Täytä lainahakemus - saat lainapäätöksen nopeasti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Omalaina.fi-palvelukuvaus

OmaLaina.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. Yhteistyökumppaneina on pankkeja ja muita vakavaraisia rahoitusyhtiöitä.

Lainan tarjoaa jokin yhteistyökumppaneistamme ja mahdollinen lainasopimus tulee aina sinun ja yhteistyökumppanin välille.

Palvelun käyttö on sinulle aina maksutonta, eikä kilpailuttaminen sido sinua lainanottoon!

Mikä on OmaLaina?

OmaLaina.fi Sambla-konserniin kuuluva lainavertailupalvelu, jonka juuret ulottuvat vuoteen 2013. Palvelumme etsii puolestasi juuri sinulle parhaat lainatarjoukset laajan kumppaniverkoston ja kehittyneen tekoälyn avulla. OmaLainan lainavertailussa on mukana vain luotettavia luotonantajia. Palvelussamme mukana olevat lainantarjoajat ovat Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä.

Lainojen kilpailuttaminen auttaa sinua säästämään lainakuluissa, kuten korossa, ja säästät selvää rahaa heti ensimmäisestä lainalyhennyksestä alkaen. Kilpailuttamalla varmistut, ettet maksa lainastasi liikaa.

Miten OmaLaina toimii?

Täyttämällä yhden lainahakemuksen saat useita lainatarjouksia. Hakemuksesi perusteella sinulle sopivat lainantarjoajat antavat alustavat lainatarjoukset heti. Voit vertailla tarjouksia keskenään ja tehdä lainasopimuksen parhaaksi katsomasi yhteistyökumppanin kanssa. Parhaassa tapauksessa voit saada lainarahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainojen kilpailuttaminen auttaa sinua säästämään lainakuluissa, kuten korossa, ja säästät selvää rahaa heti ensimmäisestä lainalyhennyksestä alkaen. Kilpailuttamalla varmistut, ettet maksa lainastasi liikaa.

OmaLaina on luotettava kumppani

OmaLainassa turvallisuus ja luotettavuus ovat toiminnan keskiössä. Käsittelemme kaikkia tietojasi luottamuksellisesti salatun yhteyden kautta EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, jotta sinä saat parasta mahdollista palvelua. Voit lukea lisää tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.