Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Nordax – vakuudetonta lainaa 100 € – 60000 €

Nordax Bank

Vuonna 2003 perustettu Nordax Bank on yksi NOBA Bank Group AB -yrityksen tuotemerkeistä. NOBA Bank Group on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja ja säästötilipalvelua yksityishenkilöille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Hollannissa ja Saksassa. NOBA Bank Group toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa

Nordax Bank ilmoittaa olevansa asiantuntijapankki, joka auttaa ihmisiä tekemään elämässään harkittuja valintoja, joihin heillä on varaa.

NOBA Bank Group

Nordax Bankin lisäksi NOBA Bank Groupiin kuuluvat Bank Norwegian ja Svensk Hypotekspension, joilla on yhteensä noin 2 miljoonan asiakasta. NOBA pyrkii tuomaan yhteen erikoistuneita, asiakaskeskeisiä ja kestäviä taloudellisia tarjouksia kuluttaja-asiakkailleen.

NOBA Bank Group AB:n omistaa Nordic Capital Fund IX, Nordic Capital Fund VIII ja Sampo. NOBA-konsernissa työskentelee noin 650 henkilöä ja yritys on aktiivinen seitsemällä markkina-alueella.

NOBA Bank Group AB tekee yhteistyötä luotonvälittäjien sekä muiden rahoitusalan yritysten kanssa tarjotakseen kuluttajalle parhaita mahdollisia lainatuotteita.

Nordax laina helposti ilman vakuuksia

Nordax tarjoaa Suomessa vakuudettomia kulutusluottoja sekä yhdistelylainoja. Lainaa voi hakea 1000 – 60 000 euroa ja sillä voi rahoittaa erilaisia tarpeita tai yhdistää olemassa olevia lainoja.

Nordax vakuudeton laina

Nordax vakuudeton laina on 1000 – 60 000 euron laina, jolla rahoitat remontin, auton hankinnan tai vaikkapa uuden jääkaapin. Korot alkavat 8,99%, mutta asiakaskohtainen korkoprosentti riippuu mm. lainasummasta, hakijan tuloista ja talouden kokonaistilanteesta.

Nordax vakuudeton laina voidaan hakea 1-20 vuoden laina-ajalla ja hakijan on oltava vähintään 23-vuotias. Nordax lainaan voidaan sisällyttää kattava lainaturvavakuutus.

Näin haet Nordax lainaa

 1. Täytä lainahakemus sähköisesti
 2. Allekirjoita pankkitunnuksilla
 3. Laina maksetaan tilillesi

Nordax yhdistelylaina

Nordax yhdistelylaina auttaa yhdistämään lainat ja luotot. Jos sinulla on paljon suhteellisen pieniä luottoja tai osamaksuja, maksat niistä luultavasti tarpeettoman paljon. Pienissä lainoissa on usein lyhyemmät takaisinmaksuajat ja korkeampi korko.

Kun maksettavan on vain yksi suurempi laina, vältyt muilta laskutus- ja palvelumaksuilta ja saat samalla paremman yleiskuvan omasta taloudellisesta tilanteestasi.

Nordaxin avulla voit yhdistää lainoja ja luottoja jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Maksuaikaa voit hakea jopa 20 vuoteen asti, joten kuukausierät on helppo asettaa sinulle sopiviksi. Yhdistelylainaa kannattaa hakea rinnakkaishakijan kanssa, jolloin mahdollisuus myönteiseen luottopäätökseen paranee.

Näin haet Nordax yhdistelylainaa

 1. Laske yhteen kaikki lainat ja velat
 2. Täytä sähköinen lainahakemus
 3. Allekirjoita lainasopimus

Kuka voi hakea Nordax lainaa?

Nordax lainaa hakevan on täytettävä joitakin perusvaatimuksia, jotta lainahakemus voidaan ottaa käsittelyyn.

 • Hakijan on oltava vähintään 23-vuotias
 • Vähintään 15 000€ vakituiset vuositulot
 • Asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Nordax vakuudettoman lainan korko

Nordax lainan korko on aina asiakaskohtainen ja se asettua 8,99%-19,29% välille. Koron suuruuteen vaikuttavat mm. haettu lainasumma, hakijan tulot, olemassa olevat lainat ja muu taloudellinen tilanne.

Nordax vakuudeton laina on annuiteettilaina, jonka kuukausierän suuruuteen vaikuttavat lainan korko ja takaisinmaksuaika. Lainalle voi valita jopa 20 vuoden takaisinmaksuajan.
Lainan avausmaksu ja tilinhoitomaksu näkyvät annetussa lainatarjouksessa.

Muista laina-aikaa valitessa

 • Pitkä takaisinmaksuaika mahdollistaa pienemmän kuukausikustannuksen, mutta lainan kokonaiskustannukset ovat suuremmat.
 • Lyhyt takaisinmaksuaika tarkoittaa, että lainan kuukausikustannus on myös isompi, mutta lainan kokonaiskustannukset pienemmät.

Nordax lainaesimerkki

Jos lainasumma olisi 10 000€, esimerkkikorko 10,9%, todellinen vuosikorko 13,05%, takaisinmaksuaika 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 €. Kuukausieräksi muodostuisi tällöin 224€/kk ja takaisinmaksettava summa olisi tällöin 13 440€.

Korko on vaihtuva ja koostuu ajankohtaisesta Euribor-viitekorosta ja marginaalikorosta, joka määritellään velkakirjassa.

Nordax Bank yhteystiedot & asiakaspalvelu

Sähköposti  info@nordax.fi
Puhelinnumero 030-603 6060
Asiakaspalvelun aukioloajat ark. 9-17

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti Nordax laina maksetaan?

Nordax laina maksetaan tilillesi 2-3 pankkipäivän kuluessa hakemuksen ja tarvittavien liitteiden vastaanottamisesta.

Kuinka paljon voin lainata Nordax Bankilta?

Nordax Bank myöntää vakuudettomia lainoja 60 000 euroon asti. Lainaa voi hakea kulutukseen tai lainojen yhdistämiseen. Hakijan on täytettävä asetetut perusvaatimukset sekä oltava luottokelpoinen.