Täytä luottokorttihakemus - Saat päätöksen heti

Hae korttia ja saat parhaat edut käyttöösi

219€
256€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja Omalaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien saamiani tarjouksia.
Saat päätöksen heti
Kortti on käytössäsi nopeimmillaan samana päivänä.
Useita tarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjoukset, joten ehtojen vertailu on helppoa ja nopeaa.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • 1. Täytä hakemus
 • 2. Hakemus kilpailutetaan
 • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
 • 4. Saat kortin käyttöösi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Luottokortti

Luottokortti tuo sekä joustoa, että turvaa talouteesi. Käytännössä käytössäsi on aina maksuton laina, josta tulee kuluja vasta jos haluat maksaa luoton osissa pois. Luottokortti onkin ollut jo vuosikymmenien ajan suomalaisten ensisijainen valinta pieniin lainoihin. Kortti kulkee aina mukana ja luotto on heti käytettävissä, ilman erillistä sopimista. Luottokortti on jatkuva sopimusluotto, joten lainaaminen ei edellytä erillistä sopimista kuten kulutusluottojen kohdalla.

Saat kulutonta ja korotonta maksuaikaa yli kuukauden ostoksillesi, pystyt tekemään hankintoja verkosta turvallisesti ja teet matkustamisestasi sekä turvallisempaa, että vaivattomampaa. Lentolippujen ja ulkomailta tehtyjen ostosten maksaminen luottokortilla on järkevää, sillä eliminoit ongelmatilanteista aiheutuvat riskit.

Suomen luottokorttimarkkinat ovat laajentuneet huomattavasti viime vuosina, joten luottokorttia etsivällä on mistä valita. Yhä useammalla suomalaisella on myös useampi kuin yksi luottokortti, sillä erikoisluottokortti voi tuoda rahanarvoisia etuja mm. matkustukseen ja polttoainekuluihin. Käyttämällä luottokorttia päivittäisiin ostoksiin pystyt usein kerryttämään itsellesi huomattavia bonuspisteitä ja etuja.

Oletko jo selvittänyt, olisiko sinulla helposti saavutettavia etuja uuden luottokortin avulla?

Usein kysyttyä luottokorteista

 1. Miten luottokortti toimii?

  Luottokortti on luotollinen tili, johon saat kortin. Kortilla voit maksaa ostoksia tai nostaa käteistä aivan kuin millä tahansa pankkikortilla. Perinteisen pankkikortin lisäksi luottokortilla saa kuitenkin korotonta maksuaikaa ostoksille sekä vakuutusturvaa, joka ole mahdollista pelkällä pankkikortilla.

  Tilillä olevaa lainaa lyhennät haluamallasi tavalla. Yleensä sinun tulee maksaa 10 kuukautena vuodessa vähintään 5% luoton määrästä. Voit säädellä itse takaisinmaksua ja maksaa luoton pois vaikka joka kuukausi. Jos et maksa kaikkea pois joka kuukausi, tililtäsi veloitetaan korkoa lainan määrästä.

  Huomaathan, että vaikka korttisi nimi olisi Visa tai Mastercard se ei välttämättä ole luottokortti. Korttiyhtiöillä on myös debit, eli pankkikortteja, joissa ei ole luotto-ominaisuutta

 2. Mikä on luottokortti?

  Luotto- eli kreditkortti on kortti joka veloittaa sinulle annettua luotollista tiliä. Luottokortti toimii kuin mikä tahansa maksukortti, mutta on huomattavasti luotettavampi maksuväline kuin pankkitiliisi yhdistetty kortti. Luottokortti toimii aina luotettavasti lentokoneessa ja ulkomailla, lisäksi se on vakuutuksilla maksusuojattu jos korttisi kopioidaan, varastetaan tai tulet huijatuksi verkkokaupassa.

 3. Mikä luottokortti on paras?

  Jokainen pankki haluaa tarjota parhaan luottokortin. Siksi onkin tärkeää vertailla luottokorttien ominaisuuksia. Asiakas joka käyttää luottokorttia vain verkkokauppaostoksiin ei paljoakaan hyödy kätevästä Google tai Apple Pay ominaisuudesta tai bonus-ohjelmista. Paljon korttia käyttävän kannattaa aina vertailla bonus ja cashback ominaisuuksia sillä edut voivat olla merkittäviä. Lisäksi paljon matkustavan kannattaa selvittää mikä luottokortti on paras lounge ja frequent traveller etujen suhteen.

 4. Miksi hankkia luottokortti?

  Luottokortti on ylivoimainen maksuväline kahdessa tapauksessa verkkokauppaostoksilla ja matkustaessa. Verkkokaupasta ostettaessa voit olla huoleton. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, rikkoutuu matkalla tai ei koskaan saavu perille, eikä myyjä ota vastuuta tapahtuneesta voit reklamoida maksutapahtuman luottokorttiyhtiölle ja saada rahasi takaisin. Tilisiirrolla tai debit kortilla ostaessa, on kuluttajansuojasi huomattavasti heikompi, erityisesti ulkomailta ostettaessa. Myös esimerkiksi lennot on järkevää ostaa luottokortilla, sillä lentojen peruuntumisen tai jopa lentoyhtiön konkurssin tapahtuessa et menetä omia rahojasi.

 5. Mitä luottokortti maksaa?

  Luottokortin saa lähes aina ilmaiseksi. Poikkeuksena ovat erikoiskortit, joihin sisältyy esimerkiksi laaja matkavakuutus ja matkustus ja lounge-etuja. Luottokortti on kätevä tapa lainata, sillä avointa luottoa voi käyttää heti kun tarve ilmenee - ilman uusien hakemusten täyttöä. Kalliin kulutusluoton sijaan luottokortti onkin monessa tilanteessa paras vaihtoehto pienten ja keskisuurten hankintojen rahoittamiseen.

Paras luottokortti

Paras luottokortti on helppo käyttää ja toimii joka paikassa. Yleisimmin toimiva luottokortti on Visa tai Mastercard palveluntarjoajan kortti, sillä heidän kortit käyvät kattavimmin kaikkialla. Yksin Suomessa on kymmeniä tuhansia Visa ja Mastercard hyväksyttyjä maksupäätteitä, ja maailmanlaajuisesti puhutaan miljoonista päätteistä.

Paras luottokortti voi myös olla jokin erikoisluottokortti, sillä esimerkiksi paljon matkustava ei saa kaikkea mahdollista hyötyä irti normaalista luottokortista. Paras luottokortti löytyy varmimmin kilpailuttamalla. Vertailemalla useita vaihtoehtoja keskenään löydät juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Etsiessä parasta luottokorttia kannattaa lukea millaisia vakuutuksia korttiin sisältyy ja millä ehdoilla. Jotkin luottokortit jakavat kortin käyttäjille bonuspisteitä. Bonusohjelma voi kerryttää esimerkiksi pisteitä, joilla voidaan lunastaa tuotteita tai lisäpalveluita.

Luottokortti heti

Täyttämällä hakemuksen voit saada luottokortin heti! Korttia ei enää tarvitse odotella viikkoja, sillä uudet maksutavat mahdollistavat kortin käyttöönoton välittömästi. Voit maksaa verkossa kortin tiedoilla tai liikkeessä ottamalla käyttöön puhelimesi virtuaalisen lompakon Androidilla Google Payn ja Applen laitteilla Apple Payn avulla. Näin luottokortti on heti käytössäsi ja kulkee sähköisesti aina puhelimesi mukana. Lähes kaikki modernit älypuhelimet ja jopa -kellot tukevat NFC-teknologiaa, joka mahdollistaa myös lähimaksamisen mobiililaitteilla.

Halvin luottokortti

Luottokorttien hintavertailussa tulee muistaa aina:

 • Millaiset edut korttiin sisältyy ja mitä sellainen maksaisi erikseen. Esimerkiksi kortteihin sisältyvät matkavakuutukset ovat usein ehdoiltaan todella paljon parempia kuin mitä edulliset vakuutusyhtiöstä erikseen ostettavat matkavakuutukset. Joistakin bonusohjelmista voi myös saada tuote tms etuja joita et muualta saa.
 • Millaisen kulut kortissa on koron lisäksi. Sisältyykö korttiin maksutta lyhennysvapaita kukausia, veloitetaanko vuosimaksu tai onko kortissa laskutuspalkkio erikseen.
 • Korko, sillä käytetystä luotosta peritään korkoa luottosopimuksen mukaisesti. Yleensä laskutuskausi on yksi kuukausi.

Lue halutessasi lisää maksutavan vaikutuksista mm. kuluttajasuojaan kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Luottokortin korko

Luottokortin korko määräytyy usein ohjauskoron (3 kk Euribor) ja luottokortin myöntäjän oman marginaalin mukaan. Siinä missä ohjauskorko on keskuspankkien määrittämä, voi luottokortin myöntäjä määrittää marginaalin melko vapaasti. Luottokorttien todellinen vuosikorko on yleensä noin 5-20%. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy korkokustannusten lisäksi mahdolliset käsittely- ja laskutuslisät. Luottokortin korkokuluja maksetaan ensimmäisen korottoman kuukauden jälkeen vähintään määrätyn minimilyhennyksen verran. Vähimmäislyhennysten maksamista kannattaa kuitenkin välttää, sillä luottokortin korko ja muut kulut voivat näin kertyä, etkä saa luottoa lyhennettyä. Hallitsematon lainojen kertyminen on mahdollista ratkaista mm. lainojen yhdistelyllä, mutta lyhentämällä otettua luottoa hyvässä suhteessa korkokulut eivät pääse kasvamaan liian suuriksi.

Virtuaalinen luottokortti

Luottokorttia varten ei välttämättä tarvitse enää lainkaan muovia. Useimmat nykyaikaiset luottokortit toimivat täysin sähköisesti ja pääset kortin tiedoilla ostoksille vaikka heti. Täysin virtuaalinen luottokortti ei ole sidottu lainkaan fyysiseen muovikorttiin, joten voit keventää lompakkoasi ja samalla unohtaa pysyvästi kortin uusimisen ja kadonneen kortin aiheuttaman stressin. Virtuaalinen luottokortti toimii verkkokaupassa kortin tiedoilla ja voit käyttää sitä myös kaikilla nykyaikaisilla maksupäätteillä, jotka tukevat lähimaksuominaisuutta. Virtuaalisella luottokortilla lähimaksuominaisuus on mahdollinen liittämällä uusi korttisi Apple tai Googlen Pay sovelluksiin.

Visa luottokortti

Visa on yksi maailman laajimmin käytössä olevista luottokorteista Mastercardin ohella. Visa on amerikkalainen luottoyritys, joka ei itse myönnä luottokortteja, vaan Visa luottokortti myönnetään lukuisten pankkien ja rahoitusalan yritysten toimesta. Huomaa kuitenkin, että luottokortin myöntäjä päättää aina kortin myöntämisestä, lainaehdoista ja maksuista, eikä Visa yrityksenä voi vaikuttaa näihin ehtoihin.

Norwegian luottokortti

Bank Norwegian on Norjalainen pankki jonka luottokortti on ollut Suomessa myynnissä jonkin aikaa. Korttia käyttämällä voit kerryttää pisteitä, joilla voit maksaa Norwegian yhtiön lentolippuja. Norwegian luottokortti onkin erinomainen valinta esimerkiksi paljon Euroopan reittilentoja tekevälle. Norwegian luottokorttiin sisältyy matka- ja peruutusvakuutus sekä päivittäistavaravakuutus. Käytetylle luotolle asiakas saa jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa.

OP luottokortti

Osuuspankki voi myöntää joillekin omille asiakkailleen luottokortin. Usein perinteiset pankit ovat hyvin tiukkoja siinä, kenelle kortin myöntävät ja millä luottorajalla. Luottokorteissa ei kuitenkaan ole käytettävyydeltään merkittäviä eroja siinä, kuka kortin on myöntänyt. Suurin ero on yleensä se, millä sovelluksella pääset katsomaan korttisi saldon. Visa ja Mastercard ovat erillisiä yhtiöitä ja vastuussa korttisi toiminnasta. OP Luottokortti ei myöskään kerrytä bonusta.

Nordea luottokortti

Nordea myöntää suomalaisille henkilöasiakkailleen useita eri tasoisia Mastercard luottokortteja. Näitä ovat mm. Gold ja Premium kortit sekä Finnair ja Stockmann -erikoisluottokortit. Nordea luottokorttien luottorajat ovat 1500-20 000 euroa, luottokorttityypistä riippuen. Nordea luottokortteihin voidaan myös yhdistää K-Plussa ominaisuus.