Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaa 400 euroa heti

Lainaa 400 euroa Omalainan kautta helposti ja luotettavasti. Kilpailutamme 400 euron kulutusluotot lukuisten lainantarjoajien kesken, jolloin sinulla on mahdollisuus löytää edullinen 400 euron laina heti. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi lainakuluissa, jolloin rahaa jää enemmän sinulle tärkeisiin asioihin.

Kun haet kulutusluottoa kauttamme, on täysin sinun päätettävissäsi mihin lainarahat haluat käyttää. Voit hakea 400 lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee hakemuksen täyttämisestä yksinkertaista ja nopeaa. Monet asiakkaamme lainaavat rahaa kodin remontointiin, uuden auton ostoon tai vaikkapa vain käsirahaksi. Koko lainan ei tarvitse olla sidottu tiettyyn käyttötarkoitukseen, vaan voit toki käyttää lainarahat parhaaksi katsomallasi tavalla. Omalaina auttaa sinua unelmiesi toteuttamisessa!

Laina Laina-aika Kuukausierä
400€ 1 vuotta 35€
400€ 2 vuotta 18€
400€ 3 vuotta 13€
400€ 4 vuotta 10€
400€ 5 vuotta 8€

Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus parissa minuutissa ja saat parhaimmillaan lainaa 400 heti tilille. Ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalyhennys riippuu maksuajasta, sillä mitä pidemmän lainan otat, niin sitä vähemmän maksat kuukausittain takaisin. Hakiessasi 400 euron luottoa voit valita maksuajaksi jonkin seuraavista: 12kk, 24kk, 36kk, 48kk, 60kk.

Katso myös:

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 400 euroa?

400 euro on niin kutsuttu pienlaina. 400 euron lainan saamiseksi sinun tulee olla kuitenkin vähintään 18-vuotias, omata säännölliset tulot sekä olla Suomen kansalainen. Omalaina hoitaa 400 euron lainan kilpailuttamisen puolestasi, kun teet hakemuksen sivuillamme.

Mihin 400 euron lainaa voi käyttää?

400 euron laina on loistava väline muun muassa pieniin kodinhankintoihin silloin, kun lompakossa ei ole yhtään ylimääräistä. Kyseessä on vielä niin pieni summa, että sen voi maksaa nopeastikin takaisin, mikäli rahatilanne paranee nopeasti. Voit kuitenkin käyttää lainasi mihin itse haluat.