Matkalainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae matkalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Matkalaina – Hae matkaluottoa netistä!

Omalaina.fin kautta voit hakea matkalainaa 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Matkaluotto kauttamme on edullinen, sillä kilpailutamme lainan tarpeesi puolestasi!

Emme kysy sinulta lainahakemuksen yhteydessä, mihin rahasi käytät. Näin ollen voit helposti hakea matkalainaa kauttamme. Voit käyttää matkaluoton joko varsinaisen matkan maksamiseen tai hakea reissurahaa käytettäväksi matkasi aikana. Matkalaina voi myös olla vaihto-opiskeluun tarkoitettu pesämuna, mutta muista, että tukien ohella opintolaina on aina ensisijainen opiskelujen rahoituskanava.

Osamaksulla matkaan

Tällä hetkellä matkatoimistoilla ei ole mahdollisuuksia myydä matkoja suoraan osamaksulla. Maailmalla tilanne on toinen. Suomessa osamaksulla matkan maksaminen onnistuu helposti, kun haet matkalainaa erikseen ja tämän jälkeen varaat unelmiesi matkan minne tahansa.

Aloita matkalainan hakeminen sivun yläreunasta. Etsimme tämän jälkeen sinulle edulliset luotonantajat. Saadessasi positiivisen luottopäätöksen voit saada rahat jopa heti tilillesi. Näin ollen pystyt varaamaan myös matkasi saman päivän aikana ja maksamaan matkan takaisin luottoyhtiölle osamaksulla. Netistä haettavat kulutusluotot maksetaan pienissä kuukausierissä takaisin.

Muista kuitenkin, että myös matkalaina on velkaa, joka on maksettava sovitusti takaisin. Lainaa rahaa vain jos pystyt varmasti maksamaan sen takaisin ilman, että ajat talouttasi liian tiukille.

Matkaraha – Lainaa matkaa varten

Mikäli sinulla on jo loma jo hankittuna, mutta tarvitset varsinaisesti lainaa matkaa varten paikan päällä käytettäväksi, niin tee lainahakemus mahdollisimman nopeasti. Kaikilta luotonantajiltamme saat luottopäätöksen heti. Parhailta luotonantajilta saat kulutusluottoa heti tilillesi ilman liitetiedostojen toimittamista, mutta osa saattaa haluta todistuksen tuloistasi.

Toimita kaikki luotonantajan haluamat liitteet mahdollisimman nopeasti, jotta saat lopullisen lainapäätöksen ja rahat tilillesi ilman viivettä. Näin ehdit saamaan matkarahaa hyvissä ajoin ennen matkaa.

Omalaina.fin matkalaina on aina hyvä valinta siitä huolimatta maksatko matkasi osamaksulla vai haetko matkarahaa käytettäväksi loman aikana. Kilpailutamme matkaluotot usean pankin ja luotonantajan välillä, jolloin löydät helposti edullisen matkalainan. Teemme jatkuvasti sopimuksia uusien toimijoiden kautta, jolloin pystymme varmistamaan sinulle edullisen kulutusluoton.

Esimerkiksi näin laina voi rahoittaa matkasi:

Matkakohde Matkalaina Takaisinmaksu
Pattaya 2500 € 99€/kk (29 maksuerää)
Abu Dhabi 3700 € 194€/kk (20 maksuerää)
Teneriffa 900 € 64€/kk (15 maksuerää)

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)

Matkalainan käyttäminen: joustavuutta matkabudjettiin

Matkalainan hakeminen voi tulla kyseeseen monissa eri tilanteissa. Ehkä olet päättänyt toteuttaa unelmasi kaukomailla toteutuvasta lomamatkasta tai opiskelemaan muuttamisesta Eurooppaan. Matkalainalla saat hieman lisärahoitusta matkabudjettiisi ja voit nauttia lomastasi huolehtimatta matkan aikana syntyneistä lisäkuluista. Omalaina.fin kautta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon saakka, mikäli tarvitset isomman summan esimerkiksi vaihto-opiskeluun liittyen. Matkan maksaminen osamaksulla tai matkarahan hakeminen ilman, että matka on vielä varattu, onnistuu todella helposti.

Jotta voisit tehokkaasti valita sinulle sopiva matkalainan, kannattaa kaikki vaihtoehdot käydä huolellisesti läpi. Paljon rahaa säästyy, kun vertailet eri lainatarjoajia ja niiden lainaehtoja. Omalaina.fi tarjoaa käytännössä mahdollisuuden vertailla useita eri lainantarjoajia yhdellä hakemuksella. Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota korkoon, takaisinmaksuaikaan sekä mahdollisiin lisäkuluihin kuten nosto- tai tilinhoitomaksuihin.

Matkalainaa on helppo hakea

Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja saat usein lainapäätöksen jo saman päivän aikana. Mikäli hakemuksen lähettäminen onnistuu ajoissa, pääsee matkaraha tilille yleensä jo seuraavana arkipäivänä. Matkalainaa voit myös käyttää spontaanimpina hetkinä, sillä lainapäätöksessä ei yleensä kysellä käyttötarkoitusta. Niin kauan kuin maksukyky on kunnossa, paljon rahaa voi hakea lainaa matkan rahoittamiseksi. Matkakohteelle saa myös enemmän vaihtoehtoja, kun rahoitus on jo järjestetty.

Omalaina.fin kautta saadun lainan lisäksi voi hakea lisää lainaa matkan aikana, mikäli koet tarvitsevasi sitä esimerkiksi äkillisten menojen vuoksi tai jos haluat varata lisäaktiviteetteja tai -kokemuksia matkasi aikana. Matkaluotto tuo siis joustavuutta matkabudjettiin ja mahdollistaa unelmiesi loman toteuttamisen.

Matkalainan kilpailuttaminen

Matkalainan hakeminen Omalaina.fin kautta on siis helppoa ja nopeaa, ja voit myös hakemuksen yhteydessä kilpailuttaa useita eri lainantarjoajia. Tämän avulla löydät juuri sinulle sopivan lainan parhaalla mahdollisella korolla. On tärkeää muistaa, että laina on kuitattava takaisin sovitun suunnitelman mukaan. Jokaisen lainatarjouksen ehdot tulisi aina lukea huolellisesti läpi, sillä lainan ottaminen on iso päätös, joka voi vaikuttaa talouteesi pitkällä aikavälillä. Kuitenkin, käytettynä vastuullisesti, matkalaina voi olla erinomainen työkalu matkakassan kartuttamiseen ja unelmamatkasi toteuttamiseen.

Suunnittele lainanotto aina huolellisesti etukäteen, näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä takaisinmaksun aikana.

Lue lisää aiheesta: Löydä paras luottokortti

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko voin saada matkalainaa?

Omalaina.fin kautta voit hakea matkalainaa 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Matkaluotto kauttamme on edullinen, sillä kilpailutamme lainan tarpeesi puolestasi! Emme kysy sinulta lainahakemuksen yhteydessä, mihin rahasi käytät. Näin ollen voit helposti hakea matkalainaa kauttamme. Voit käyttää matkaluoton joko varsinaisen matkan maksamiseen tai hakea matkarahaa käytettäväksi matkasi aikana.

Kannattaako maksaa matka lainalla vai osamaksulla?

Tällä hetkellä matkoja ei juurikaan myydä osamaksulla, joten jos tahdot matkalle, eikä rahaa ole niin paljoa ylimääräistä, on laina ainoa vaihtoehto. Lainan voi maksaa sujuvasti pois jopa ennen matkaa, joten se voi tuntua ihan osamaksulta!

Voinko hakea matkalainaa enemmän kuin matkan hinta on?

Emme koskaan kysy sinulta mihin lainarahasi käytät. Voit siis käyttää saamasi lainan siihen mihin itse haluat. Esimerkiksi matkalle lähdettäessä on hyvä varautua siihen, että siellä rahaa kuluu enemmän kuin normaalisti.

Paljonko matkalainaa voin saada?

Laina kannattaa aina hakea tarpeen mukaan, jotta lainan maksaminen olisi järkevästi suhteessa omiin menoihin. Voit hakea kauttamme lainaa 100 – 60 000 euroa yhdellä hakemuksella milloin vain.