Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Resurs Bank – vakuudetonta lainaa 1000 – 50 000 €

Resurs Bank AB

Resurs Bank AB on Suomessa jo vuonna 2002 toimintansa aloittanut ruotsalainen pankki, jolla on jo yli 100 000 suomalaista kuluttaja-asiakasta. Tämän lisäksi Resurs on saavuttanut huomattavan markkinaosuuden yrityslainoissa ja yhtiö onkin tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

Resurs Bankin kotipaikka on Helsingborg, Ruotsi. Suomen Resursin toimitilat sijaitsevat Vantaan Technopoliksessa.

Resurs Bank on mukana Omalainan kattavassa lainavertailussa. Kilpailuta lainat Resurs Bankin ja muiden luotonantajien kesken ja hae lainaa.

Resurs Bank lainaa 1000 – 50 000 €

Resurs Bank lainaa kaikkiin tarkoituksiin ilman vakuuksia. Laina on kertaluotto, joka maksetaan hakijan tilille noin 3 arkipäivän kuluessa.

Olitpa remontoimassa asuntoasi tai hankkimassa uutta autoa, Resurs Bankin kertaluotto voi auttaa hankintasi rahoittamisessa. Lainaa voi hakea lainaa kaikenlaisiin rahatarpeisiin.

Nopea sähköinen lomake

Voit hakea Resurs lainaa täyttämällä hakemuslomakkeen netissä. Hakeminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Kun hakemuksesi on käsitelty, voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksillasi. Hyväksytty laina maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille muutaman arkipäivän kuluessa.

Jotta voit hakea Resurs Bank lainaa, on yhtiön varmistettava, että sinulla on riittävä takaisinmaksukyky ja Resurs Bank tekee lainanhakijalle automaattisen luottotietojen tarkistuksen.

Lainanhakijalta edellytetään

 • Vähintään 24-vuoden ikää
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset työ- tai eläketulot
  • Yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa
  • Vähintään 1 300 € bruttotulot yli 3 000 € lainoissa

Resurs Bank lainan takaisinmaksu

Kun Resurs Bank laina on maksettu tilillesi saat ensimmäisen laskun seuraavan kuukauden puolivälissä. Laskun eräpäivä on joka kuukauden viimeinen päivä.

Lainaerien takaisinmaksu jatkuu tämän jälkeen kuukausittain. Voit valita itse, miten haluat laskut maksaa. Sinulla on valittavanasi 30 – 60 päivän koroton ja kuluton takaisinmaksuaika sekä monia muita maksuvaihtoehtoja.

Lisäturvaa maksuvakuutuksella

Voit halutessasi turvata lainasi takaisinmaksun Resursin maksuvakuutuksella. Maksuvakuutus korvaa lainasi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti, jos joudut työttömäksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa.

Korvauksia voi saada jopa 12 kuukauden ajalta.

Maksuvakuutuksen voi ottaa samalla kun haet lainaa tai myöhemmin Resurs Bankin online-palvelusta.

Resurs kertaluotto lyhyesti

 • Kertaluotto 1000 – 50 000 €
 • Todellinen vuosikorko 14,35 – 19,87 %
 • Takaisinmaksuaika 1-12 vuotta (riippuen lainasummasta)

Resurs lainaesimerkki

Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 20 000 € luotolle 5 vuoden maksuvaihtoehdolla on 15,25 %.

Todellisen vuosikoron laskelmassa on oletettu asiakaskohtaisena vuosikorkona 13,09 %, joka sisältää viitekoron Euribor 3 kk (3,59 % 1.10.2023) ja luottokulun, joka on 0,28 %/kk sovitusta lainasummasta, mutta kuitenkin enintään 12,50 € kuukaudessa.

Kuukausierä 20 000 € luotolle on 469,47 €, yhteensä 60 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 28 155,98 €.

Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana. Viitekoron arvo tarkistetaan korontarkistuspäivinä luottosopimuksen yleisten ehtojen mukaisesti. Korkoa peritään kuitenkin enintään luottoon kulloinkin sovellettavan lakisääteisen enimmäismäärän mukaisesti.

Resurs luottokortti

Kertalainan lisäksi Resurs tarjoaa myös joustavan luottokortin, joka mahdollistaa hankintojen maksamisen heti tai osissa. Resurs Gold – luottokortille voit hakea maksimissaan 3 000 euron luoton. Lisäksi saat korttiostoksistasi 10 bonuspistettä jokaista käyttämääsi euroa kohden.

Mukana myös matkavakuutus

Kun maksat vähintään 50 % matkan hinnasta kortillasi, sisältyy kattava matkavakuutus koko matkaseurueelle.

Resurs Gold -luottokortin kulut

 • Kuukausimaksu: 4,90 €/kk (veloitetaan vain, jos tilillä on velkasaldoa)
 • Valuuttalisä ulkomailla tehdystä ostosta: 1,75 % ostosummasta
 • Käteisnostomaksu: 4 € + 1 % nostosta
 • Rinnakkaiskortti: 9 euroa (kertamaksu)

Luottokortin kuluesimerkki

Korttiostos 1 800 €/6 kk luottokoroton osamaksuaika. Kuukausierä 304,90 €, 6 kpl maksueriä, käsittelymaksu 4,90 €/kk. Todellinen vuosikorko 5,72 %. Luoton kokonaiskustannukset 1 829,40 €.

Resurs yhteystiedot & asiakaspalvelu

Puhelinnumero 09 622 4308
Asiakaspalvelun aukioloajat ark. 8-17

Voit olla yhteydessä Resurs asiakaspalveluun kätevästi myös chatin kautta, jossa virtuaalineuvoja osaa vastata yleisimpiin kysymyksiin. Helpoin tapa hallita Resurs asiakkuuttasi on tehdä se Oma Resurs -sovelluksen kautta, jonne voit kirjautua Resurs online bankissa tai lataamalla Resurs sovelluksen.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Resurs laina kallis?

Lainan lopulliset kulut ovat aina yksilölliset. Resurs lainan kuukausierät muodostuvat korosta, lainan määrästä sekä valitusta takaisinmaksuajasta. Muuttamalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa voit vaikuttaa lainakustannuksiin ja valita itsellesi sopivimman kuukausierän.

Voiko Resurs kertalainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä voi! Hakiessasi lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on parempi mahdollisuus saada isompi laina sekä paremmat lainaehdot. Muista, että tämä rinnakkaishakija on päähakijan kanssa yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta.