Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Voiko 18-vuotias saada lainaa? – Nämä ovat vaihtoehtosi

Kuinka nuori voi hakea lainaa? 18-vuotias voi saada lainaa esimerkiksi kulutus- tai joustoluottona, eri pankeista riippuen. Kilpailuta lainahakemuksesi Omalainan kautta ja tavoita yhdellä hakemuksella lukuisia eri pankkeja ja luotonantajia!

Saako 18-vuotias lainaa?

Kyllä, 18-vuotias voi saada lainaa. Suoraa vastausta tähän kysymykseen ei kuitenkaan ole. Usein netin kautta lainaa haettaessa lainan ikäraja on 20. Ikärajojen haitari voi kuitenkin vaihdella jopa 18-26 vuoden välillä, joten lainan saaminen riippuu täysin siitä pankista, josta lainaa on ottamassa. Verkosta löytyy useampiakin pankkeja, jotka tarjoavat lainaa myös alle parikymppisille. 18-vuotiaat pystyvät hakemaan muutamien rahoitusyhtiöiden kautta myös suurempaa lainaa, aina 10 000 euroon asti. On kuitenkin syytä muistaa, ettei nuorilla yleensä ole mahdollisuutta ”parempiin lainoihin”, kuten vakuudellisiin asunto- ja remonttilainoihin. Helpoin keino testata saako 18-vuotias lainaa vai ei, on täyttää hakemus Omalainan kautta, ja saada samalla yhteys useaan eri pankkiin ja rahoittajaan.

Kulutusluotto tai luottokortti – Nämä ovat yleisiä nuorille

Nykyään 18-vuotiaalla on mahdollisuus saada netistä vakuudettomasti lainaa esimerkiksi kulutusluoton, luottotilin, tai luottokortin muodossa. Varsinkin kulutusluotot on suunniteltu nopeaan käyttöön, ja ne voi saada tilille jo saman päivän aikana. Tällaisia lainoja on helppo hakea ja saada, mutta niissä täytyy pitää huolta ettei lainan korko pääse nousemaan liian suureksi. Nuoret voivat myös hakea kulutusluottona esimerkiksi joustoluottoa, jossa on mahdollisuus hieman parempaan korkoon, ja laina-aika voi olla pidempi. Myös luottokortin hankkiminen tietyiltä pankeilta onnistuu, jolloin luottoa voi saada 10 000 euroon asti. Tällaisessa sopimuksessa kuukausierä on usein huomattavasti pienempi kuin pikalainoissa.

Erilaiset lainat erottaa lainasumman ja laina-ajan lisäksi koron suuruudesta. Jokaisella pankilla on lainoihin omat ehtonsa, ja juurikin näitä ehtoja kannattaa katsoa tarkkaan lainaa haettaessa. Lainaehtojen ja oikean lainan löytämiseen kannattaa käyttää aikaa, jotta ei lankea sudenkuoppiin koron kanssa.

Työttömyys esteenä lainan haussa – Miksi en saa lainaa?

Usein lainantarve johtuu sellaisesta elämän jaksosta, jossa ei ole töitä saatavilla, tai niitä ei pysty tekemään. Työttömänä arjen yllättäviä hankintoja on hankala kustantaa, ja lainan tarve voi nousta suureksikin. Työttömyys ei yleisesti ole esteenä lainanotolle, mutta työttömyyteen liittyvät asiat saattavat olla. Jotkut lainanantajat haluavat olla täysin varmoja siitä, että lainan takaisinmaksajalla on varaa tulevaisuudessa maksaa laina takaisin. Lainahakemuksen hylkäämiseen ei kuitenkan riitä syyksi työttömyys, opiskelu, tai muu työllistyminen, oli sitten 18-, tai 26-vuotias.

Lainaa hakiessa on hyvä kiinnittää huomiota muutamiin tärkeisiin asioihin. Lainan hakemiseen tarvitaan vakituinen osoite Suomessa, ja luottotietojen on oltava kunnossa. Hakijalla on myös oltava verkkopankkitunnukset ja suomalainen pankkitili. Jotkut pankit vaativat palkkatodistuksen, mutta kaikille se ei ole välttämätöntä. Tämäkin selviää vain eri pankkeja ja rahoitusyhtiöitä vertailemalla.

Pystytkö maksamaan? – Mieti kahdesti

Lainan hakemiseen liittyy aina lainan takaisinmaksu, johon on pystyttävä ellei ole valmis ottamaan itselleen maksuhäiriömerkintää. Jos lainaa on ottamassa, on myös tiedettävä, että sen pystyy varmasti maksamaan tulevaisuudessa takaisin. Jotkin lainantarjoajat antavat lyhennysvapaita kuukausia, jolloin lainaa ei tarvitse lyhentää takaisin joka kuukausi. Olisi kuitenkin suotavaa, että asiakkaalla olisi työpaikka, tai muu vakaa rahan tulon lähde kun lainaa täytyy alkaa maksaa takaisinpäin.

Oletko jo aikaisemmin ehtinyt ottaa kalliita lainoja, joiden korot nyt kasaantuvat etkä pysty maksamaan niitä takaisin? Omalainan kautta voit yhdistää vanhat lainasi ja maksaa takaisin vain yhtä, uutta lainaa. Täytä hakemus Omalainan sivuilla ja hakemuksesi saavuttaa kerralla useita eri pankkeja ja luotonantajia. Voit hakea lainaa 100-60 000 euroa, jopa 20 vuoden laina-ajalla. Kilpailuta lainasi, etkä joudu enää maksamaan liikaa!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitseeko olla töitä, että saa lainaa?

Lainan saamisen tärkeimmät ehdot ovat, että hakija on 18 vuotias, eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä. Myös säännölliset tulot ovat monella lainanantajalla edellytys lainan myöntämiselle. Voidaan siis sanoa, että työ kannattaa olla jo sen takia, että selviää lainan takaisinmaksusta.

Mistä 18-vuotias voi saada lainaa?

18- vuotias on kelvollinen saamaan lainaa mistä vain, mikäli hän täyttää lainanmyöntäjän ehdot. Omalaina palvelun kautta voit kilpailuttaa lukuisia pankkeja ja luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella, joten mahdollisuudet löytää lainanantaja ovat huomattavan korkeat.