Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainavertailu – vertaa lainoja

Lainavertailu auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainan. Vertailu voi auttaa löytämään pienikorkoisen lainan, tai lainan pitkällä maksuajalla. Vertailun tekeminen on helppoa, eikä se sido sinua lainanottoon.

Omalaina.fi on yksi kattavimmista lainavertailuista, jossa vertaat useat pankit yhdellä hakemuksella. Täytä lainahakemus ja saat vertailtavaksi useita lainatarjouksia.

Omalainan lainavertailu vertailee lukuisat erilaiset kulutusluototjoustoluotot ja pikalainat Näin ollen saat yhdellä hakemuksella vertailtavaksi erilaisia hakemukseesi sopivia lainoja.

Lainoja voit vertailla aina 500 eurosta 60 000 euroon saakka.

Vertaa lainaa näin

 1. Täytä lainahakemus
  Aloita lainavertailu täyttämällä lainahakemus. Sen tekemiseen menee vain muutama minuutti. Kaikki kentät tulee täyttää huolellisesti oikein, sillä pankit tarkistavat antamiesi tietojen paikkansa pitävyyden. Mikäli jokin pankki kysyy sinulta tulotodisteita tai lisätietoja, toimita nämä saadaksesi lopullisen lainatarjouksen.
 2. Kilpailutamme lainahakemuksesi automaattisesti
  Järjestelmämme lähettää lainahakemuksesi usean pankin ja luotonantajan järjestelmiin automaattisesti. Pankit ja muut luotonantajat toimittavat lainatarjoukset niin ikään takaisin meille automaattisesti. Pääsääntöisesti lainatarjous voidaan antaa heti tai mutamassa minuutissa.
 3. Vertaa lainaa tarjousten perusteella
  Listaamme saamasi lainatarjoukset OmaTiliin yhdelle sivulle, josta lainavertailun tekeminen on helppoa ja turvallista. Vertaa lainaa vapaasti esimerkiksi lainasummien ja -aikojen perusteella. Näet niin ikään lainatarjouksen mukaisen kuukausierän, avausmaksun, tilinhoitomaksun, koron ja todellisen vuosikoron. Valitse sellainen lainatarjous, jonka kuukausierä on sinulle sopiva. Mikäli saat kuukausierältään sopivia lainatarjouksia useampia, niin kannattaa valita näistä se, jossa laina-aika on lyhin, sillä tällöin maksat kokonaiskuluja kokonaisuutena vähemmän.
 4. Hyväksy itsellesi sopivin lainatarjous
  Kun lainavertailu on tehty, voit jatkaa hyväksymällä sinulle sopivimman lainatarjouksen. Tunnistaudu suoraan pankin tai luotonantajan järjestelmään ja nosta valitsemasi laina tilillesi. Osa pankeista saattaa kysyä viimeistä palkkalaskelmaa vielä hyväksyntäsi jälkeen, joten toimita mahdolliset liitetiedostot nostaaksesi rahat tilillesi.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Omalainan lainavertailu pankit

Omalainan lainavertailussa mukana on seuraavat pankit:

 • Suomalaiset pankit: POP Pankki, Aktia
 • Ruotsalaiset pankit: Svea, Nordax Bank, Resurs Bank, Bluestep Bank, Avida Finance, Brocc ym.
 • Norjalaiset pankit: Bank Norwegian, Morrow Bank, Instabank, Lea bank, ym.
 • Virolaiset pankit: Bondora
 • Useita muita luotonantajia.

Lainavertailu pankit ja muut rahoitusyhtiöt mukaan lukien käsittää lukuisia luotonantajia, tehden Omalainasta yhden Suomen kattavimmista lainavertailupalveluista. Netin lainavertailu auttaa sinua tekemään parempia taloudellisia päätöksiä!

Tehdä lainavertailua nykyisille lainoilleni?

Mikäli sinulla yksi tai useampi aiempi laina, niin näiden vertailu ja kilpailutus on järkevää – sinun ei tarvitse hyväksyä mitään lainatarjousta, mikäli et saa parempaa korkoa kuin aiemmassa lainassasi. Usean lainan yhdistäminen yhdeksi säästää sinulle koron lisäksi myös tilinhoitomaksuissa ja yhden laskun maksaminen muutenkin helpompaa.

Jos sinulla on vain yksi aiempi laina, niin vertaa vaihtoehtoiset lainat nykyisen lainasi kanssa. Yhdenkin lainan uudelleenrahoittaminen voi tuoda huomattavaa säästöä maksamiisi kuukausieriin.

Vertaa lainat ja huomioi nämä seikat

Lainoja vertailevan on hyvä muistaa ainakin seuraavat seikat:

Lainamäärä

Saamissasi lainatarjouksissa lainamäärä voi poiketa siitä, jota olet hakenut. Pankit ja luotonantajat voivat riskiarvionsa perusteella laskea tai korottaa hakemaasi lainasummaa – lainavertailussa näet suoraan tarjotut lainasummat.

Pidä huoli, että valitsemasi lainasumma vastaa tarvitsemaasi, jotta et joudu ottamaan useampia lainoja. Omalainasta haet suuremmatkin 55 000 tai 60 000 lainat täysin ilman vakuuksia.

Laina-aika

Laina-ajan sijaan merkitsevämpää on valita sellainen kuukausierä, jota sinun on helppo maksaa takaisin. Kuitenkin jos mahdollista, niin suosi lyhyempää laina-aikaa, sillä tällöin kokonaiskustannukset tulevat olemaan pienempiä.

Kuukausierä

Vertaa lainojen kuukausierät sillä silmällä, että tiedät, kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa takaisin kuukausittain. Liian suuresta kuukausierästä et välttämättä selviä, joten valitse ennemmin sopiva. Liian pieni kuukausierä voi tarkoittaa sitä, että pitkität liiaksi lainan takaisinmaksua.

Korko

Lainan korko korostuu erityisesti pidemmillä laina-ajoilla. Mitä pidempi laina-aika, niin sitä pienempi koron tulisi olla, jotta kokonaiskustannukset pysyisivät matalina.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko huomioi koron lisäksi myös lainan muut kulut, joten se voi olla parempi mittari vertaillessa erilaisten lainojen kustannuksia.

Tilinhoitomaksu

Nykyään kaikkien lainavertailun lainojen kuukausittainen tilinhoitomaksu on verrattain pieni, joten siinä ei ole suuria eroja eri pankkien kesken. Aina tilinhoitomaksua ei välttämättä laskuteta ollenkaan. Mitä suurempi laina, niin sitä vähemmän merkitystä tilinhoitomaksulla on kokonaiskustannuksiin. Pienemmissä lainoissa sen sijaan tilinhoitomaksulla voi suurempi merkitys kokonaiskustannuksiin.

Avausmaksu

Avausmaksujen suuruutta rajoitettiin vuoden 2019 lakimuutoksen yhteydessä, joten enää lainoissa ei ole kohtuuttoman suuria avauskuluja. Osa luotonantajista ei kuitenkaan peri ollenkaan avausmaksuja, joten lainojen avausmaksuja vertaamalla voi säästää.

Lainavertailu ja -laskuri

Lainavertailu on helppoa Omalaina.fi:n yksinkertaisella lainahakemuksella. Lainan hakeminen edellyttää kuitenkin, että tiedät millainen laina sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Laskuri auttaa arvioimaan lainan todellisia kustannuksia useiden muuttujien avulla.
Lainavertailu laskuri selvittää lainamäärän, -ajan, nimelliskoron, perustamiskustannusten ja kuukausittaisten hoitokulujen vaikutusta kokonaiskuluihin.

Lainavertailu laskurin avulla on nopeaa: kun olet laskenut sinulle sopivan lainatuotteen, voit heti kilpailuttaa lainasumman laskurin ohessa olevalla hakemuksella.

Omalaina.fi:n lainalaskurin löydät täältä.

Vertaile lainat kauttamme

Katso voimmeko pienentää korkoasi

HAE NYT

Asiakaskokemuksia

Lainavertailu