Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Kesärenkaat – vaihtoaika, urasyvyys ja muut tiedot

Jokavuotinen operaatio, kesärenkaiden vaihto, pääsee toisinaan yllättämään, mutta ei ole mitään eksaktia aikaa, milloin kesärenkaat tulisi vaihtaa. Yleisesti kesärenkaiden vaihtoaika on viimeistään maaliskuun lopussa, mutta aiemminkin renkaat voi vaihtaa, jos säät sallivat.

Kesärenkaissa on hurjasti eroja. Välttyäkseen maksamasta liikaa, oman tarpeen ja renkaiden ominaisuuksien lisäksi on olennaista tehdä hintavertailua niin renkaiden kuin rahoituksen osalta.

 

Renkaiden urasyvyys ja kunto

Viimeistään tässä keväällä on hyvä tarkistaa vanhojen kesärenkaiden urasyvyys ja yleinen kunto. Jos harkinnassa on hankkia kokonaan uudet renkaat, kesärenkaiden hintoja kannattaa tarkastella hyvissä ajoin ennen kesäaikaan siirtymistä.

Renkaiden kesto riippuu monesta tekijästä

15 000 kilometriä on suuntaa antava ajomäärä, mitä yksi rengassarja kestää. Renkaiden kulumista ei voi kuitenkaan tarkastella pelkästään numeroita tuijottamalla, sillä ajotapa vaikuttaa pitkälle renkaiden käyttöikään. Taloudellisella ajotavalla on siis positiiviset vaikutukset konkreettisesti talouteen.

Edellä mainituista uusimistarpeen arviointitapojen lisäksi kesärenkaiden kuntoa voi itsekin tarkistaa mittaamalla rengasurat.

  • Huom! Kesärenkaat urasyvyys tulisi olla vähintään 1,6 millimetriä, jotta niillä on turvallista ajaa.

Renkaiden sivussa oleva TWI-merkintä varoittaa myös renkaiden kulumisesta.

Vertaile ennen kuin ostat

Netissä on kuitenkin hyviä työkaluja niin renkaiden kun rahoituksen vertailuun, joten ei syytä paniikkiin, jos osto-operaatio osuu myöhemmälle kevättä.

Kesärenkaiden hintavertailu on jokaisen budjetinvartijan tehtävä. Kesärenkaiden hinnoissa on reilusti hajontaa, kuten myös vakuudettomissa lainoissa, joten vertailu on ehdottomasti kaiken budjetoinnin keskiössä.

Lue aiheesta: Lainavertailu – Vertaa lainoja

Kesärenkaat vaihto

Kesärenkaat vaihto-aikaan on monenlaisia lähestymistapoja. Yleinen sääntö on, että aktiivikäytössä olleiden kesärenkaiden vaihto olisi hyvä suorittaa noin 6 vuoden välein.

  • Vinkki! Renkaiden iän näkee DOT-koodista, renkaan kyljessä.

Luonnollisesti ajotarve kuitenkin vaihtelee kuskien välillä, joten kilometrejäkin kertyy vuodessa vaihtelevasti.

Halvat kesärenkaat –vertailemalla löydät parhaat tärpit

Kesärenkaiden hintavertailu on suhteellisen helppoa, sillä netti tarjoaa useampia sivustoja, jotka etsivät uudet kesärenkaat edullisimmin asiakkaan puolesta. Kesärenkaiden hintaa kannattaa ajatella myös siten, että vähän ajavan ei esimerkiksi ole järkevää sijoittaa huippurenkaisiin.

Halvat kesärenkaat voi löytää jopa alle 100 euron ja laaturenkaiden hinnat liikkuvat 1000 euron molemmin puolin, eli hajontaa renkaissa on. Yleisesti voi sanoa, että kalliimmat renkaat kestävät ja tuovat turvaa paremmin. Kesärenkaiden hinta korreloi lisäksi yleistä ajomukavuutta.

Vertaile vaihtoehtoja

Renkaita kannattaa katsella netin outlet -osastoilta ja myyjiltä, jotka toimittavat renkaita suoraan tehtailta. Halvat kesärenkaat ei suoraan tarkoita, että ne eivät kestäisi vertailua. Kun sopivat renkaat löytyy, kilpailutus- ja hintavertailusivustoja kannattaa lopuksi varmistaa, että kaikki kanavat hintavertailussa on hyödynnetty.

Tarvitsetko lainaa renkaiden hankintaan?

Kesärenkaat hintavertailu on tärkeää, samoin lainavertailu. Kesärenkaiden kohdalla laina jää suhteellisen pieneksi, joten lainanmaksuajan saa mukavasti mahdutettua pienelle aikavälille; mitä lyhyempi lainanmaksuaika, sitä halvemmaksi laina tulee.

Lainanottoa ennen kannattaa miettiä, olisiko vanteet syytä uusia renkaiden yhteydessä. Tällöin välttyy mahdollisilta uusilta lainoilta, kun kaksi pienehköä hankintaa voi yhdistää saman lainan alle.

Tutustu lainoihin: Kulutusluotot – Hae ilman vakuuksia

Lainanhaun vaiheet

  1. Täytä lainahakemus huolella
  2. Omalaina lähettää hakemuksen lukuislle pankeille ja rahoituslaitoksille
  3. Parhaat lainatarjoukset tulevat Omalainan kautta
  4. Käy tarjoukset tarkasti läpi
  5. Allekirjoita haluamasi sopimus
  6. Laina saapuu tilillesi jopa saman päivän aikana

Kuten listasta näkee, Omalaina auttaa löytämään kustannuksiltaan edullisimman lainan, ilman että renkaiden ostajan tarvitsee isommin ponnistella. Saat suoraan tarjouksen lukuisilta eri pankeilta ja mikä parasta, Omalaina käy ne läpi valiten sinulle sopivimmat. Sopivan lainantarjoajan löytyessä, rahat tulevat nopeasti tilille, jopa 1-3 päivässä siitä, kun olet allekirjoittanut sähköisen lainasopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kesärenkaat maksavat?

Renkaiden hinnat liikkuvat noin 100–1500 € tuntumassa. Esimerkki: 700 € renkaat, jotka maksetaan kokonaan lainalla tietää noin 30 euron kuukausierää, kun laina-aika on 2 vuotta.

Mitä kesärenkaisiin otetussa lainassa tulisi ottaa huomioon?

Koska kesärenkaisiin tarvittu laina on suhteellisen pieni, kannattaa ehdottomasti minimoida lainasta aiheutuneet kustannukset kuten avaus- ja lainanhoitomaksut. Mitä lyhyempi laina-aika sitä pienemmät kulut.