logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä ilmainen luottokorttihakemus (saat päätöksen heti)

Ole hyvä ja kirjoita summa, jota haluat hakea.
Aika, jonka puitteissa maksat lainan kokonaisuudessaan takaisin.
Kuukausierä n.*
0 €
Yhteistyökumppanimme voivat antaa sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he "ostavat" osan tai koko lainojesi määrä ja yhdistävät lainasi yhdeksi lainaksi.

1. Henkilökohtaiset tiedot

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Hakemuksen käsittelyä varten meidän on tarkistettava henkilötunnuksesi. Tämän on oltava suomalainen henkilötunnus.
Ilmoita parisuhdetilanteesi. Jos asut erillään kumppanistasi, käytä vaihtoehtoa "Naimaton".
Ilmoita kotona asuvien alle 18-vuotiaiden lasten lukumäärä.
Ole hyvä ja kirjoita kyllä, jos sinä tai joku läheisesi on poliittisesti vaikutusvaltaisessa asemassa oleva henkilö. PEP on henkilö, jolla on/on ollut tärkeitä julkisia tehtäviä valtiollisessa/kansainvälisessä organisaatiossa. Esim. valtionpäämies, hallituksen päämies, ministerit, varaministerit, apulaisministerit tai parlamentin jäsenet.

2. Asuminen

Jos sinulla on useita osoitteita, valitse se, jossa asut pääsääntöisesti.
Ole hyvä ja syötä asumiseen liittyvät kuukausikustannukset, kuten vuokra tai yhtiövastike, tai omakotitalossa asuttaessa mm. vesi, sähkö ja lämmitys. Mikäli kulut jaetaan usean henkilön kesken, syötä oma osuutesi (esim. puolet kokonaiskustannuksista). Huom: tämä ei sisällä asuntolainaa/muita lainakustannuksia.

3. Koulutus & työ

Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Syötä nykyisen työsi/eläkkeesi aloitusvuosi. Käytä 4 numeroa, esim. "2002".
Merkitse tähän muut tulolähteet, joita ei ole vielä ilmoitettu. Tämä voi sisältää esimerkiksi asunnon vuokrauksesta tai harrastuksista saatavat tulot, osinkotulot tai Kelan etuudet. Lisätulot on todistettava vero- tai maksukuittien avulla.

4. Velat & menot (oma osuus)

Velkojen erittely

Asuntolaina

Ole hyvä ja ilmoita asuntolainasi nykyinen velkamäärä. Älä ilmoita muita velkoja tähän kenttään.
Ole hyvä ja syötä asuntolainasi/-lainojesi kuukausikustannukset. Älä luettele muita kustannuksia tähän kenttään.

Kulutusluotto

Ole hyvä ja ilmoita kulutuslainojesi nykyinen velkamäärä. Älä luettele muita velkoja tähän kenttään.
Ole hyvä ja syötä kulutusluottosi/-luottojesi kuukausikustannukset. Älä luettele muita kustannuksia tähän kenttään.

Auto- ja venelainat

Ole hyvä ja ilmoita autolainasi nykyinen velkamäärä. Älä luettele muita velkoja tähän kenttään.
Ole hyvä ja syötä autolainasi/-lainojesi kuukausikustannukset. Älä luettele muita kustannuksia tähän kenttään.

Luottokorttivelka

Ole hyvä ja ilmoita luottokorttilainojesi nykyinen velkamäärä. Älä ilmoita muita velkoja tähän kenttään.
Ole hyvä ja ilmoita luottokorttisi/-korttiesi kuukausikustannukset (lyhennykset). Älä lisää muita kustannuksia tähän kenttään.

Opintolaina

Ole hyvä ja ilmoita opintolainasi nykyinen velkamäärä. Älä luettele muita velkoja tähän kenttään.
Ole hyvä ja syötä opintolainasi/-lainojesi kuukausikustannukset. Älä luettele muita kustannuksia tähän kenttään.

5. Pankkitiedot

Syötä 16-numeroinen IBAN-numerosi, joka alkaa kirjaimilla FI. Löydät sen verkkopankistasi kohdasta tilitiedot tai ottamalla suoraan yhteyttä pankkiisi

6. Yhteishakija

Haluatko parantaa mahdollisuuksiasi saada edullisempia tarjouksia lisäämällä yhteishakijan?
Yhteishakijat antavat pankeille paremman turvan, sillä sen katsotaan olevan pankeille pienempi riski, kun lainaa hakee kaksi henkilöä. Tämä antaa usein edullisemmat ehdot ja korot hakijalle taloudellisesta tilanteestasi riippuen.

7. Hyväksy lainahakemus

Jos sinulla on useampi lainan käyttötarkoitus, ilmoita pääasiallinen käyttötarkoitus. "Palvelut" voivat olla esimerkiksi häät, juhlat tai siivouspalvelut.
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!

100% suomalainen
Omalaina.fi on 100% suomalainen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.

Turvallinen yhteys
Omalaina.fi käyttää salattua yhteyttä, jolloin tietosi ovat aina 100% turvassa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko luottokortti kulutusluottoa parempi vaihtoehto?
Luottokortti on hyvä vaihtoehto tilanteessa, jossa tarvitse kuukausittain hieman joustoa raha-asioissa. Aina, kun maksat laskun pois, saat pääomalle kohdituneen määrän jälleen itsellesi käyttöön. Normaalissa kulutusluotossa näin ei ole.
Onko luottokorteissa halvemmat korot?
Tämä riippuu aina täysin siitä, että millainen korkotaso kortissa on. Osassa luottokorteissa korot voivat olla todella korkeat ja tällöin lainan kilpailuttamalla voit saada huomattavaa säästöä kuukausittain. Osassa kulutusluottoja korot voivat olla todella matalat, joten kilpailuttaminen kannattaa ehdottomasti tehdä.