Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainasto lainaa 300 e

  • Lainaa heti tilillesi
  • Rahoita arjen pienet hankinnat
  • Aina pienet kuukausierät

Lainasto tarjoaa pientä pikalainaa nopealla aikataululla, joten käytännössä saat rahat heti tilillesi. Lainasto on jo vuosia rahoittanut arjen pieniä yllättäviä menoja, joten heidän palveluitaan on päässyt hyödyntämään jo 200 000 henkilöä.

Lainasto korko ja lainaehdot

Lainasumma 300 e
Laina-aika 4 kuukautta
Korko 19.90%
Muut kulut Tilinhoitomaksu 1.25€/kk
Käsittelyaika Heti asiakaspalvelun aukioloaikoina
Yhteishakija Ei

Näin haet Lainasto Ostosraha lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

  1. Valitse pikalainan määrä. Valitsemasi laina-aika ei vaikuta myönnettävän lainan maksuaikaan, joten valitse laina-ajaksi yksi vuosi. Lainaston tarjoama lainasumma tulee olemaan 300 euroa neljän kuukauden maksuajalla. Hae pikalainaa siis 300 euroon saakka.
  2. Täytä lainahakemus. Syötä tarkkaan oikeat tietosi, niin saat tarjouksen pikalainasta ilman ylimääräisiä selvityksiä. Toimita luotonantajan mahdollisesti vaatimat lisätiedot.
  3. Valitse Lainasto tai jokin muu saamistasi lainatarjouksista. Vertaile saamiasia lainatarjouksia ja valitse itsellesi sopivin.
  4. Allekirjoita lainasopimus. Tee lainasopimus hyväksymästäsi lainatarjouksesta ja nosta allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla. Rahat maksetaan tilillesi ensitilassa.

Lainasto on GF Consumer Finance Oy:n tuotemerkki, joka on ollut tarjolla yksityisasiakkaille jo vuodesta 2011 alkaen. Yhtiö on historiansa aikana tarjonnut pikavippejä ja joustoluottoa erikoistuen pienempiin lainatuotteisiin. Nykyään Lainasto on osa GF Money -konsernia, joka tarjoaa monia erilaisia rahoituksia erilaisten organisaatioiden tarpeisiin.

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston hyväksymä yhtiö on täysin suomalaisessa omistuksessa. Lainaston keskeisimpiä ominaisuuksia ovat helppo saatavuus, turvallisuus, luotettavuus ja vakuudettomuus.

Lainasto Ostosraha yhteystiedot & asiakaspalvelu

Sähköpostiosoite asiakaspalvelu@lainasto.fi
Puhelinnumero 09 427 05044
Asiakaspalvelun aukioloajat ma–pe 8–22, la-su 12-20

Usein kysytyt kysymykset

Millaista lainaa Lainasto tarjoaa?

Lainasto tarjoaa ainoastaan 300 euron pikalainaa. Myös lainan maksuaika on aina sama eli 4 kk.

Onko lainasto suomalainen toimija?

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston hyväksymä yhtiö on täysin suomalaisessa omistuksessa. Lainaston keskeisimpiä ominaisuuksia ovat helppo saatavuus, turvallisuus, luotettavuus ja vakuudettomuus.

Kenen omistama Lainasto on?

Lainasto on GF Consumer Finance Oy:n tuotemerkki, joka on ollut tarjolla yksityisasiakkaille jo vuodesta 2011 alkaen.

Voinko käyttää yhteishakijaa?

Lainaston myöntämä laina on kooltaan sen verran pieni, että yhteishakijaa ei voida tämän lainan hakemisessa käyttää. Kyseessä on siis aina henkiökohtainen laina.