Täytä kulutusluottohakemus - saat päätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Kulutusluottovertailu - Edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia

Omalaina.fistä voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluottovertailumme toimii täysin netissä ja saat luottopäätöksen nopeasti. Omalaina.fin kautta on helppo löytää halvin kulutusluotto, sillä kilpailutamme lainan puolestasi.

Hae kulutusluotto heti Omalaina.fissä seuraavasti:

 • Valitse luottosumma & luottoaika

  Riippumatta siitä, onko haussa vakuudeton kulutusluotto tai pankista haettava vakuudellinen kulutusluotto, niin on aina tärkeää valita oikea lainasumma. Ota vain sen verran luottoa kuin todella tarvitset. Valitse riittävän pitkä maksuaika, jotta sinun ei tarvitse hakea uutta kulutusluottoa paikataksesi edellisen maksut. Käytössäsi on sivun yläosan kulutusluottolaskuri, jolla pystyt helposti laskemaan kulutusluoton kuukausierät.

 • Täytä kulutusluottohakemus

  Täytä Omalaina.fin lainahakemuksen kaikki kentät ja hae kulutusluotto heti. Lainahakemusta ei kilpailuteta ennen kuin kaikki kentät on täytetty oikein. Seuraa lainahakemuksen ohjeita, jotta saat täytettyä kaikki kentät oikein.

 • Kulutusluottovertailu ja lainapäätös

  Lähetä lainahakemus täytettyäsi kaikki kentät oikein. Omalaina.fin älykäs lainahakemus kilpailuttaa kulutusluotot automaattisesti netissä. Saat reaaliajassa alustavan luottopäätöksen ja tiedon siitä, paljonko sinulle voidaan kulutusluottoa myöntää.

 • Pankkitunnistautuminen ja lisäselvitykset

  Luotonantajasta riippuen voit tunnistautua pankkitunnuksilla ja hyväksyä kulutusluotot maksettavaksi tilillesi heti. Osa luotonantajista saattaa vaatia sinulta todistusta palkasta ja lähettää pankkitunnistautumislinkin sähköpostiisi.

 • Rahat siirretään tilillesi

  Jos sait hyväksytyn lainapäätöksen ja olet tunnistautunut pankkitunnuksilla, on kulutusluotto heti myönnettävissä ja se voidaan maksaa tilillesi jo saman päivän aikana. Mikäli sait ilmoituksen sähköpostiisi lähetettävästä kirjautumislinkistä tai lainavahvistuksesta, niin avaa sähköpostisi ja suorita mahdollisesti tarvittavat toimenpiteet, niin luotonantaja voi maksaa kulutusluotot tilillesi.

Usein kysyttyä kulutusluotoista

 1. Mikä on kulutusluotto?

  Kulutusluotto on jonkinlaiseen kulutukseen suunnattu edullinen laina. Kulutusluotot haetaan esimerkiksi auton hankintaa, remontointia, matkailua tai muiden hankintojen tekemistä varten. Luotto maksetaan yleensä kertaluonteisena hakijan tilille ja sitä lyhennetään ennalta sovituissa erissä.

 2. Voinko hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia?

  Kaikki OmaLainan kilpailuttamat kulutusluotot ovat täysin vakuudettomia. Voit siis hakea haluamaasi lainaa ilman vakuudeksi asetettavaa omaisuutta tai lainan takaajina toimivaa toista henkilöä. Lähetä hakemus täällä.

 3. Mikä on halvin kulutusluotto?

  Kulutusluoton hinta muodostuu sille asetetusta korosta ja muista kuluista, kuten avaus- ja hallinnointimaksusta. Halvin kulutusluotto löytyy varmimmin kilpailuttamalla lainat Omalaina.fi:ssä. Se vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen saat lainatarjouksen useilta luotonantajilta ja voit valita niistä edullisimman.

 4. Miten saan kulutusluottoa heti?

  Useimmat vakuudettomat kulutusluotot käsitellään nopeasti ja voit usein saada lainaa heti tilillesi jo saman päivän aikana. Voit omalta osaltasi varmistaa hakemuksen mahdollisimman nopean käsittelyn täyttämällä sen mahdollisimman huolellisesti ja lisäämällä tarvittavat liitteet heti. Näin luotonantajan ei tarvitse olla sinuun uudelleen yhteydessä puuttuvien tietojen vuoksi. Huomaa, että lainsäädännön vuoksi lainaa ei voida maksaa tilille klo. 23-07 välisenä aikana.

 5. Mikä on kulutusluoton korko?

  Kulutusluoton korko on lähes aina henkilökohtainen ja riippuu luottokelpoisuudestasi. Luottokelpoisuuteesi vaikuttavat mm. jo olemassa olevat velat, asumismuoto, perhe ja työllisyystilanteesi. Yleensä kulutusluoton nimelliskorko on noin 4 - 14%, mutta tämä vaihtelee luotonantajien, lainatuotteiden ja yleisen markkinatilanteen mukaisesti. Hae lainatarjoukset täältä.

Vakuudeton kulutusluotto

Omalaina.fi kilpailuttaa lainasi sellaisten luotonantajien ja pankkien välillä, jotka eivät edellytä sinulta takaajia tai vakuuksia. Käytännössä saat tällöin luoton myös nopeammin tilillesi, sillä osa luotonantajista maksaa rahat jo saman päivän aikana.

Vakuudeton kulutusluotto on mahdollista saada nopeasti tilille, mutta luoton hakeminen myös edellyttää sinulta puhdasta luottohistoriaa ilman merkintöjä luottohäiriöistä. Luotonantajien vaatimukset ja lainaehdot vaihtelevat huomattavasti, koska kulutusluottoja myönnetään ilman vakuuksia. Tällä hetkellä yksikään luotonantaja ei myönnä kulutusluottoa maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle.

Voit saada pienemmät kulutusluotot ilman liitteitä tai lisäselvityksiä, jos luottotaustasi on puhdas. Tällöin sinun tarvitsee vain tehdä sähköinen allekirjoitus positiivisen luottopäätöksen jälkeen.

Edullinen kulutusluotto on aina paras vaihtoehto, mutta pankit ja muut rahoituslaitokset myöntävät huomattavasti toisistaan poikkeavin ehdoin lainaa. Tästä johtuen halvin kulutusluotto ei ole jokaisella saman hintainen, vaan tuloistasi ja menoistasi riippuen et välttämättä voi saada joka paikasta kulutusluottoa. Rahoituslaitokset ja pankit arvioivat tulevaisuuden maksukykysi useiden tietojen pohjalta, joista muodostuu kokonaispisteytys. Jos kokonaispisteesi ovat riittävän hyvät, niin voit saada kulutusluottoa netistä jopa saman päivän aikana tilillesi.

Emme kysele mihin kulutusluottosi haluat käyttää, vaan se on oma asiasi. Voit hakea kauttamme esimerkiksi matkalainaa kertomatta siitä meille mitään. Mikäli autosi vaatii remontointia tai olet vaihtamassa autoa, niin autolaina on sinua varten. Jos sinulla on entuudestaan jo paljon pieniä lainoja maksettavana, niin kannattaa harkita yhdistelylainaa. Pienempi tai suurempi remonttilaina onnistuu myös kätevästi sivujemme kautta.

Kulutusluottovertailu

Vertailu on paras ja nopein tapa löytää haluamasi laina. Kulutusluottovertailu on oiva tapa säästää lainakuluissa, sillä lainojen ehdoissa voi olla merkittäviä eroja eri luotonantajien kesken. Kun teet kulutusluottovertailun, saat lainatarjouksia useilta tahoilta ja voit varmistua, ettet maksa liikaa lainastasi.

Omalaina.fi:n kulutusluottovertailu on maan kattavin; mukana on yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa, joten sopivan kulutusluoton löytäminen on vaivatonta lainasummasta riippumatta. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia joista voit vapaasti valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kiinnitä kulutusluottovertailua tehdessäsi huomiota ainakin lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset prosenttimuodossa. Tämä sisältää nimelliskoron lisäksi mahdolliset avaus-, hallinnointi- ja nostomaksut.

Edullisin kulutusluotto löytyy näin:

 1. Valitse haluamasi kulutusluoton summa ja täytä lainahakemus.
 2. Kilpailutamme lainan useiden luotonantajien kesken.
 3. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä sopivin.
 4. Kulutusluotto maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Edullisin kulutusluotto ei ole sidottu tietylle lainantarjoajalle, vaan jokainen luotonantaja hinnoittelee lainat omien kriteereidensä mukaisesti. Edullisin luotonantaja voi siis vaihdella lainamäärän, -ajan ja omaan luottokelpoisuuteesi kohdistuvien muutosten myötä.

Kulutusluotto korko

Kulutusluoton korko vaihtelee lainan määrän, laina-ajan ja hakijan luottokelpoisuuden mukaisesti. Lisäksi korkoon vaikuttavat mahdolliset vakuudet, takaajat tai kanssahakijat. Korko on merkittävin lainan hinnan määrittävä tekijä, joten matalakorkoinen kulutusluotto on lähtökohtaisesti edullinen, mutta huomioi myös aiemmin mainitut mahdolliset muut lainakulut. Korko yksin antaa harvoin todellisen kuvan lainan kokonaiskuluista.

Tutustu kulutusluottojen hinnan muodostumiseen näiden esimerkkien kautta:

Luoton määrä ja aika Korko ja kuukausikulut Maksettava takaisin
15 000 € / 60 kk 7,50% + 4 € tilinhoitomaksu 18 274,15 €
4500 € / 24 kk 8,90% + 8 € tilinhoitomaksu 5 121 €
50 000 € / 84 kk 4,95% + 6 € tilinhoitomaksu 59 767,79 €

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)

Kulutusluottolaskuri auttaa määrittämään sinulle sopivan lainan kokonaiskustannukset nopeasti. Lainalaskuri laskee hinnan haluamallesi lainalle siihen syötettyjen tietojen perusteella. Näin käyttötarkoitukseen ja taloudelliseen tilanteeseesi paras kulutusluotto on helppo selvittää.

Vaikka kilpailutuksen pääasiallisena tavoitteena on löytää halpa kulutusluotto, ei mahdollisimman edullisen hinnan tulisi olla ainut lainapäätökseen vaikuttava tekijä. Mieti myös lainan vaikutusta taloudelliseen tilanteeseesi ja varmista, että olet myös kilpailuttanut hankintasi, jotta voit pitää kulut mahdollisimman pieninä.

Käyttölaina on tarkoitettu kulutukseen

Käyttölaina, joksi kulutusluottoja myös kutsutaan, on tarkoitettu välittömään käyttöön. Kulutuslainaa haettaessa sille siis on jokin ennalta määrätty, kiinteähintainen käyttötarkoitus. Tällaisia hankintoja voivat olla esimerkiksi uuden auton, lomamatkan tai kodinkoneen hankinta. Kun hankinnan loppusumma on tiedossa on käyttölaina helppo tapa hajauttaa suurempi kustannus pidemmälle aikavälille.

Käyttölaina ei kuitenkaan sovellu hyvin esimerkiksi remontin tai häiden kustantamiseen, sillä tämän tyyppisissä menoerissä loppusumma voi usein muuttua. Lainaaja voi siis päätyä tilanteeseen jossa lainarahaa ei olekaan riittävästi, tai toisaalta lainarahaa voi olla liikaa, jolloin lainanottaja maksaa kuluja myös käyttämättä jääneestä rahasummasta. Tällaisessa tilanteessa joustoluotto onkin käyttölainaa parempi vaihtoehto, sillä voit nostaa vain tarvitun määrän luottoa ja tehdä lisänostoja myönnetyn luottokaton puitteissa.