Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Kilpailuta lainat nopeasti

Lainat kilpailuttava hyötyy monin tavoin; voit saada lainallesi paremman koron ja muut ehdot. Laina voi olla jopa vuosien sitoumus, joten pieneltäkin tuntuvat säästöt kertautuvat, siksi lainojen kilpailutus kannattaa summasta riippumatta.

Kilpailuta laina vain muutamassa minuutissa Omalainan vertailupalvelussa ja voit säästät samalla aikaa ja selvää rahaa. Kun lähetät hakemuksen, saat heti tarjoukset sinulle sopivilta luotonantajilta. Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat kulutusluotot ovat vakuudettomia, mikä takaa nopeat käsittelyajat.

Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua lainanottoon vaan voit jättää lainan hakematta tai hakea toisenlaista lainaa .

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Lainojen kilpailutus on helppoa

Lainojen kilpailutus tuottaa toivottuja tuloksia vain, jos mukana on riittävä määrä lainantarjoajia. Liian suppea kilpailutus ei anna totuudenmukaista kuvaa lainamarkkinoista ja hakija voi pahimmassa tapauksessa päätyä ottamaan lainan jonka saisi muualta huomattavasti halvemmalla.

Lainojen kilpailutus onkin vain juuri niin hyvä, kuin siinä mukana olevat luotonantajat.

Omalaina.fi tarjoaa laajan lainavertailun, jossa kilpailutat lainat usean pankin ja muun lainoittajan kesken. Yhteistyökumppaneidemme verkosto on kattava: mukana on perinteisiä suomalaisia pankkeja, täysin verkossa toimivia digipankkeja, sekä erikokoisia kulutusluottoja myöntäviä rahoitusyhtiöitä. Välitämme lainoja 60 000 euroon asti ja voit hakea lainaa ilman vakuudeksi asetettavaa omaisuutta tai lainan takaajia.

Näin lainojen kilpailutus tapahtuu:

  1. Täytä lainahakemus huolellisesti siinä pyydetyillä tiedoilla.
  2. Kilpailutamme lainasi kaikkien sopivien luotonantajien kesken.
  3. Saat tarjoukset lähes välittömästi sähköpostiisi, jossa voit vertailla niitä.
  4. Voit hylätä tai hyväksyä lainatarjoukset. Valinnanvapaus on täysin sinun.
  5. Hyväksymäsi lainatarjous siirretään tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Olemme tehneet lainanhakuprosessista mahdollisimman suoraviivaisen. Lainahakemus on mahdollista täyttää muutamissa minuuteissa, eivätkä useat luotot vaadi mitään lisäliitteitä. Tämä tekee lainan hakemisesta nopeaa ja vaivatonta. Et myöskään maksa ylimääräistä lainastasi, sillä Omalainan käyttö on täysin maksutonta. Emme peri lainan kilpailuttaneilta mitään maksuja tai lisää veloitusta lainasummaan.

Kilpailuta lainat oikein

Lainojen kilpailuttaminen on tärkein askel sopivan lainatuotteen löytämiseksi. Hakijan on myös hyvä ymmärtää keskeiset lainatermit ja tietää millainen laina on käyttötarkoitukseen sopivin. Paras laina ei aina ole yksinkertaisesti halvin, vaan mukana on myös muita muuttujia kun kilpailutat lainat oikein.

Kilpailuta lainat Omalainassa, mutta mieti jo ennen lainahakemuksen lähettämistä kuinka paljon todella tarvitset lainaa. Lainasumman päättäminen voi tuntua yksinkertaiselta ja usein näin onkin, mikäli hankinnalle on asetettu jokin kiinteä summa. Mikäli lainantarve on vaikeammin ennakoitavissa, esimerkiksi remonttilainan kohdalla, on lainamäärän lisäksi mietittävä sopivinta lainatyyppiä. Remontin kohdalla joustoluotto voi olla kiinteää käyttölainaa parempi valinta, sillä näin saat lainamäärän joustamaan remontissa tapahtuvien mahdollisten yllätysten mukaisesti.

Laina-aika on merkittävä

Laina-aika on yksi tärkeimmistä lainaan liittyvistä muuttujista. Olipa kyseessä pienempi pikavippi tai suuri kulutusluotto, määrittää laina-aika monia lainaamisesta kertyviä kuluja. Tämä johtuu siitä, että lainasta perittävä korko ja useat muut maksut peritään kuukausittaisten lainalyhennysten yhteydessä. Normaalitilanteessa laina-aika vaikuttaa siis suoraa sen hintaan. Jo muutaman vuoden pidennys laina-aikaan voi nostaa lainakuluja jopa lähes kaksinkertaisesti.

Vaikka kilpailutat lainat, on laina-ajan suhteen oltava realistinen. Taloudelliseen tilanteeseesi sopimaton maksusuunnitelma voi aiheuttaa ongelmia, mikäli alkuperäisessä sopimuksesta joudutaan poikkeamaan.

Monien lainojen kohdalla myös ylimääräiset lainalyhennykset ovat mahdollisia, joten onkin järkevämpää asettaa kuukausierät hieman suunniteltua pienemmiksi ja tarpeen tullen tehdä ylimääräisiä lainalyhennyksiä. Näin saat tarpeen tullen joustoa omaan talouteesi. Lainan takaisinmaksua kannattaakin miettiä jo etukäteen jo silloin kun kilpailutat lainat.

Usein kysyttyä lainojen kilpailuttamisesta

Miksi kilpailuttaa lainat Omalainan kautta?
Omalainan kautta kilpailutat rahoitusyhtiöitä sekä pankkeja helposti ja nopeasti. Täyttämällä vain yhden hakemuksen, sinulla on mahdollisuus saada kerralla useampi tarjous vertailtavaksi. Lisäksi, lainan hakeminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa ja Omalainan tarjoama vertailupalvelu on sinulle täysin ilmaista.
Mikä lainan korko tulee olemaan kilpailutuksen jälkeen?
Pankit tekevät itse lainapäätökset lainasummien sekä korkojen suhteen. He käyttävät apunaan mm. tulo- ja menoarviota, jolloin tarjoukset ovat luotettavia ja ottavat huomioon asiakkaan maksukyvyn. Omalainan laskurin avulla voit alkaa selvittämään suuntaa antavan koron ja kk-erän.
Voinko alentaa nykyisten lainojeni kustannuksia?
Lainojen kilpailuttaminen tehdään aina sillä ajatuksella, että mahdollisia lainan kuluja voitaisiin alentaa nykyisestä. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta aina maksaa oikean hintaista lainaa eikä koskaan liian kallista lainaa.
Voinko maksaa lainan nopeammin pois kilpailuttamalla lainat?
Omalainan kautta saatavissa lainoissa saat aina maksaa lainasi aiottua nopeammin pois. Voit tehdä ylimääräisen suorituksen milloin vain, ja se kohdistuu aina lainan pääomalle, joten laina-aika lyhenee jokaisella maksulla.