Matkalainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae matkalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Matkalaina - Hae matkaluottoa netistä!

OmaLaina.fin kautta voit hakea matkalainaa 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Matkaluotto kauttamme on edullinen, sillä kilpailutamme lainan tarpeesi puolestasi!

Emme kysy sinulta lainahakemuksen yhteydessä, mihin rahasi käytät. Näin ollen voit helposti hakea matkalainaa kauttamme. Voit käyttää matkaluoton joko varsinaisen matkan maksamiseen tai hakea matkarahaa käytettäväksi matkasi aikana.

Osamaksulla matkaan

Tällä hetkellä matkatoimistoilla ei ole mahdollisuuksia myydä matkoja suoraan osamaksulla. Maailmalla tilanne on toinen. Suomessa osamaksulla matkan maksaminen onnistuu helposti, kun haet matkalainaa erikseen ja tämän jälkeen varaat unelmiesi matkan minne tahansa.

Aloita matkalainan hakeminen sivun yläreunasta. Etsimme tämän jälkeen sinulle edulliset luotonantajat. Saadessasi positiivisen luottopäätöksen voit saada rahat jopa heti tilillesi. Näin ollen pystyt varaamaan myös matkasi saman päivän aikana ja maksamaan matkan takaisin luottoyhtiölle osamaksulla. Netistä haettavat kulutusluotot maksetaan pienissä kuukausierissä takaisin.

Matkaraha - Lainaa matkaa varten

Mikäli sinulla on jo loma jo hankittuna, mutta tarvitset varsinaisesti lainaa matkaa varten paikan päällä käytettäväksi, niin tee lainahakemus mahdollisimman nopeasti. Kaikilta luotonantajiltamme saat luottopäätöksen heti. Parhailta luotonantajilta saat lainaa heti tilillesi ilman liitetiedostojen toimittamista, mutta osa saattaa haluta todistuksen tuloistasi.

Toimita kaikki luotonantajan haluamat liitteet mahdollisimman nopeasti, jotta saat lopullisen lainapäätöksen ja rahat tilillesi nopeasti. Näin ehdit saamaan matkarahaa hyvissä ajoin ennen matkaa.

OmaLaina.fin matkalaina on aina hyvä valinta siitä huolimatta maksatko matkasi osamaksulla vai haetko matkarahaa käytettäväksi loman aikana. Kilpailutamme matkaluotot usean pankin ja luotonantajan välillä, jolloin löydät helposti edullisen matkalainan. Teemme jatkuvasti sopimuksia uusien toimijoiden kautta, jolloin pystymme varmistamaan sinulle edullisen kulutusluoton.

Esimerkiksi näin laina voi rahoittaa matkasi:

Matkakohde Matkalaina Takaisinmaksu
Pattaya 2500 € 99€/kk (29 maksuerää)
Abu Dhabi 3700 € 194€/kk (20 maksuerää)
Teneriffa 900 € 64€/kk (15 maksuerää)

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)