Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Luotto – Joustava tapa rahoittaa hankinnat

Vakuudeton luotto mahdollistaa hankintojen joustavan rahoittamisen. Luotto auttaa hallitsemaan suurempien hankintojen kuluja hajauttamalla ne pienempiin eriin. Vakuudeton luotto voi olla helppo ja suhteellisen edullinen tapa rahoittaa suuret ja yllättävät hankinnat, kunhan luoton määrä ja sopimusehdot on mitoitettu omaan talouteesi sopiviksi.

Monet lainantarjoajat tarjoavat luottoa netistä, jolloin itse hakuprosessi on nopea ja vaivaton. Parhaan lainatarjouksen löytäminen useiden lainoittajien joukosta voi kuitenkin olla vaikeaa – siksi lainavertailupalvelu on erinomainen apuväline. Halvin luotto voi löytyä jo muutamassa minuutissa.

Kulutusluotto on yksi monista rahoitusvaihtoehdoista, joiden avulla voit toteuttaa unelmiasi tai hankkia tarvitsemasi tuotteet ja palvelut. Luottoja on monenlaisia, kuten vakuudeton luotto ja jatkuva luotto. Lainanhakijan on tärkeää tuntea luoton eri muodot, jotta tiedät kuinka löytää halvin luotto tai nopea luotto ilman vakuuksia. Omalainan kautta saat yhdellä hakemuksella useita luottotarjouksia!

Luotto heti tilille voi olla mahdollinen, mikäli täytät kaikki lainantarjoajan asettamat ehdot. Yleensä tämä tarkoittaa esimerkiksi, että hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja virheettömät luottotiedot. Mikäli haluat lainaa mahdollisimman nopeasti, lähetä hakemus hyvissä ajoin, jolloin se voidaan käsitellä jo saman päivän aikana. Muista myös aina täyttää lainahakemus huolellisesti, sillä näin takaat omalta osaltasi hakemuksesi nopean käsittelyn.

Vakuudeton luotto – helppo ja nopea hakea

Jos olet tilanteessa, jossa tarvitset joustavaa rahoitusta nopeasti, voi vakuudeton luotto heti tilille olla ratkaisu. Monet lainantarjoajat tarjoavat nykyisin nopeita luottoja, jotka siirretään tilille jopa saman päivän aikana. Vakuudeton luotto on helppo ja nopea hakea, sillä lainan saamiseen ei tarvita erillistä vakuutta, kuten omaisuutta tai takaajaa.

Vakuudettomuus tarkoittaa myös nopeampia käsittelyaikoja, sillä hakuprosessissa ei tarvitse käydä läpi vakuutena toimivaan omaisuuteen liittyviä seikkoja. Vakuudeton luotto on helppo ja nopea tapa lainata, mutta luoton korot ovat lähtökohtaisesti vakuudellisia lainoja korkeammat. Tämä johtuu lainanantajan korkeammasta riskistä.

Katso: Hae halvin vakuudeton laina

Luotto netistä – näin teet hakemuksen

Hae luotto netistä helposti kilpailutuksen kautta. Lainavertailupalvelu on helpoin tapa kilpailuttaa jopa kymmeniä lainatuotteita keskenään. Omalaina.fi tarjoaa nopean tavan kilpailuttaa luotot vain yhdellä hakemuksella. Avullamme voit vertailla lukuisia eri luotonantajia keskenään ja löytää itsellesi parhaan mahdollisen luottoratkaisun.

Kilpailutus kannattaa, sillä sen avulla voit säästää merkittävästi kuluissa. Luotonantajat tarjoavat usein samankaltaisia lainoja hyvin erilaisin ehdoin, joten voit saada saman luoton toisaalta huomattavasti edullisemmin. Omalaina.fi:n käyttäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Voit siis turvallisesti tarkastella eri luottoja ja niiden ehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Lainavertailupalvelu on helppokäyttöinen ja nopea tapa hakea luottoa netistä. Syötä vain haluamasi lainasumma ja -aika, ja palvelu näyttää sinulle parhaat tarjoukset. Näin voit tehdä fiksumman päätöksen luoton hakemisessa ja säästää rahaa. Kokeile Omalaina.fi:tä jo tänään ja löydä itsellesi sopivin luotto netistä helposti kilpailutuksen avulla.

Näin haet kilpailutetun luoton Omalainan avulla:

  1. Täytä hakemus
    • Täytä helppo hakemuslomake Omalainan sivuilla. Hakemuslomakkeella kysytään henkilötietojasi, tulojasi ja muita taloudellisia tietoja, joiden perusteella luotonantajat arvioivat luottokelpoisuuttasi. Varmista, että täytät kaikki tiedot oikein ja rehellisesti.
  2. Odota hetki luottopäätöstä
    • Hakemuksen ja mahdollisten liitteiden lähettämisen jälkeen sinun tulee odottaa luottopäätöstä. Ensimmäisten päätöksen saaminen kestää yleensä vain muutaman minuutin. Kun saat riittävästi lainatarjouksia, voit aloittaa niiden vertailun.
  3. Valitse sopivin luotonantaja
    • Vertaile eri luotonantajien tarjoamia korkoja ja ehtoja, ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Muista huomioida myös mahdolliset kulut, kuten avausmaksut ja tilinhallintamaksut. Todellinen vuosikorko ilmoittaa luoton kokonaiskustannukset.

Lue aiheesta lisää: Lainavertailu – Vertaa lainoja

Kumpi on luotto credit vai debit?

Monet miettivät, kumpi on luotto: credit vai debit? Tässä yhteydessä tarkoitetaan yleensä pankki- ja luottokortteja. Credit tarkoittaa luottokorttia, joka mahdollistaa ostosten tekemisen luotolla. Debit-kortilla taas maksetaan suoraan omalta tililtä. Luottokortin käyttö voi tuoda joustoa omaan talouteen, mutta samalla se asettaa vastuuta kortin omistajalle, sillä luotto tulee maksaa takaisin sovitun ajan kuluessa.

Luottokortin ja debit-kortin välillä on siis periaatteellinen ero: luottokortilla tehdään ostoksia, jotka maksetaan myöhemmin, kun taas debit-kortilla ostokset maksetaan heti omalta tililtä. Molemmilla korteilla on omat etunsa ja haittansa, joten valinta riippuu paljolti henkilökohtaisista tarpeista ja tottumuksista.

Luottokortin etuna on se, että se tarjoaa joustavuutta rahoituksen suhteen. Esimerkiksi suurempien ostosten tekeminen on helpompaa, kun maksu voidaan jakaa useammalle kuukaudelle. Lisäksi luottokortin käyttö voi tuoda erilaisia etuja, kuten bonuspisteitä, alennuksia tai matkavakuutuksia.

Toisaalta luottokortin käyttöön liittyy myös riskejä, kuten ylivelkaantumisen vaara. Mikäli luottoa ei pysty maksamaan takaisin sovitussa ajassa, voi joutua maksamaan korkeita korkoja ja muita lisämaksuja. Debit-kortilla tätä riskiä ei ole, sillä ostokset maksetaan heti omalta tililtä, eikä velkaa synny.

Debit-kortin etuna on siis sen helppous ja turvallisuus. Se sopii erityisen hyvin kuluttajille, jotka haluavat pysyä tiukasti budjetissaan ja välttää velkaantumista. Kuitenkin debit-kortti ei tarjoa samanlaista joustavuutta ja etuja kuin luottokortti.

Lopulta valinta creditin ja debitin välillä riippuu omista tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta. Molemmilla korteilla on omat hyvät ja huonot puolensa, joten kannattaa harkita tarkasti, kumpi kortti sopii itselle parhaiten. Oleellista on kuitenkin muistaa, että luottokortin käyttö vaatii vastuullisuutta ja hyvää talouden hallintaa, jotta velkaantumisen riski pysyy kurissa.

Lue aiheesta lisää: Credit vai debit kortti – Korttityyppien tärkeimmät erot

Jatkuva luotto toimii luottokortin tavoin

Jatkuva luotto on luoton muoto, jossa lainaa voi nostaa tarpeensa mukaan sovitun luottorajan puitteissa. Jatkuvan luoton etuna on sen joustavuus: voit nostaa luottoa juuri sen verran kuin tarvitset ja maksaa sen takaisin sinulle sopivassa aikataulussa. Jatkuva luotto voi olla hyvä ratkaisu esimerkiksi arjen yllättäviin menoihin tai hankintoihin, joihin ei ole varautunut etukäteen.

Jatkuva luotto on myös erittäin joustava luotto, joka mukautuu helposti elämän eri tilanteisiin. Tämä tarkoittaa, että luoton takaisinmaksu on joustavaa ja voit itse päättää, kuinka paljon maksat takaisin kuukausittain. Joustava luotto antaa pelivaraa myös nostojen suhteen; voit tehdä nostoja itsenäisesti ilman uuden hakemuksen tekemistä oman luottorajasi puitteissa. Koska tietty määrä lainaa on jo myönnetty, voit tehdä uusia nostoja tarvittaessa myös yöaikaan, mikä ei muutoin olisi mahdollista.

Luotto ilman vakuuksia – muista kilpailuttaa

Vakuudeton luotto on yksi yleisimmistä lainatyypeistä, ja se tarkoittaa, että lainan saamiseen ei tarvita erillistä vakuutta, kuten omaisuutta tai takaajaa. Tämä tekee luoton hakemisesta helpompaa ja nopeampaa, mutta samalla se saattaa tarkoittaa, että luoton korko on korkeampi kuin vakuudellisessa lainassa. Luotto ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tarvitset rahoitusta nopeasti tai et halua sitoutua takaajaan.

Vakuudettomien lainojen korot ovat pääsääntöisesti vakuudellisia lainoja korkeammat, sillä vakuuden puuttuessa ovat lainoittajan riskit luonnollisesti suuremmat. Todella matalakorkoinen tai jopa koroton luotto on yleensä mahdollinen vain hyvin lyhytaikaisista lainoista, jolloin koroton luotto on yleensä lainantarjoajan uudelle asiakkaalle suuntaama erikoistarjous. Halpa luotto voi olla houkutteleva vaihtoehto, mutta on tärkeää muistaa, että sen takaisinmaksu tulee joka tapauksessa hoitaa sovitussa aikataulussa, jottei luotosta aiheudu ylimääräisiä kuluja.

Kun etsit luottoa, on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia löytääksesi parhaan ja halvimman luoton. Halvin luotto ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto, mutta vertailu auttaa sinua ymmärtämään, mitä eri lainantarjoajat tarjoavat ja millaisilla kuluilla. Joissain tapauksissa koroton ja nopea luotto voi olla saatavilla, mutta tällöin on yleensä kyse lyhytaikaisista lainoista, joiden takaisinmaksuaika on hyvin lyhyt.

Lue lisää aiheesta: Osamaksu – Kannattaako suosittu maksutapa?

Edullinen luotto Omalainan avulla

Mahdollisimman edullinen luotto on monen lainanhakijan ensisijainen tavoite. Halpa luotto löytyy parhaiten vertailemalla eri lainantarjoajien tarjouksia. Edullisin luotto ei välttämättä ole aina se, jolla on alhaisin korko, vaan kokonaiskustannukset, kuten korko, nostokulut ja muut maksut, tulee ottaa huomioon. Muista myös, että halvin luotto ei aina ole automaattisesti paras, ja on tärkeää arvioida lainan sopivuus omaan maksukykyysi realistisesti ennen sen hakemista. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaan ja sopivimman luoton juuri omiin tarpeisiisi.

Omalainan lainavertailussa on mukana lukuisia pankkeja ja muita luotonantajia. Lisäksi pyrimme jatkuvasti lisäämään uusia yhteistyökumppaneita, jotta asiakkaamme saavat mahdollisimman kattavan kilpailutuksen luotolleen ja jotta haluamasi edullinen luotto löytyy mahdollisimman vaivattomasti. Omalainaan lisätty uusi luotto on mukana vertailussa heti kun olemme siitä ilmoittaneet ja mikäli luotonantaja voi tarjota sinulle lainaa, näet sen kilpailutuksen tuloksissa omalla Omatili -sivullasi.

Katso: Lainapalvelu – Kilpailutamme lainasi nopeasti ja ilmaiseksi

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin hakea luottoa Omalainan kautta?

Voit hakea luottoa Omalainan kautta 100 – 60 000 euroa. Lopullinen luoton määrä määräytyy hakemasi luoton tyyppiin, henkilökohtaiseen taloustilanteeseen ja luottokelpoisuuteen perusteella.

Mitkä ovat Omalainan kautta haettujen luottojen kustannukset?

Omalainan kautta haettujen luottojen kustannukset riippuvat valitsemastasi luotosta, sen määrästä ja maksuajasta. Korkokulut, avausmaksut ja muut mahdolliset kulut ilmoitetaan selkeästi luottoehdoissa. On tärkeää vertailla eri lainatarjouksia löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan luoton.

Millaisia luottoja Omalaina kilpailuttaa?

Omalaina kilpailuttaa useita erilaisia luottoja, kuten kulutusluottoja, joustoluottoja, vertaislainoja ja pankkilainoja. Kaikki mukana olevat luotot ovat vakuudettomia, ja niiden korot, maksuajat ja ehdot vaihtelevat lainantarjoajasta ja hakijan luottokelpoisuudesta riippuen.

Mitä vaatimuksia luoton saamiselle on?

Luoton saamiseksi hakijan tulee täyttää lainantarjoajan asettamat ehdot ja vaatimukset. Yleensä luoton saamisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä, säännölliset tulot ja virheettömät luottotiedot. Omalaina auttaa sinua löytämään parhaiten sinulle sopivan luoton.