Budjettimatka Eurooppaan ja sen ulkopuolelle - Nämä ovat halpoja matkakohteita talvella 2019

Lähde pakoon Suomen kaamosta ja kylmyyttä matkalainan avulla. Katso tästä halvimmat ja suosituimmat lomakohteet talvella 2019 Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Halpoja lomakohteita Euroopassa 2019 - Pakoon Suomen kaamosta

Lähde pakoon syksyn kaamosta pienelle lomalle Eurooppaan. Loppuvuoden 2019 halvat lennot Eurooppaan myydään nyt, joten ole valmiina ennen kuin parhaat tarjoukset menevät. Suomesta on helppo lähteä muualle Eurooppaan vaikka pidennetylle viikonloppureissulle, jonka usein saa aikaan jo muutamalla satasella. Myös Euroopan ulkopuolisiin paikkoihin pääsee alle 300 eurolla nopealle syysmatkalle. 


Halpoja Euroopan kohteita - Alle satasella sinne ja takaisin

1 Praha, Gdansk & Krakova

Tsekin ja Puolan suuntaan pääsee heittämällä alle satasella ympäri vuoden. Syys- ja talviaikaan paikalla ei ole niin paljon turisteja, mikä helpottaa nähtävyyksien kiertämistä ja kunnon arjesta irtoutumista. Hintataso on myös erittäin alhainen varsinkin Prahassa, joten lompakko ei pääse tyhjenemään vaikka ravintoloissa söisikin reissulla vähän useammin.

2 Barcelona & Lontoo

Molemmat kaupungit, Barcelona ja Lontoo, ovat suosittuja matkakohteita ympäri vuoden. Molempiin pääsee myös lentämään noin 60 eurolla. Suurten kaupunkien sykkeessä riittää tehtävää, ja Barcelonassa talvikaan ei pääse yllättämään yhtä pahasti kuin koto-Suomessa.

3 Budapest

Budapest on erittäin halpa kohde jonne lentää noin 50 eurolla, ja jossa talvella kannattaa suunnata erityisesti kaupungin upeisiin kylpylöihin. Kylpyläkulttuuri on Unkarissa aivan omalla tasollaan, ja Budapestissa pääsee halvalla nauttimaan kylpylöiden hoitavasta mineeraalivedestä. Kylpyläloma Budapestissa onkin suosittu matkakohde myös suomalaisille.

Varsinkin keski- ja etelä-eurooppaan pääsee halvalla ympäri vuoden. Talvella lennot saattavat olla vielä halvempia, sillä liikenteestä ja kaupungeista puuttuvat suuret turistilaumat. Budjetti Euroopassa voi olla pienikin, varsinkin jos suuntana ovat Budapestin ja Prahan kaltaiset kaupungit.


Euroopan ulkopuolelle halvalla? - Parilla sadalla aurinkoon

1 Marrakech

Euroopan ulkopuolisista kohteista Marakko ja erityisesti yksi sen suurimmista kaupungeista Marrakech ovat nousseet suomalaisten suosioon viime vuosina. Marokkoon pääsee lentämään alhaisimmillaan jopa 90-120 eurolla, ja se tarjoaa aurinkoa ja lämpöä kylmän talven keskelle.

2 Dubai

Lähivuosina myös Dubai on nostanut suosiotaan suomalaisten matkakohteena, ja lentojen hinnat ovat laskeneet inhimilliselle tasolle. Dubai tarjoaa matkustajalle sekä kamelilla ratsastusta aavikolla, että shoppailua pilvenpiirtäjien keskellä. Lämpöasteet Dubaissa myös pysyvät korkealla ympäri vuoden, joten helteestä pääsee nauttimaan vaikka suoraan Suomen tammikuisesta pakkasesta.


Lainaa matkalle? - Rahoita lomamatkasi edullisesti

Aina reissulle ei pysty tai ehdi säästämään, jolloin kannattaa harkita lomamatkan ulkopuolista rahoittamista. Lomasta voi nauttia huoletta, kun tietää että sen kulut voi maksaa muutamassa erässä takaisin Suomeen paluun jälkeen. Matkalainan ottaminen esimerkiksi perheen yhteisen reissun kattamiseen on yleistynyt viime aikoina huomattavasti, ja usein lomamatkasta ainakin osa rahoitetaan luotolla.

Voit vertailla matkalainaa OmaLainan kautta aina sadasta eurosta alkaen 60 000 euroon saakka. Laina-ajaksi voit valita minkä tahansa 1-15 vuoden välillä. Pieneen matkalainaan riittää yleensä vuoden laina-aika, jossa lainan voi maksaa nopeamminkin pois, kunhasn tästä on sopinut pankin kanssa. OmaLainan kautta voit kilpailuttaa yhden lainahakemuksen yli 30 eri pankin ja luotonanatajan kesken. Näin voit olla varma siitä että löydät matkalainallesi alhaisen koron, ja reilut lainaehdot.- 2019-11-05 10:26:27

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.