Turvavakuutus

Omalaina on ruotsalainen vakuutusedustaja, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta. Omalaina harjoittaa rajat ylittävää vakuutusten välitystoimintaa Suomessa. Nämä tiedot ovat tarkistettavissa osoitteessa www.fi.se. Vakuutus asiakaspalvelun aukioloajat Maanantai – Perjantai 08:45-16:15.

tick Tärkeä suoja
tick Turvaa taloutesi
tick Ota yhteyttä allekirjoittaaksesi

Omalainan Tuloturvavakuutus

Hyvä vakuutus auttaa taloudellisesti, kun elämässä tulee eteen yllättäviä käänteitä. Siksi me tarjoamme Omalainan tuloturvavakuutusta. Vakuutus auttaa kattamaan kiinteät kuukausikulusi yllättävän työttömyyden tai sairauden sattuessa tai joutuessasi lähiomaisen hoitovapaalle.

Vakuutusehdot ja vahinkoilmoituksen tiedot löytyvät alta.

tick Etämyynnin ennakkotiedot
tick Vakuutusehdot
tick IPID

Vakuutuskauden aikana tapahtuneesta vahingosta on ilmoitettava välittömästi vakuutuksenantajan asiamiehelle: Van Ameyde Krogius Ab, Y-tunnus 1473901-7, Sturenkatu 16, 00510 Helsinki, puhelin: 045 636 6597, sähköposti: claims.finland@krogius.com.”

Omalainan Henkivakuutus

Pahimman tapahtuessa voi olla mukava tiedää, ettei läheistesi tarvitse kantaa taloudellista huolta. Omalaina Henkivakuutus maksaa lähiomaisillesi korvauksen, jos menehdyt ennenaikaisesti.

Alta löydät kuolemasta ilmoittamisen ehdot ja lomakkeen.

tick Ennakkotiedot
tick Vakuutusehdot
tick Lomake edunsaajan vaihtamiseen

Korvausratkaisussa käytämme korvausyhtiö Crawford & Company Finland Oy:tä. Vahinkoilmoituksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen finland@crawco.fi. Jos haluat tehdä vahinkoilmoituksen puhelimitse, voit tehdä sen soittamalla Crawfordin numeroon: 09 2513 7541.”

Viisi henkinen perhe on ulkoilemassa potkulaudoin ja pyörällä