Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • 1. Täytä lainahakemus
 • 2. Laina kilpailutetaan
 • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
 • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Kulutusluotot netistä – Edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia

Omalaina.fistä voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Palvelumme toimii täysin netissä ja saat luottopäätöksen nopeasti. Omalaina.fin kautta on helppo löytää halvin kulutusluotto, sillä kilpailutamme lainan puolestasi.

Hae kulutusluottoa netistä Omalaina.fissä seuraavasti:

 • Valitse luottosumma & luottoaika

  Haetpa kulutusluottoa netissä tai suoraan pankista, niin on aina tärkeää valita oikea lainasumma. Ota vain sen verran luottoa kuin todella tarvitset. Valitse riittävän pitkä maksuaika, jotta sinun ei tarvitse hakea uutta kulutusluottoa paikataksesi edellisen maksut. Voit käyttää sivun yläosan kulutusluottolaskuria, jolla pystyt helposti laskemaan kulutusluoton kuukausierät.

 • Täytä kulutusluottohakemus

  Täytä Omalaina.fin lainahakemuksen kaikki kentät ja hae lainaa. Lainahakemusta ei kilpailuteta ennen kuin kaikki kentät on täytetty oikein. Seuraa lainahakemuksen ohjeita, jotta saat täytettyä kaikki kentät oikein.

 • Kulutusluoton kilpailutus ja lainapäätös

  Lähetä lainahakemus täytettyäsi kaikki kentät oikein. Omalaina.fin älykäs lainahakemus kilpailuttaa kulutusluotot automaattisesti netissä. Saat reaaliajassa alustavan luottopäätöksen ja tiedon siitä, paljonko sinulle voidaan kulutusluottoa myöntää.

 • Pankkitunnistautuminen ja lisäselvitykset

  Luotonantajasta riippuen voit tunnistautua pankkitunnuksilla ja hyväksyä kulutusluotot maksettavaksi tilillesi heti. Osa luotonantajista saattaa vaatia sinulta todistusta palkasta ja lähettää pankkitunnistautumislinkin sähköpostiisi.

 • Rahat siirretään tilillesi

  Jos sait positiivisen lainapäätöksen ja tunnistauduit pankkitunnuksilla, niin kulutusluotto maksetaan tilillesi jo saman päivän aikana. Mikäli sait ilmoituksen sähköpostiisi lähetettävästä kirjautumislinkistä tai lainavahvistuksesta, niin avaa sähköpostisi ja suorita mahdollisesti tarvittavat toimenpiteet, niin luotonantaja voi maksaa kulutusluotot tilillesi.

Vakuudeton kulutusluotto

Omalaina.fi kilpailuttaa lainasi sellaisten luotonantajien ja pankkien välillä, jotka eivät edellytä sinulta takaajia tai vakuuksia. Käytännössä saat tällöin luoton myös nopeammin tilillesi, sillä osa luotonantajista maksaa rahat jo saman päivän aikana.

Vakuudettomat kulutusluotot saa nopeasti tilille, mutta luoton hakeminen myös edellyttää sinulta puhdasta luottohistoriaa ilman merkintöjä luottohäiriöistä. Luotonantajien vaatimukset ja lainaehdot vaihtelevat huomattavasti, koska kulutusluottoja myönnetään ilman vakuuksia. Tällä hetkellä yksikään luotonantaja ei myönnä kulutusluottoa maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle.

Voit saada pienemmät kulutusluotot ilman liitteitä tai lisäselvityksiä, jos luottotaustasi on puhdas. Tällöin sinun tarvitsee vain tehdä sähköinen allekirjoitus positiivisen luottopäätöksen jälkeen.

Edullinen kulutusluotto on aina paras vaihtoehto, mutta pankit ja muut rahoituslaitokset myöntävät huomattavasti toisistaan poikkeavin ehdoin lainaa. Tästä johtuen halvin kulutusluotto ei ole jokaisella saman hintainen, vaan tuloistasi ja menoistasi riippuen et välttämättä voi saada joka paikasta kulutusluottoa. Rahoituslaitokset ja pankit arvioivat tulevaisuuden maksukykysi useiden tietojen pohjalta, joista muodostuu kokonaispisteytys. Jos kokonaispisteesi ovat riittävän hyvät, niin voit saada kulutusluottoa netistä jopa saman päivän aikana tilillesi.

Emme kysely mihin luottosi haluat käyttää, vaan se on oma asiasi. Voit hakea kauttamme esimerkiksi matkalainaa kertomatta siitä meille mitään. Mikäli autosi vaatii remontointia tai olet vaihtamassa autoa, niin autolaina on sinua varten. Jos sinulla on entuudestaan jo paljon pieniä lainoja maksettavana, niin kannattaa harkita yhdistelylainaa. Pienempi tai suurempi remonttilaina onnistuu myös kätevästi sivujemme kautta.