Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Brocc lainaa 3 000 – 50 000 euroa

  • Yksityislainaa jopa 50 000 euroon asti
  • Ei avausmaksua
  • Kiinteä kuukausierä (annuiteettilaina)

Brocc AB on ruotsalainen, vuonna 2016 toimintansa aloittanut rahoitusyhtiö, joka tarjoaa lainaa ja säästämisen palveluita yksityishenkilöille. Brocc on osa Omalainan lainavertailua. Voit hakea Brocc lainaa ja kymmeniä muita lainoja kilpailuttamalla lainasi Omalaina.fi:ssä.

Brocc korko ja lainaehdot

Lainasumma 3 000 – 50 000 euroa
Laina-aika 1 – 15 vuotta
Korko 7,90 – 9,90 %
Muut kulut Tilinhoitomaksu: 8 euroa kuukaudessa
Käsittelyaika 1 – 3 arkipäivää
Yhteishakija Kyllä

Näin haet Brocc lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

  1. Valitse haluttu lainasumma ja -aika Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa – ilman vakuuksia.
  2. Viimeistele lainahakemus Täytä hakemus huolellisesti omilla tiedoillasi. Näin saat lainaa nopeasti.
  3. Lähetä valmis hakemus Lähetä hakemus ja saat vastauksena tarjouksia useilta luotonantajilta.
  4. Kilpailuta ja hae Vertaile saamiasi tarjouksia ja hyväksy niistä sopivin.
  5. Laina siirretään tilillesi Laina siirretään tilillesi usein jos seuraavana päivänä.

Brocc

Vuonna 2016 perustettu Brocc AB aloitti toimintansa tarjoamalla yksityishenkilöille uudenlaisen markkinapaikan, joka mahdollisti kuluttajien välisen rahoituspalvelujen vaihdon. Sittemmin yhtiö on laajentanut vertaislainojen välittämisestä muihin tuotteisiin ja jatkanut markkinoiden haastamista ja parempien rahoituspalvelujen ehtojen tarjoamista. Vuonna 2021 yhtiö otti merkittävän askeleen kasvustrategiassamme ostamalla GCC Capital AB:n, jonka nimi muutettiin Brocc Finance AB:ksi. Nyt voimme tarjota talletus-, laina- ja vakuutuspalveluita Ruotsissa ja Suomessa.

Brocc yksityislaina on osa Omalaina.fi:n yli kolmenkymmenen lainantarjoajan verkostoa, jolla tarjoamme Suomen kattavimman lainavertailupalvelun. Voit kilpailuttaa Brocc rahoitusratkaisut yhdessä kymmenien muiden lainojen kanssa vain yhdellä hakemuksella.

Brocc laina

Brocc laina on 3000 – 50 000 euron vakuudeton kulutusluotto, jolle voidaan myöntää 1-15 vuoden takaisinmaksuaika. Brocc lainaan ei sisälly avausmaksua, mutta lainasta peritään kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan hakijan on oltava vähintään 24 vuotias, maksuhäiriötön, Suomessa asuva Suomen kansalainen, jolla on vähintään 16 000 euron vuositulot (brutto). Hyväksytyn hakemuksen jälkeen Brocc laina siirretään hakijan tilille noin 1-3 arkipäivän kuluessa.

Esimerkkilaina: Lainasumma 10 000 euroa, avausmaksu 0 euroa, tilinhoitomaksu 8 euroa, takaisinmaksuaika 8 vuotta, lainakorko 11,56%. Todellinen vuosikorko on 13,81%, kuukausierä 168,12 euroa ja takaisinmaksettava summa yhteensä 16 139,52 euroa.’

Brocc säästötili

Brocc säästötili on säästämiseen tarkoitettu tili, jossa talletettu summa kasvaa korkoa (0,60%). Brocc säästötili tarjoaa kuusi maksutonta nostoa vuosittain sekä Ruotsin valtiollisen talletussuojan 100 000 euroon asti. Säästötiliin ei sisälly avaus- tai vuosimaksua. Säästäminen on järkevää ja puskurirahasto auttaa pitämään taloutesi tasapainossa myös haasteiden ilmaantuessa. Ennalta harkitut suuremmat hankinnat on kuitenkin järkevää toteuttaa kulutusluotolla. Edullinen kulutusluotto hajauttaa ison hankinnan pidemmälle aikavälille ja vaivalla kerätyt säästöt pysyvät tallella. Halvan kulutusluoton löydät varmimmin kilpailuttamalla lainasi Omalaina.fi:ssä.

Brocc kokemuksia

Brocc on verrattain uusi tulokas Suomen rahoitusmarkkinoille, mutta yritys hankkinut tunnettavuutta ja löytänyt oman asiakaskuntansa Suomessa. Suomalaisille on kertynyt Brocc kokemuksia myös osana Omalainan lainavertailua, jossa sadat tuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet lainansa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka monta pankkia Omalainan yhteistyökumppaneissa on?

Omalainassa on mukana lähes 20 pankkia ja luotonantajaa, jotka voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella. Saat alustavat tarjoukset lähes välittömästi pankeilta, jotka lainaa sinulle myöntävät.

Voinko saanda Omalainan kautta halvimman lainatarjouksen?

Omalaina pyrkii löytämään sinulle parhaan tarjouksen kilpailuttamalla pankit puolestasi. Kilpailutuksen tulokset ovat selkeitä ja käyttäjän on helppo tehtävä valita paras laina usean eri lainantarjoajan vertailusta.