Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Ostatko liikaa osamaksulla? – Näin korjaat virheesi ja säästät rahaa

Tuliko taas tilattua uusia vaatteita osamaksulla? Liiallinen luotolla maksaminen voi johtaa vaaralliseen velkakierteeseen. Lue tästä, miten päästä irti osamaksujen otteesta!

Sorruitko taas tilaamaan alennusmyynnistä tavaraa osamaksulla? Ovatko kuukausittaiset laskut alkaneet kasaantua liian nopeasti? Aina kalliit osamaksut eivät kannata, vaan velat kannattaa hoitaa kerralla kuntoon yhdellä edullisella lainalla, jonka kilpailutat nopeasti Omalainan kautta.

Tilasitko taas tavaraa osamaksulla? – Aina se ei kannata

Osamaksu on kätevä ja nopea tapa maksaa ostokset niin vaateostoksilla kuin myös autokaupoilla. Joskus osamaksu on ainoa tapa maksaa pakolliset suuremmat hankinnat. Varsinkin lapsiperheissä tulee usein yllättäviä kuluja, jotka on helppo selättää osamaksulla.

Joka kuukausi maksettavat osamaksujen laskut saattavat kuitenkin päästä kasaantumaan nopeasti, ja yhtäkkiä ne vievät aivan liian suuren osan kuukausittaisista tuloista. Rahaa ei jää enää pakollisiin menoihin, kun osamaksuja pitää lyhentää kuukausittain jopa usean vuoden ajan.

Näin pääset eroon osamaksujen kierteestä

Osamaksujen petollisesta kierteestä voi päästä eroon jo pienillä muutoksilla. Vanhoista maksuista ja veloista kannattaa ensin hankkiutua eroon esimerkiksi yhdistelylainan avulla, jonka jälkeen voit aloittaa talouden kohentamisen puhtaalta pöydältä.

  1. Shoppaile fyysisesti, älä verkkokaupassa. Vain parilla klikkauksella valittava osamaksu on maksutapana kaikista helpoin valita verkkokaupassa. Vältä verkkokauppoja ja osta suoraan liikkeistä ilman osamaksua. 
  2. Maksa osamaksut kerralla pois. Tiesitkö, että voit maksaa kaikki vanhat osamaksut pois edullisella lainalla? Kilpailuta lainasi nopeasti Omalainan avulla. 
  3. Tarkista aina korot ja kulut. Jos päädyt ottamaan uuden osamaksun, muista tarkistaa sen ehdot tarkkaan ennen sopimuksen tekemistä. Osamaksujen korot ja kulut voivat olla yllättävän korkeita. 
  4. Älä sorru alennusmyynteihin. Suuret alennusmyynnit tarjoavat yleensä aina osamaksun mahdollisuutta. Näin päädyt luultavasti ostamaan liikaa ja liian kalliilla hinnalla. 

Kaikkein tärkeintä hyvässä taloudessa ja osamaksuista selviämisessä on omien menojen ja tulojen budjetointi. Yritä suunnitella kuukausittaiset pakolliset menot niin, että joka kuukausi tuloista jäisi jotain ylimääräistä säästöön. Näin pystyt ennakoimaan yllättävät menot paremmin tulevaisuudessa. Ihanteellista olisi, jos omista tuloista pystyisi laittamaan aina 10 % säästöön joka kuukausi.

Omalaina auttaa rahoituksen kilpailuttamisessa

Onko sinulla useita korkeakorkoisia osamaksuja, joita lyhennät joka kuukausi? Yksi keino päästä kerralla eroon useasta eri velasta on ottaa yhdistelylaina. Yhdistelylainassa otetaan yksi matalakorkoinen laina, jonka avulla maksetaan pois kaikki vanhat ja kalliit luotot. Myös osamaksu on aina velkaa, vaikka sitä ei lainaksi suoraan kutsuta.

Omalainan avulla voit hakea yhdistelylainaa usealle eri luotolle tai uudelleenrahoitusta yhdelle yksittäiselle lainalle. Kilpailutamme puolestasi 100 – 60 000 euron lainat usean eri pankin ja luotonantajan valikoimasta. Laina-aikaa saat kauttamme 1 – 20 vuotta ja lainatarjouksen pääset hyväksymään suoraan verkkopankkitunnuksilla.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko yhdistää osamaksujani lainalla?

Osamaksut ovat yksi perinteisimmistä yhdistettävistä asioista yhdistelylainalla. Parhaimmillaan osamaksujen kulut voivat olla todella suuria, joten niiden yhdistäminen lainan alle voi tuottaa suuria säästöjä.

Miten voin saada osamaksuni kilpailutettua?

Yksi keino päästä kerralla eroon useasta eri velasta on ottaa yhdistelylaina. Yhdistelylainassa otetaan yksi matalakorkoinen laina, jonka avulla maksetaan pois kaikki vanhat ja kalliit luotot. Myös osamaksu on aina velkaa, vaikka sitä ei lainaksi suoraan kutsuta.