voit hakea kauttamme esimerkiksi matkalainaa kertomatta siitä meille mitään. Mikäli autosi vaatii remontointia tai olet vaihtamassa autoa, niin autolaina on sinua varten. Jos sinulla on entuudestaan jo paljon pieniä lainoja maksettavana, niin kannattaa harkita yhdistelylainaa. Pienempi tai suurempi remonttilaina onnistuu myös kätevästi sivujemme kautta.