Täytä pikalainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Pikalaina turvallisesti kilpailutettuna

Pikalaina on tunnettu nopeana, mutta myös kalliina lainamuotona. Onkin totta, että erityisesti pienemmät pikalainat on mahdollista saada nopeasti tilille, mutta voit maksaa lainasta hieman enemmän.

Mitä pienempi lainasumma, sitä todennäköisempää on, että saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Voit hakea Omalainan avulla pikalainaa 500 eurosta aina tuhansiin euroihin saakka. Omalainan kautta haetut pikalainat ovat huomattavasti edullisempi kuin aiemmin markkinoilla olleet pikavipit, joita ei nykymuotoisen lainsäädännön alla enää tarjota.

Pikalaina onkin nykypäivänä helppo, nopea ja turvallinen tapa lainata rahaa nopeasti. Omalainan vertailun avulla voit osaltasi varmistaa, ettet maksa pikalainasta liikaa. Myös muut lainat, kuten joustoluotot kilpailutat helposti lainahakemuksemme avulla.

Pikalainaa kilpailutetuin hinnoin

Kauttamme voit hakea pikalainaa kilpailutetuin hinnoin. Teemme yhteistyötä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jotka pystyvät maksamaan pikalainat nopeasti saman päivän aikana. Mikäli luottotietosi ovat kunnossa ja lainahakemus tunnollisesti täytetty, voidaan pikalaina maksaa ulos yleensä jo saman päivän aikana.

Teemme yhteistyötä vain luotettavien ja vakavaraisten lainantarjoajien kanssa, jolloin sinä voit vertailla ja lainata huoletta. Vertailumme on tehty helpottamaan sopivan lainan löytämistä, eikä kilpailuttaminen maksa sinulle mitään.

Nopeat pikalainan siirrot useimpiin pankkeihin

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme pystyy maksamaan rahat seuraavien pankkien tileille saman päivän aikana: Osuuspankki, Tapiola, Nordea, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia tai Handelsbanken. Voit hakea pikalainaa 24h ympäri vuorokauden, mutta huomioithan, että rahat maksetaan lain puitteissa eri lainapalveluiden aukioloaikoina.

Täytä hakemus muutamassa minuutissa ja katso kuinka nopeasti voit saada kilpailutetun pikalainan!

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Pikaluotto pitkällä maksuajalla

Pikaluotto on helppo ja nopea hakea Omalainan vertailun kautta. Sinulla on mahdollisuus hakea lainaa lyhyellä tai pitkällä maksuajalla siten, että kuukausierät ovat omaan talouteesi sopivat.

Vaikka kyseessä olisi pienikin rahan tarve, niin lainattu raha voi olla hankalaa maksaa takaisin muutamassa viikossa. Tästä johtuen voit hakea meiltä pikalainoja, joiden takaisinmaksuaika alkaa yhdestä vuodesta.

  • Muista!  Pikalainan takaisinmaksua ei kannata venyttää tarpeettoman pitkäksi, sillä laina-aika kerryttää aina kuluja. Laina-ajan pitkittyessä myös pikalainan kulut nousevat.

Automaattinen luottotietojen tarkistus

Luotonantajat pystyvät tekemään automaattisesti luottotietojen tarkistuksen. Jos luottotiedot ovat kunnossa, on mahdollista saada uusi pikalaina netistä ilman lisäselvityksiä, takuita tai takaajia. Toinen nopeasti saatavan lainan edellytys on, että saat luotonantajilta riittävän arvion takaisinmaksukyvystäsi. Mitä parempi arvio, niin sitä todennäköisemmin voidaan pikalaina maksaa heti tilille.

Pikalaina heti – Vertaile ja hae nopeasti

Tarvitsetko pikalainaa heti? On joka tapauksessa järkevää vertailla kuluja ennen lainan hakemista. Oletkin jo todennäköisesti tehnyt jonkinlaista vertailua jo ennestään ja pikalainavertailu onkin erittäin järkevää. Koko lainapalvelumme idea on etsiä sinulle sopivin mahdollinen pikalaina.

Kilpailutamme lainahakemuksesi usean toimijan kesken, joten kauttamme on todennäköistä löytää edullinen pikalaina heti.

Pikalainojen vertailu helposti

Vertaamme luotonantajien kuluja sekä korkoja, joten edullinen pikalaina löytyy nopeasti ja vaivattomasti. Huomioimme myös luotonantajien kyvyn maksaa sinulle rahat nopeasti. Mikäli vertailussa kahdella luotonantajalla on sama korko, niin suosittelemme sinulle myös nopeampaa vaihtoehtoa.

Mukana kilpailutuksessa on suurempia lainoja ilman vakuuksia tarjoavia luotonantajia, joten voi olla helpompaa saada 2000 euron lainaa esimerkiksi 500 euron sijaan.

Useampi pikavippi jo tilillä?

Mikäli olet etsimässä uutta pikalainaa maksaaksesi aiemmat pikavipit pois, niin tutustu lainojen uudelleen rahoittamiseen. Välitämme ainoastaan pikalainoja, joihin saa pitkän maksuajan ja huomattavasti perinteisiä pikavippejä pienemmän koron.

Ei ole järkevää kuitata edellisiä velkoja yhtä kalliilla pikalainalla, vaan kannattaa ottaa pidempiaikainen edullinen laina, jota voit maksaa vuosien aikana kerralla vähän pois. Muistathan aina vastuullisuuden lainahakemusta täyttäessä, jolloin vältyt ongelmilta.

Huomioi maksukykysi kun otat pikalainaa

Muista olla realistinen maksukykysi suhteen. Kuluton pikalaina on nimensä mukainen vain laina-ajan pysyessä hyvin lyhyenä, usein noin kuukauden tai kahden mittaisena. Pidentynyt laina-aika voi kasvattaa pikalainan kuluja kohtuuttomasti lainattuun summaan nähden. Tämä voi johtaa maksuongelmiin ja jopa luottotietojen menetykseen.

Uusi pikalaina vastuulliselta toimijalta

Uusi pikalaina on turvallista hakea Omalainan kautta. Nähdessäsi mainoksen “uusi pikalaina avattu” voit olla melko varma, että uusi lainatuote löytyy myös Omalainasta, sillä mukana on lukuisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä.

Olemme yhteistyössä vain luotettavien lainantarjoajien kanssa, etkä sitoudu mihinkään kilpailuttaessasi lainat.

Valitset täysin itsenäisesti sinulle parhaan pikalainatarjouksen ja voit myös halutessasi hylätä sinulle osoitetut lainatarjoukset. Omalaina.fi:ssä ei ole lainanottopakkoa, joten uusi pikalaina on turvallista ja riskitöntä hakea.

Omalaina.fi tarjoaa lainaa ilman vakuuksia lainamäärästä riippumatta. Tämä mahdollistaa hakemusten nopeat käsittelyajat – uusi pikalaina voi olla tililläsi jo samana päivänä. Voit myös käyttää lainarahat miten haluat, eikä takaajia tai vakuuksia tarvita.

Pikalainan maksusuunnitelma voi näyttää esimerkiksi tällaiselta:

Lainasumma ja -aika Tod.vuosikorko Kokonaiskustannukset
250 € / 3 kk 19,83 % 257,63 €
500 € / 6 kk 20,0% 527,19 €
1500 € / 18 kk 16,22 % 1 685,94 €

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)

Nopea pikalaina

Omalaina.fi on helppo tapa löytää nopea pikalaina. Kilpailutat ja haet pikalainaa muutamassa minuutissa. Olemme tehneet lainan kilpailuttamisesta mahdollisimman suoraviivaista lainamäärästä riippumatta. Saat yhdellä lainahakemuksella useita tarjouksia ja haluamasi nopea pikalaina voidaan usein siirtää tilillesi jo saman päivän aikana.

Halvin pikalaina on riippuvainen toivomastasi laina-ajasta sekä lainasummasta. Voit halutessasi kilpailuttaa useampia lainamääriä, mikäli et heti löydä sinulle sopivaa pikalainaa. Lainavertailu Omalaina.fi:ssä on sinulle täysin maksutonta.

Hae pikalaina hyvissä ajoin jos tarvitset sen heti

Jos tarvitset pikalainan heti, kannattaa se hakea hyvissä ajoin. Voit saada nopean pikalainan varmimmin hakemalla lainaa hyvissä ajoin luotonantajan aukioloaikoina. Varmista lisäksi, että hakemuksessasi on varmasti kaikki tiedot, jolloin se voidaan käsitellä viipymättä, ilman ylimääräisiä yhteydenottoja.

Huolellisuus pikalainaa hakiessa varmistaa, että hakemus voidaan käsitellä mahdollisimman nopeasti.

Pienlainaa voi hakea nopeaan tarpeeseen

Pienlaina on helppo ratkaisu kertaluonteiseen ja äkilliseen rahantarpeeseen. Perinteisesti pienlainat ovat enimmillään muutamien tuhansien eurojen suuruisia kulutusluottoja, joiden laina-aika on noin yksi vuosi.

Hakiessasi pienlainan Omalainan kautta saat maan laajimman kattauksen luotonantajia. Omalainan lukuisten lainantarjoajien joukosta löydät monia pienlainaa tarjoavia luotonantajia ja lopullinen valinta on yksin sinun.

Pienlainan hakeminen on helppoa: täyttämällä lainahakemuksen voit valita haluamasi lainasumman, sekä toivomasi takaisinmaksuajan omien toiveittesi mukaisesti ja katsoa löytyykö Suomesta toiveitasi vastaavaa lainatuotetta.

Näin haet pienlainaa Omalaina.fi:n kautta:

  1. Täytä lainahakemukseen lainasumma, laina-aika sekä omat tietosi – kilpailutuksen voit tehdä ympäri vuorokauden.
  2. Täytä asumis- ja työtilanteeseesi liittyvät tiedot, sekä mahdolliset jo olemassa olevat velat – näin voimme tarjota lainoja jotka sopivat sinulle parhaiten.
  3. Lähetä lainahakemus ja saat vastauksena tarjouksia monelta eri luotonantajalta.
  4. Valitse sinulle parhaiten sopiva lainatarjous ja allekirjoita se sähköisesti.
  5. Pienlaina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Pikalainan todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on oleellinen osa lainaprosessia, joka auttaa sinua ymmärtämään kustannukset, kun voit hakea lainaa. Se on korko, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten avaus- ja kuukausimaksut. Kun vertailet lainaehtoja, todellinen vuosikorko antaa selkeän kuvan lainan todellisista kustannuksista, jonka avulla voit saada juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan.

Todellisen vuosikoron avulla voit myös arvioida, millaisen lainan voit nostaa. Se auttaa sinua ymmärtämään lainan pitkän aikavälin vaikutuksia talouteesi. Monet lainanantajat tarjoavat pikalainan helposti ja nopeasti, mutta on tärkeää ottaa huomioon sen todellinen vuosikorko.

Vertailu auttaa, mutta päätös on sinun

Palvelumme kautta voit hakea lainaa jokaisena päivänä. Annamme sinulle selkeän ja yksityiskohtaisen katsauksen lainatuotteesi todelliseen vuosikorkoon, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen. Jos olet epävarma siitä, kuinka suuren lainan tarvitset tai kuinka paljon voit nostaa, voimme auttaa. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Täyttämällä hakemuksemme, maksimoit mahdollisuutesi saada hyvät ehdot lainallesi. Pyrimme pitämään todellisen vuosikoron mahdollisimman alhaisena ja asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kysymyksissäsi.

Muista, että todellinen vuosikorko on avainasemassa kun haet lainaa – se auttaa sinua vertailemaan eri lainoja ja valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainapalvelun. Pyrimme siihen, että saat parhaan mahdollisen lainan.

Aloita lainanhaku jo tänään täyttämällä hakemus.

Kilpailuta pikalainat kauttamme

Katso voimmeko pienentää korkoasi

HAE NYT

Usein kysyttyä pikalainoista

Miten saan pikalainan heti tilille?

Parhaimmillaan on mahdollista saada pikalaina heti tilille, mutta tähän vaikuttavat kunkin luotonantajan käytänteet, sekä lainan hakemiseen liittyvät seikat. Jos tarvitset lainaa pikaisesti, voit täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti osaltasi varmistaa hakemuksesi nopean käsittelyn. Hakemuksen käsittely voi pitkittyä, mikäli luotonantajan on oltava sinuun yhteydessä puuttuvien tietojen takia.

Kuinka teen pikalainojen vertailun?

Omalaina.fi kilpailuttaa pikalainasi nopeasti ja turvallisesti. Olemme yhteistyössä vain luotettavien lainantarjoajien kanssa, joten kauttamme saat ainoastaan todellisia lainatarjouksia. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita mieleisesi. Pikalainaa voit hakea 500 eurosta ylöspäin.

Voiko maksuhäiriöinen saada pikalainaa?

Maksuhäiriöiselle ei lähtökohtaisesti myönnetä lainaa ilman vakuuksia. Luotonantajat tarkistavat hakijoiden luottotiedot automaattisesti hakemusten käsittelyn yhteydessä. Mikäli olet menettänyt luottotietosi, mutta haluaisit hakea pikalainaa, tarkista milloin maksuhäiriö on rekisteröity. Useimmat maksuhäiriömerkinnät vanhenevat 2-3 vuoden kuluessa, mikäli uusia merkintöjä ei synny.

Voinko hakea pikalainaa ilman liitteitä?

Useimmat suhteellisen pienet pikalainat eivät vaadi mitään liitteitä. Tämä mahdollistaa lainahakemusten pitkälle automatisoidun käsittelyn, mikä osaltaan edesauttaa hakemuksen nopeaa käsittelyä. Pikalainan hakeminen Omalaina.fi:n kautta on lähes yhtä nopeaa kuin suoraa lainantarjoajan sivuilta. Kauttamme saat myös useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Voiko 18v hakea pikalainaa?

Jo 18v hakijat voivat hakea pienempiä pikalainoja. Useimmat kulutusluotot kuitenkin edellyttävät korkeampaa 20-24 vuoden ikää. Täyttämällä lainahakemuksen Omalaina tekee seulonnan puolestasi ja saat lainatarjouksen vain sellaisilta luotonantajilta, joiden lainaa voit myös hakea.

Asiakaskokemuksia

Pikalainat