Yhdistelylaina jopa 60 000€ - Lainapäätös heti

Lainojen yhdistäminen jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainojen yhdistäminen voi auttaa pienentämään lainakuluja

Lainojen yhdistämisestä voi olla monenlaista hyötyä. Lainojen yhdistäminen on useiden pienempien lainojen yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen antaa mahdollisuuden alentaa lainakustannuksia, erityisesti jos yhdistettyjen lainojen kulut ovat korkeat.

Mahdolliset säästöt riippuvat yhdistettävien lainojen ehdoista, sekä siitä, kuinka edullisen yhdistelylainan voit saada. Sopiva yhdistelylaina kannattaa aina hakea lainojen kilpailutuksen kautta.

Lainojen yhdistäminen Omalainassa

Lainojen yhdistäminen tapahtuu suoraa Omalainan hakemuksen kautta, jossa ilmoitat nykyiset velkasi ja halusi yhdistää lainat. Joidenkin luotonantajien kanssa voit maksaa jopa kaikki aiemmat pikalainat ja kulutusluotot pois, kun teet sopimuksen lainojen yhdistämisestä.

Yhdistelylaina voi myös alentaa kuukausikustannuksia sopimalla pidemmästä, jopa useita vuosia pitkästä laina-ajasta. Näin saat mahdollisuuden laittaa taloutesi järjestykseen ja voit päästä kivuttomammin irti veloistasi.

Yhdistelylainan laina-aika voi olla jopa 15-20 vuotta. Muista kuitenkin, että pidentämällä laina-aikaa myös lainakulut kasvavat.

Tee lainojen yhdistäminen ainakin pienille ja kalliille lainoille

Mikäli sinulle on kertynyt useita pienempiä pikalainoja tai kulutusluottoja, usean kuukausittaisen laskun maksaminen voi olla hankalaa ja kallista. Tällöin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä yhdeksi lainaksi.

Pienet, mutta koroiltaan suuret luotot ovat tehokkaita kohteita lainojen yhdistämiselle. Keräämällä tällaiset lainat uuden lainan alle, auttaa pienentämään lainoista syntyviä toistuvia kuluja.

Kun maksat vain yhtä lainaa takaisin, myös asiointi yhden lainanantajan kanssa on huomattavasti helpompaa. Voit säästää lainakuluissa ja asioiden hoito saattaa samalla helpottua huomattavasti!

Lue myös: Lainoja yhdistävä voi säästää – Esimerkit

Yhdistelylainalla enemmän joustoa talouteen

Yhdistelylainaan voit myös sopia maksuvapaista kuukausista, jolloin saat enemmän joustoa rahatilanteesi kuntoon laittamiseen. Sopimus lainojen yhdistämisestä on käytännössä uusi lainasopimus, jonka tarkoitus on auttaa sinua tasapainottamaan talouttasi.

 • Aloita heti: Mitä nopeammin lainojen yhdistäminen tapahtuu, sitä nopeammin pääset aloittamaan taloutesi uudelleen järjestelyn ja voit säästää selvää rahaa.

Muista kuitenkin, että pidempi maksuaika tarkoittaa myös kasvavia lainan kokonaiskustannuksia, vaikka kulut saadaankin jaettua pidemmälle aikavälille. Pienempi todellinen vuosikorko tarkoittaa suhteessa halvempaa lainaa, mutta laina-ajan pitkittyessä kulut myös kasaantuvat.

Vaikka yhdistelylainan tavoite on auttaa sinua lainojen takaisnmaksussa, ei uuden lainan ottaminen ole koskaan riskitöntä tai ilmaista.

Näin kilpailutat lainasi:

 

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen onnistuu nopeimmillaan vain muutamassa minuutissa.

 

 

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

 

 

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Yhdistelylaina auttaa säästämään kuluissa ja koroissa

Useaa samanaikaista lainaa maksaessasi joudut maksamaan todennäköisesti useampaa tilinhoitomaksua, korkoa ja muita kuukausittain kertautuvia lainakuluja. Yhdistelylaina auttaa vähentämään näiden päällekkäisten lainakulujen kertymistä, sillä maksat vain yhtä lainaa ja tämän lainakuluja.

Tämä on huomattava etu, erityisesti lyhytaikaisten lainojen kohdalla, sillä tällaisten lainojen korot voivat olla hyvinkin suuria suhteessa lainan määrään.

Yhdistelylainan pidempi maksuaika

Yhdistelylaina pidentää maksuaikaa, mutta tulee yleensä huomattavasti pienemmästä vuosikorosta johtuen lopulta edullisemmaksi ratkaisuksi.

Myös kuukausittain toistuvat lainanlyhennyksiin liittyvät suuret kertamaksut voivat saattaa oman talouden nopeasti epätasapainoon. Saatat joutua siirtämään eräpäiviä, mistä tyypillisesti maksat taas lisää erinäisiä kuluja.

Järjestelylaina yhdistää lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, johon olette sopineet uudet, sinulle sopivat ehdot. Näin lainan takaisinmaksukin sujuu paremmin ja ylimääräiset lainanhoitokulut voivat pienentyä merkittävästi.

Näin lainojen yhdistäminen onnistuu:

 1. Täytä Omalainan hakemus tiedoillasi
 2. Ruksi “Haluan yhdistää lainoja”
 3. Ilmoita yhdistettävien lainojen kokonaismäärä
 4. Lähetä hakemus ja odota lainatarjouksia
 5. Luotonantaja voi tehdä yhdistelyn puolestasi tai voit yhdistää lainat itse

Omalainassa vain yksi hakemus tavoittaa useita yhdistelylainoja tarjoavaa luotonantajaa. Voit siis saada hakemuksesi perusteella useita lainatarjouksia. Itse lainojen yhdistäminen tapahtuu jopa muutamassa arkipäivässä.

Varmista yhdistettävien lainojen ehdot

Voit hakea yhdistelylainan myös itsenäisesti ja maksaa näin haluamasi lainat pois, mutta varmista todellinen jäljellä oleva lainamäärä aina kyseisiltä luotonantajilta.

Huomaa myös, että vanhat lainasi voivat sisältää myös ehtoja niiden pois maksamiseen liittyen. Kaikki nämä tiedot saat aina ottamalla yhteyttä lainan myöntäjään.

Voit käyttää hyödyksesi myös asiakaspalvelijoidemme tietotaitoa, mikäli yhdistelylainan hakeminen tai muu lainan hakuun liittyvä herättää kysymyksiä.

nainen tietokoneella

Tästä syystä lainojen yhdistäminen kannattaa

Ylivelkaantuneisuus on vakava oman talouden kriisi, josta voi aiheutua kauaskantoisia seurauksia. Lainojen yhdistäminen uudella lainalla ei ole automaattinen ratkaisu kaikkiin ylivelkaantumisesta aiheutuneisiin ongelmiin, mutta se voi toimia yhtenä osana kriisiytyneen talouden kuntoon laittamista.

Vain yhden lainan takaisin maksaminen tekee lainakokonaisuuden hallitsemisesta helpompaa ja pidempi laina-aika säästää selvää rahaa muuhun käyttöön joka kuukausi. Näin pystyt keskittymään oman taloutesi hoitoon ja rahan käyttöön tulee hieman enemmän joustoa.

Näin teet lainojen yhdistämisen oikein

Lainojen yhdistäminen onnistuu tavoitteessaan, eli rahan säästämisessä, kun uusi laina on mitoitettu hakijan omaan talouteen sopivaksi ja sillä maksetaan pois selkeästi kalliimpia lainoja.

Omalainan kautta voit yhdistää lainoja 60 000 euroon asti, joten kalliit lainat kannattaa yhdistää niiden koosta riippumatta.

 • Huom! Mikäli et voi yhdistää kaikkia velkojasi, kannattaa kuitenkin yhdistää ainakin kaikkein kalleimmat vanhat lainat, sillä näin lainoja yhdistävä säästää todennäköisimmin eniten.

Vaikka velan määrä pysyy ennallaan, saa lainoja yhdistävä parhaassa tapauksessa enemmän rahaa käyttöönsä kuukausittain, sekä merkittävää säästöä lainakuluissa.

Vain yhdestä lainasta maksamasi kuukausierä voi olla jopa satoja euroja pienempi kuin useiden vanhojen lainojen yhteenlasketut kulut.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

Pankkien ja suurempien rahalaitosten yhdistelylainoista on hyviä lainojen yhdistäminen kokemuksia jo lukuisilla pienlainojen kanssa ongelmiin joutuneilla. Pienemmät korot ja kulut ovat pelastaneet jo monen oman talouden.

Velkatilanteensa kuntoon saattamisesta voi olla vain hyviä kokemuksia. Jatkossa osaat myös välttää lainaamasta lukuisia pienempiä lainoja

Esimerkki lainojen yhdistämisestä

Mikäli olet aiemmin maksanut neljää 1000 euron pikavippiä takaisin eri luotonantajille ja niiden todellinen vuosikorko on ollut keskimäärin 22%, niin maksat pelkästään korkoja näistä vuositasolla lähes 500 euroa. Lainat yhdistämällä todellinen vuosikorko on tyypillisesti n. 15% eli 4000 eurosta yhteensä vuodessa 300 euroa.

Koroissa voi säästää siis tässä tapauksessa 200 euroa (esimerkki on suuntaa-antava, eikä perustu mihinkään tiettyyn lainatuotteeseen).

Lainojen yhdistämisen lisäksi voit aina myös uudelleenrahoittaa yksittäisen lainan. Mikäli sinulla on yksittäisiä isompiakin lainoja, joiden lainaehdot eivät enää ole kilpailukysyiset, on tämä varsin oiva tapa säästää kuukausikuluissa ja -koroissa. Lainojen yhdistämisestä voi siis olla hyötyä myös isompien lainojen kohdalla!

Lue lisää: Miksi en voi yhdistää lainojani?

Lainan yhdistäminen nopeasti

Omalainan avulla lainan yhdistäminen on nopeaa ja helppoa. Tarjoamme yhden maan kattavimmista lainavertailuista, jossa kilpailutat lainasi yhdellä hakemuksella useiden luotonantajien kesken. Kilpailutus onnistuu yhdellä yksinkertaisella hakemuksella.

Lainan yhdistäminen on helppoa. Täytä hakemus mm. seuraavilla tiedoilla:

 1. Henkilötietosi
 2. Asumismuotosi ja yhteystietosi
 3. Säännölliset palkka tai eläketulot
 4. Muut velkasi ja menosi
 5. Pankkitietosi
 6. Mahdollinen yhteishakija

Saat alustavat lainapäätökset lähes välittömästi. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää lainasi lähes saman päivän aikana. Älä siis turhaa anna korkeiden pienlainakulujen juosta. Lainan yhdistäminen on todella näin helppoa!

Lainojen yhdistäminen – vertailu

Lainojen yhdistäminen ja vertailu auttaa takaamaan, että saat yhdistelylainaa, joka todella tuo merkittäviä säästöjä jokapäiväiseen elämääsi. Kun haet yhdistelylainaa ja valitset tutun tai ensin eteen tulevan yhdistelylainan, et välttämättä saa lainojen yhdistelystä kaikkia potentiaalisia säästöjä.

Pahimmassa tapauksessa, uusi laina voi osoittautua jopa aiempia kalliimmaksi.

Pienet erot voivat olla merkittäviä

Yhdistelylainojen vertailu auttaa löytämään tilanteeseesi sopivan ja edullisen luoton lainojen yhdistämiseksi. Jo muutamien prosenttien ero lainakuluissa, kuten nimelliskorossa, voi tarkoittaa useiden satojen eurojen säästöä joka vuosi.

Ei siis ole lainkaan samantekevää minkä lainan valitset lainojen yhdistämiseen.

Älä vertaile pelkkää todellista vuosikorkoa

Vertaillessasi yhdistelylainoja kiinnitä huomiota ainakin todelliseen vuosikorkoon. Se antaa tarkan tiedon lainan kokonaiskustannuksista prosenttiyksiköiksi muutettuna. Matalampi todellinen vuosikorko tarkoittaa siis matalampia lainakustannuksia.

Pidä mielessä myös laina-aika, sillä monet kulut, kuten lainan korko peritään kuukausittain. Älä siis päästä laina-aikaa liian pitkäksi, mutta ole samalla realistinen maksukykysi suhteen.

Yhdistämällä lainat järkevästi saat lisää liikkumatilaa talouteesi ja voit säästää merkittävästi vuositasolla.

Muista, että lainojen yhdistämisen perimmäinen tarkoitus on helpottaa arkeasi.

Näin lainojen yhdistäjä voi käytännössä säästää:

Nykyiset lainakulut Yhdistelylainan kulut Mahdollinen säästö
560€ / kk 340€ / kk Yli 2600 € vuodessa
702€ / kk 295€ / kk Lähes 4900 € vuodessa
288€ / kk 149€ / kk Yli 1600 € vuodessa

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)

Lainan siirto – säästä joka kuukausi siirtämällä lainasi

Tee lainan siirto ja aloita kuukausittainen säästäminen lainakuluissa heti. Kun yhdistät lainasi edullisemman sopimuksen piiriin voit sekä alentaa lainakustannuksia, että lyhentää jäljellä olevaa maksuaikaa.

Lainan siirto onnistuu Omalainan avulla helposti: ilmoita lainahakemuksessa ne lainat jotka haluat siirtää ja saat vastauksena tarjouksia uusilta luotonantajilta.

Aloita säästäminen korkokuluissa heti

Mikäli voit saada lainasopimuksen jonka kulut ovat merkittävästi aiempaa pienemmät, aloitat kuluissa säästämisen heti, kun lainan siirto on tehty. Siirto on nopeaa ja saat varman tiedon omista säästömahdollisuuksistasi vain lähettämällä lainahakemuksen. Se ei maksa mitään, etkä sitoudu lainanottoon.

Parhaimmillaan lainojen yhdistäminen tarkoittaa pienempiä kuukausikuluja, sekä koko laina-ajalta syntyviä säästöjä. Yhden lainan maksaminen voi myös antaa mielenrauhaa.

Yhdistelylainatarjouksen pyytäminen ei sido lainanottoon

Tekemällä lainojen kilpailutuksen ja pyytämällä alustavia lainatarjouksia et vielä sitoudu mihinkään. Palvelumme avulla voit saada lainoillesi edullisemman koron ja paremmat ehdot nopeasti ja ilmaiseksi.

Täytä lainahakemus ja katso voitko säästää rahaa lainakuluissasi!

Kilpailuta lainat kauttamme

Katso voimmeko pienentää korkoasi

HAE NYT

Usein kysytyt kysymykset

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Eri pankeilla on erilaiset kriteerit lainojen yhdistelyn suhteen. Saat todennäköisemmin yhdistelylainaa pyytämällä lainatarjouksen useasta pankista. Omalaina.fillä on kattava verkosto yhteistyökumppaneita, yhdistä lainat kauttamme ja saat tarjouksen useasta paikasta yhdellä hakemuksella.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Hae yhdistelylainaa Omalaina.fissä, niin käsittelemme lainahakemuksesi välittömästi. Välitämme tietoteknisiä rajapintoja pitkin lainahakemuksesi usealle pankille. Saat suoraan nähtäväksi yhdellä sivulla kaikki saamasi lainatarjoukset, joista voit hyväksyä itsellesi parhaan tai hylätä kaikki saamasi tarjoukset – hakemus ei sido sinua mihinkään!

Mistä saa yhdistelylainan?

Yhdistelylainan saa tyypillisesti suurempia lainoja tarjoavasta pankista. Niin ikään myös muut suurempia lainoja tarjoavat rahoituslaitokset tekevät kilpailukykyisiä tarjouksia lainojen yhdistämiseen.

Onko lainojen yhdistäminen järkevää?

Lainojen yhdistely voi säästää sinulle rahaa kuukausittain. Yhdistä lainat, niin voit vaihtaa kalliskorkoiset lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi. Tilinhoitomaksut on koron ohella merkittävä tekijä, joka säästää sinulle rahaa kuukausittain, kun maksat usean tilinhoitomaksun sijaan vain yhtä tilinhoitomaksua. Niin ikään takaisinmaksu helpottuu, kun voit kuukausittain maksaa velkasi yhdellä laskulla.

Miten yhdistää lainat?

Mikäli sinulla useita aiempia lainoja, niin valitse lainahakemukseen käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen. Mikäli sinulla on yksi aiempi laina, niin voit hakea edullisempaa korkoa valitsemalla “yksittäisen lainan uudelleenrahoitus”. Saat parhaimmillaan heti useita lainatarjouksia,joista voit valita itsellesi parhaan. Yhdistä lainasi tällä valitsemallasi lainalla.

Mikä on paras yhdistelylaina?

Parhaan yhdistelylainan määrittäminen riippuu henkilöstä ja takaisinmaksukyvystä. Mitä pienempi korko ja lyhyempi laina-aika, niin sitä edullisemmaksi lainojen yhdistely sinulle lopulta tulee. Kuitenkin tulisi valita sellainen lainatarjous, jonka kuukausierä on sinulle sopiva. Omalaina.fin lainavertailulla selvität helposti sinulle parhaan lainan yhdistelyä varten.

Asiakaskokemuksia

Lainojen yhdistäminen