logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

OmaLuotto - Löydä oma luottosi helposti

OmaLuotto on sisarbrändimme jonka kautta voit kilpailuttaa 500 – 60 000 euron vakuudettomat lainat nopeasti, turvallisesti ja totta kai aina ilmaiseksi. Kilpailutuksessa ovat mukana samat luotettavat suomalaiset ja Suomessa toimivat lainantarjoajat kuin OmaLainassakin.

Et tarvitse takaajia tai vakuudeksi asetettavaa omaisuutta ja lainaa voit hakea milloin vain, ajasta ja paikasta riippumatta. Hakeminen tapahtuu täysin sähköisesti, joten voit tehdä sen alusta loppuun kotikoneellasi tai älypuhelimellasi. Lainan käyttökohteen voit määrittää vapaasti itse, joten voit hakea rahoitusta esimerkiksi remonttiin, auton hankintaan tai lomamatkaa varten.

OmaLuotto kilpailutuksen täysin sähköisen hakemuksen etuna ovat myös nopeat käsittelyajat ja ulosmaksut. Saat alustavia lainatarjouksia lähes välittömästi ja yhden hakemuksen ansiosta säästät aikaa ja vaivaa.

 

Omaluotto – vakuudettomat lainat netistä

Voit unohtaa pitkät pankkineuvottelut ja lyhyet aukioloajat. Omaluotto ja Omalaina vertailupalvelut ovat auki joka päivä kellon ympäri. Yhdellä hakemuksella kilpailutat useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä ja voit osaltasi varmistaa, että saat lainaa edullisin ehdoin.

Vakuudeton laina on helpompi hakea kuin kivijalkapankista anottu suuri, vakuudellinen pankkilaina. Omaluotto tarjoaa vakuudettomia lainoja jopa 60 000 euroon asti, joten suurempikaan hankinta ei jää tekemättä rahoituksen puutteen vuoksi.

Omaluotosta haet lainaa:

  • 100 – 60 000 euroa
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Lainahakemus kilpailutetaan kymmenien luotonantajien kesken
  • Nopea käsittely ja ulosmaksu

Yhteistyökumppaniemme kautta kilpailutat kaikki lainat kattavasti ja voit valita toivomasi lainasumman ja maksuajan vapaasti. Tarjolla on niin kulutusluottoja, pikalainoja kuin jatkuvia tililuottoja. Lainahakemuksesi kilpailutetaan ja voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainan lopulliseen hintaan vaikuttaa oma luottoluokituksesi sekä yleinen korkotilanne.

Kilpailuta lainat Omaluotto.fi tai Omalaina.fi osoitteissa ja pankit kilpailevat asiakkuudestasi. Voit säästää korko- ja muissa lainakuluissa jopa satoja euroja kuukaudessa verrattuna kalliimpiin verrokkeihin.

Lähetä hakemus jo tänään – sen täyttäminen on nopeaa ja lainojen vertailu on sinulle asiakkaanamme aina ilmaista!

img
Riku Laine
Päivitetty: 2022-11-25

Riku on OmaLainan sisällöntuottaja, jolla on useiden vuosien kokemus laina- ja rahoitusalalta. Hän haluaa tuottaa lisäarvoa OmaLainan asiakkaille ja auttaa heitä tekemään parempia taloudellisia päätöksiä.