Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Kaarna laina lainaa 2000 – 40 000 €

 

 

Kaarna Laina lyhyesti

 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa
 • 2000 – 40 000 € kulutusluotto
 • Laina-aika 2-15 vuotta
 • Joustava takaisinmaksu ja mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin

Kaarna Laina on Santanderin tarjoama enimmillään 40 000 euron kulutusluotto. Näin ollen Kaarna Laina mahdollistaa myös suurempien suunnitelmien toteuttamisen. Voit kilpailuttaa Kaarna Lainan helposti Omalainan kautta.

Kaarna laina korko ja lainaehdot

Lainasumma 2000 – 40 000 €
Laina-aika 2-15 v
Korko 8,96% – 18,21 %
Muut kulut Avausmaksu 0 – 49 €
Käsittelyaika Heti

Näin haet Kaarna Laina rahoitusta

Kaarna laina kannattaa hakea Omalainan vertailupalvelun kautta. Täytä lainahakemus muutamassa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin. Kaarna laina voi olla tililläsi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

 • Täytä lainasumma ja laina-aika lainahakemukseen
  • Voit valita lainasummaksi minkä tahansa summan 2000-40 000 euron väliltä ja laina-ajaksi 2-15 vuotta.
 • Lisää hakemukseen kaikki muut tarvittavat tiedot
  • Muista merkitä esimerkiksi yhteystiedot, aikaisemmat velat ja työllisyystilanne oikein.
 • Saat lainatarjouksia sähköpostiisi
  • Omalainan kautta kilpailutat useaa eri pankkia samaan aikaan. Saat heiltä lainatarjouksia suoraan OmaTiliin, josta voit tarkastella niitä helposti.
 • Hyväksy haluamasi laina suoraan verkossa.
  • Kaarnan sivuilla voit helposti hyväksyä lainan suoraan verkossa sekä lähettää tarvittavat liitteet. Voit valita haluamasi lainatarjouksen ja hyväksyä sen suoraan verkkopankkitunnuksilla. Rahat saat tilillesi jopa jo saman päivän aikana!

Omalaina kilpailuttaa myös Kaarna Lainan

Omalaina auttaa sinua kilpailuttamaan Kaarna Lainan kautta 2000 – 40 000 € lainaa. Laina-aika riippuu lainasummasta, mutta on valittavissa 2-15 vuoden välillä.

Myös lainan nimelliskorko on aina laina- ja hakijakohtainen, ja se voi vaihdella 4,64 % ja 11,54 % välillä. Lainan muita kuluja voivat mahdollisesti olla pieni avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu.

 • Muista! Kaarna Lainan korko ja kaikki maksut määräytyvät aina asiakaskohtaisesti, ja niihin vaikuttavat haettu lainasumma ja laina-aika.

Lainahakemuksen täyttäminen

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, ja voit rauhassa harkita lainatarjousta ennen sen hyväksymistä. Muista aina täyttää lainahakemus huolellisesti, jotta sinne ei jää turhia kirjoitusvirheitä.

Lainahakemuksessa kysytään aina hakijan perustietoja ja vakituisia tuloja. Myös nykyisiä lainoja kysytään ja hakemukseen voi merkitä ne lainat, jotka mahdollisesti haluaa yhdistää.

Lainatarjouksen voi hyväksyä, millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla, eikä sinun tarvitse olle tietyn pankin asiakas saadaksesi lainaa Kaarnalta.

Kaarna Laina tarjoaa joustavaa takaisinmaksua

Kaarna Lainan kulutusluottoa voi vapaasti lyhentää itselle sopivassa tahdissa. Jos haluat aina välillä lyhentää lainaa enemmän kuin olet alunperin sopinut – voit tehdä näin rauhassa ilman ylimääräisiä kuluja.

Myös koko lainan voi maksaa kerralla pois, jos näin haluaa. Kaarna Lainaan voi hakea tarvittaessa myös lyhennysvapaita kuukausia, jos lainan maksussa on väliaikaisia haasteita.

Kaarna Laina voi olla myös lainojen yhdistelyyn

Onko sinulla useita kalliita lainoja ja luottokortteja? Voit yhdistää nämä Kaarna Lainan avulla yhdeksi matalakorkoiseksi yhdistelylainaksi. Voit myös maksaa Kaarna Lainan avulla yksittäisen kalliin lainan pois. Lainojen yhdistämisen avulla sinulle jää maksettavaksi vain yksi matalakorkoisempi laina.

Uuteen lainaan voi myös ottaa itselle paremmin sopivan laina-ajan, jolloin pääset hyödyntämään Kaarnan joustavaa takaisinmaksua.

Yhdistelylaina yksinkertaistaa lainan maksua

Yhdistelylainan avulla sinulle voi jäädä enemmän rahaa arkeen ja jopa säästöön, ja sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä joka kuukausi. Hakemalla Kaarna Lainaa Omalainan kautta saat vastauksen yhdistelylainan hakemukseen heti, ja pääset järjestämään talouttasi parempaan kuntoon nyt eikä monen viikon kuluttua.

Kuka voi hakea Kaarna Lainaa?

Mitkä ovat Kaarna Lainan lainanhaun kriteerit? Katso tästä voitko hakea vakuudetonta Kaarna Lainaa. Lainaa voi hakea milloin tahansa täyttämällä hakemuksen lainojen kilpailuttamisesta.

 • Asut vakituisesti Suomessa. Lainanhakuun tarvitaan suomalainen kotiosoite.
 • Olet vähintään 24-vuotias. Lainaa voi hakea jos on täyttänyt 24 vuotta.
 • Moitteettomat raha-asiat. Oman talous ja raha-asiat pitää olla kunnossa.
 • Vähintään 1500 euron bruttokuukausitulot. Vuodessa hakijan tulisi tienata vähintään 18 000 €.

Täytätkö yllä mainitut kriteerit? Sitten voit hakea Kaarna Lainan rahoitusta. Lainaa haetaan suoraan Omalainan kautta täyttämällä hakemus suoraan verkossa.

Saat vastauksen nopeasti sähköpostiisi, josta pääset tarkastelemaan lainatarjousta. Laina on helppo allekirjoittaa suoraan verkossa, jossa voit myös lähettää kaikki tarvittavat liitteet.

Mikä on Kaarna Lainan alustava lainapäätös?

Saitko Kaarna Lainalta ilmoituksen alustavasti hyväksytystä lainatarjouksesta? Lainaa ei tällöin ole vielä täysin hyväksytty ja sinun on lähetettävä tarvittavat liitteet Kaarnalle.

 • Huom! Sinulta voidaan vielä tarvita esimerkiksi palkkakuitti, tilinpäätös tai todistus eläkkeelle pääsystä. Liitteet lähetetään suoraan Kaarnalle siihen osoitteeseen, jonka olet saanut alustavan lainatarjouksen mukana.

Hakemuksen liitteet

Liitteet voivat yleensä olla suoraan vaadittavista dokumenteista otettuja valokuvia. Muistathan tarkistaa, että liitteistä otetut kuvat ovat tarkkoja ja ne ovat selkeästi luettavissa.

Kun olet lähettänyt liitteet, muista myös allekirjoittaa lainatarjous sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Omalaina kilpailuttaa pankit nopeasti suoraan verkossa

Omalaina kilpailuttaa Kaarna Lainan ohella useita muita pankeja ja luotonantajia yhdellä sähköisellä hakemuksella. Olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan lainan matalalla korolla ja mahdollisimman reiluilla lainaehdoilla.

Autamme sinua yhdistämään ja uudelleenrahoittamaan aikaisemmat lainasi sekä löytämään sopivan rahoituksen uusiin lainatarpeisiin. Voit hakea Omalainan kautta lainaa 500 eurosta 60 000 euroon asti 1-15 vuoden laina-ajalla.

Kilpailuta lainasi Omalainan kautta ja voit säästää lainakuluissa!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kaarna laina?

Kaarna laina on suomalainen lainatuote, jota voidaan myöntää 2000 – 40 000 € asti.

Mikä on Kaarna lainan korko?

Kaarna lainan korko on 4,64 – 11,54 %.