Uutiset

Korot laskivat heinäkuussa

Suomen yleisin asuntolainojen viitekorko, 12 kuukauden euribor, laski 3,481 prosenttiin, alittaen 3,5 prosentin rajan ensimmäistä kertaa tän...

Arvonlisäveron korotus 2024

Syksyllä 2024 ja vuodenvaihteen 2025 aikana arvonlisäverotuksessa tapahtuu merkittäviä muutoksia. Kerromme mitä sinun tulee ottaa huomioon.

Verkkohuijaukset

Verkkohuijaukset ovat yhä yleisempiä digitaalisen palveluiden myötä. Tietojesi suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Lue miten voit suojau...

Verouudistukset 2024

Vuosi 2024 tuo mukanaan merkittäviä muutoksia Suomen verotukseen. Tässä artikkelissa käymme läpi tärkeimmät muutokset. Lue lisää!

Positiivinen luottotietorekisteri

Suomessa on 1.4.2024 lähtien positiivinen luottotietorekisteri. Mitä tietoja rekisteriin kerätään ja kuka voi nähdä ne? Lue tietopakettimme.

Kaarna Laina Omalainassa

Kaarna laina on osa Omalainan kattavaa lainavertailua. Voit hakea Kaarna lainaa ja muita lainoja kilpailutuksemme kautta.

Sambla

Sambla on Pohjoismainen lainavertailuun erikoistunut yritys, joka haluaa auttaa asiakkaitaan tekemään parempia taloudellisia päätöksiä ja sä...
Onnelliset mies ja nainen katselevat tietokoneen näyttöä

Voit nyt turvata maksukykysi Omalaina Maksuturvalla

Onko maksukysysi turvattu sairauden tai työttömyyden varalta? Tarjoamme First Insurance Balticin ja Maiden Life & Generalin kanssa Omalaina ...

Asiakastiedote: Svea nyt mukana Omalainassa

Omalaina.fin lainavertailu laajenee, sillä nyt myös Ruotsalainen Svea on kilpailutuksessamme.
Huolestunut kauluspaitaan pukeutunut nainen tietokoneen ääressä

Uusi laki toi korkokaton lainoihin – Ota nämä asiat huomioon, jos sinulla on lainaa

Suomessa on tullut voimaan uusi lainoja koskeva korkolaki, jonka mukaan Suomessa myönnettävien lainojen nimelliskorko ei saa olla yli 20 %.

Korkokattolaki 2021

Uusi väliaikainen korkokatto on voimassa 1.1.-30.9.2021. Vuoden 2021 korkokattolaki on jatkumoa vuoden 2020 väliaikaiselle laille.