Matkalainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti Hae matkalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
Lainamäärä
Laina-aika
Kuukausierä*160€
Korot & kulut*760€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Täytä rohkeasti lainahakemus ja saat edullisen tarjouksen lainasta matkaa varten. Mukana jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Täytä lainahakemus
Laina kilpailutetaan
Vertaa tarjoukset & valitse sopivin
Saat rahat tilillesi
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Turvallinen yhteys
OmaLaina.fi käyttää salattua yhteyttä, jolloin tietosi ovat 100% turvassa aina.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
"Hae lainaa tuosta ylhäältä ja saat heti useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Sinä valitset sopivimman!"

Matkalaina - Hae matkaluottoa netistä!

OmaLaina.fin kautta voit hakea matkalainaa 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Matkaluotto kauttamme on edullinen, sillä kilpailutamme lainan tarpeesi puolestasi!

Emme kysy sinulta lainahakemuksen yhteydessä, mihin rahasi käytät. Näin ollen voit helposti hakea matkalainaa kauttamme. Voit käyttää matkaluoton joko varsinaisen matkan maksamiseen tai hakea matkarahaa käytettäväksi matkasi aikana.

Osamaksulla matkaan

Tällä hetkellä matkatoimistoilla ei ole mahdollisuuksia myydä matkoja suoraan osamaksulla. Maailmalla tilanne on toinen. Suomessa osamaksulla matkan maksaminen onnistuu helposti, kun haet matkalainaa erikseen ja tämän jälkeen varaat unelmiesi matkan minne tahansa.

Aloita matkalainan hakeminen sivun yläreunasta. Etsimme tämän jälkeen sinulle edullisimman luotonantajan. Saadessasi positiivisen luottopäätöksen voit saada rahat jopa heti tilillesi. Näin ollen pystyt varaamaan myös matkasi saman päivän aikana ja maksamaan matkan takaisin luottoyhtiölle osamaksulla. Netistä haettavat kulutusluotot maksetaan pienissä kuukausierissä takaisin.

Matkaraha - Lainaa matkaa varten

Mikäli sinulla on jo loma jo hankittuna, mutta tarvitset varsinaisesti lainaa matkaa varten paikan päällä käytettäväksi, niin tee lainahakemus mahdollisimman nopeasti. Kaikilta luotonantajiltamme saat luottopäätöksen heti. Parhailta luotonantajilta saat rahat heti tilillesi ilman liitetiedostojen toimittamista, mutta osa saattaa haluta todistuksen tuloistasi.

Toimita kaikki luotonantajan haluamat liitteet mahdollisimman nopeasti, jotta saat lopullisen lainapäätöksen ja rahat tilillesi nopeasti. Näin ehdit saamaan matkarahaa hyvissä ajoin ennen matkaa.

OmaLaina.fin matkalaina on aina hyvä valinta siitä huolimatta maksatko matkasi osamaksulla vai haetko matkarahaa käytettäväksi loman aikana. Kilpailutamme matkaluotot usean pankin ja luotonantajan välillä, jolloin löydät helposti edullisimman matkalainan. Teemme jatkuvasti sopimuksia uusien toimijoiden kautta, jolloin pystymme varmistamaan sinulle edullisimman kulutusluoton.