Autolainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae autolainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Autolaina jopa 60 000€

Olitpa ostamassa uutta tai käytettyä autoa, löydät Omalaina.fistä edullisen autolainan ilman vakuuksia tai takaajia. Kilpailutamme lainat useiden lainanantajien kesken, jolloin kasvatat mahdollisuuksiasi löytää edullinen autolaina nopeasti. Saat alustavat lainatarjoukset lähes välittömästi ja autorahoitus järjestyy nopeimmillaan saman päivän aikana.

Voit hakea lainaa kätevästi verkkosivujemme kautta ja kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella. Voit halutessasi hakea autorahoituksen tilillesi jo ennen varsinaista ostotapahtumaa ja maksaa auton suoraan autokaupan yhteydessä. Täytä lainahakemus ja kilpailutamme autolainat monen rahoitusyhtiön kesken – näin mahdollisimman edullinen autorahoitus löytyy vaivatta.

Myös muihin ajoneuvohankintoihin

Autolaina kattaa myös muut moottorikäyttöiset ajoneuvot, joten samalla hakemuksella voit hakea venalainaa tai lainaa moottoripyörää varten. Edullinen autolaina voidaan niin ikään käyttää vain kalliimman auton tai veneen käsirahana, jolloin kaupat saadaan tehtyä mutkattomasti.

Erityisesti käytetyn auton kaupassa kannattaa hakea autolaina hyvissä ajoin, jotta unelmiesi auto ei ehdi menemään kaupaksi.

Rahat järjestyvät tilillesi luotonantajasta riippuen jopa samana päivänä, mutta hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin jo muutamaa päivää ennen.

Hyvällä autolainalla rahaa jää myös muuhun

Sinulle jää rahaa myös muuhun, kun ostat auton osamaksulla. Meiltä saamasi autorahoitus maksetaan kätevästi kuukausierissä takaisin. Voit itse valita, kuinka suurta kuukausierää pystyt maksamaan ja valita laina-ajan sen mukaan.

  • On aina hyvä valita laina-aika sen mukaan, ettei taloutesi mene tiukille lyhennysten myötä.

Autolaina korko on tärkeä tekijä, mutta myös mm. lainan todellinen vuosikorko on erittäin tärkeä mittari oikeaa lainaa valittaessa.

Autorahoitus ilman käsirahaa

Usein autoliikkeiden autorahoitus vaatii tietyn suuruisen käsirahan, joka pitää maksaa heti. Autolaina on hyvä valinta, kun haluat maksaa auton ilman erillistä käsirahaa. Sen sijaan Omalaina.fin kautta saatavilla autolainoilla maksat auton kerralla autoliikkeelle ja aloitat maksamisen pienissä kuukausierissä suuren kertamaksun sijaan. Autorahoitus voidaan toki käyttää myös pelkän käsirahan maksamiseen, mikäli sinulla ei ole juuri nyt tarpeeksi käyttörahaa.

Autoliikkeen autorahoitus ja omistajuus

Autoliikkeen autorahoituksella ostettaessa autosi omistajuus siirtyy sinulle vasta, kun olet maksanut kaikki lyhennyserät, sillä auto toimii rahoituksen vakuutena. Sen sijaan kauttamme hankitulla autorahoituksella maksat auton kokonaisuudessa heti ja omistajuus siirtyy myös sinulle saman tien – täysin ilman vakuuksia.

Yhteishakijalla voit saada paremmat ehdot

Harkitsemasi auton hinnasta riippuen suosittelemme lisäämään yhteishakijan lainahakemukseen. Pienemmät lainamäärät järjestyvät helpommin, mutta suurempien lainamäärien yhteydessä on hyvä lisätä lainahakemukseen myös yhteishakija.

Lainahakemuksesi menee tällöin helpommin läpi ja voit maksaa autolainaa takaisin yhdessä. Yhteishakijalla saat myös lainan todennäköisemmin heti tilille.

Korko ja kulut vaihtelevat

Autorahoituksen korko ja kulut määräytyvät aina luotonantajan mukaan. Ikä, luottohistoria, tulot ja menot vaikuttavat eniten siihen, millä korolla kukin luotonantaja on valmis tarjoamaan sinulle lainaa autoa varten.

  • Muista: Todellinen vuosikorko on prosentuaalinen luku, jossa on nimelliskoron lisäksi laskettu mukaan kaikki lainanantajan perimät kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut.

Omalaina.fi ei tee itse luottopäätöstä, joten emme voi vaikuttaa siihen, millä korolla ja kuluilla saat lainatarjouksen. Täytä lainahakemus ja autamme sinua hakemaan sinulle mahdollisimman edullisen autolainan.

Autorahoituslaskuri – laske tarkka lainatarpeesi

Autolaina on yksi suurimmista kulutuslainoista joita suomalaiset ottavat. Auton ostoon kannattaa siis panostaa, sillä usein kyse on taloudellesi merkittävistä summista. Autolainan hakeminen uuden tai käytetyn auton ostoon kannattaa aloittaa autorahoituslaskurin avulla.

Ota autorahoituslaskuri avuksi

Lainamäärä riippuu täysin, millaista autoa tarvitset. Autorahoituslaskuri auttaa saamaan hyvän yleiskuvan tarvitsemasi autolainan kuluista. Autorahoituslaskuri auttaa saamaan hyvän yleiskuvan tarvitsemasi autolainan kuluista. Omalainan lainalaskurilla selvität nopeasti miten laina-aika ja kulut vaikuttavat lainan kokonaismäärään.

Saat myös yleiskatsauksen kuukausikustannuksista ja lainan todellinen vuosikorko arvioidaan puolestasi.

Rahaa auton korjauskuluihin

Mikäli tarvitset lainaa vain auton korjauskuluihin, niin tällöin voit hakea lainasumman suoraan korjausarvion perusteella. Mikäli sinulla on vaihtoauto uuden auton ostoon, niin vähennä auton arvosta saamasi tarjous vanhasta autosta ja saat lainamäärän, jonka tarvitset auton maksamiseksi.

Vakuudeton laina vaihtoautokaupassa

Vaihtoautokaupoissa myyjät jättävät usein hieman ilmaa tekemiinsä tarjouksiin.  Erityisesti yksityiseltä myyjältä ostettaessa kannattaa aina tingata hintaa hieman alaspäin. Usein myös uutta autoa ostaessa voit saada alennusta erityisesti silloin, kun myyjä myy varastoon jääneitä vanhoja malleja.

Älä ota ylimääräistä autolainaa

Autolainaa ei kannata ottaa turhaan ylimääräistä, joten pyri ottamaan lainaa auton ostoon täsmälleen sen verran, kuin tarvitset. Pienet, esimerkiksi 2000 euron lainat, järjestyvät tilillesi parhaimmillaan jopa 15 minuutissa, mutta kannattaa varautua odottamaan seuraavaan päivään, jos haet autolainaa esimerkiksi 10 000 euroa tai 20 000 euroa.

Lainansaannin nopeuteen voit jonkin verran vaikuttaa itse:

  • Täytä hakemus huolellisesti oikeilla tiedoilla
  • Toimita heti kaikki liitteet, jos niitä edellytetään
  • Hae autolainaa lainantarjoajien aukioloaikoina

Jos haluat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana, on laina järkevää hakea mahdollisimman aikaisin aamupäivästä, jolloin mahdolliset ongelmatilanteet voidaan vielä ratkaista päivän aikana.

Autolainalaskuri auttaa lainanoton suunnittelussa

On tärkeää toimia suunnitelmallisesti hakiessasi lainaa auton ostoon. Tämä on erityisen totta suurempien lainojen, kuten autolainan kohdalla. Uuteen lainaan sisältyy monia kuluja, joiden kokonaisvaikutusta on vaikea arvioida, sillä hetkellä kun otat lainaa. Tällaisia kuluja ovat muun muassa:

  • nimelliskorko
  • avausmaksu
  • laskutuslisä

Autolainalaskuri auttaa suunnittelemaan lainanoton ja takaisinmaksun vaivattomasti. Huomaa kuitenkin, että lainalaskuri vain havainnollistaa mahdollisia kuluja, eikä se ole lainalupaus.

Laskuri on ilmainen apuväline

Autolainalaskuri on helppo ja ilmainen apuväline autolainan tai muun suuremman lainan suunnitteluun. Lainalaskurimme laskee lainalle todellisen vuosikoron, maksuerien määrän ja korkojen osuuden. Autolainalaskurin avulla suunnittelet omaan talouteesi sopivan laina-ajan ja kuukausierät, jonka jälkeen voit hakea haluamaasi lainaa, tai vain vertailla sinulle tarjottavia vaihtoehtoja.

Autolainan kilpailuttaminen Omalainassa ei sido sinua lainanottoon.

Etsi halvin autorahoitus kilpailuttamalla

Sinulle tarjottavan autolainan korko ja muut ehdot riippuvat luottokelpoisuudestasi. Halvin autorahoitus on aina hakijakohtainen, joten sinulle voidaan tarjota edullisinta lainaa täysin eri luotonantajalta kuin tuttavallesi.

  • Muista: Edullinen autolaina ei ole sidottu tiettyyn luotonantajaan, vaan lainan hinta riippuu monista tekijöistä.

Lainaehtojen suhteen halvin autorahoitus on yleensä mahdollisimman lyhytaikainen laina, sillä merkittävimmät lainakulut kuten korot, on sidottu laina-aikaan. Lyhyempi laina-aika voi siis lähes aina pienentää lainakustannuksia, mutta tämä ei toki ole mielekästä, tai edes mahdollista kaikissa tilanteissa.

Autolaina korko

Autolainan korko on merkittävin lainaan liittyvä kulu. Korko on luotonantajalle maksettava korvaus laina-ajalta ja se vastaa prosentuaalista osuutta lainan kokonaismäärästä. Useimmissa tapauksissa maksat siis autolainan korkoa enemmän laina-ajan alussa, jolloin jäljellä oleva lainamäärä on suurimmillaan.

Korkojen osuus kuukausittaisista lainanlyhennyksistä pienenee jäljellä olevan lainamäärän mukaisesti.

Lyhyt laina-aika voi rasittaa talouttasi liikaa

Mahdollisimman lyhyt laina-aika voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta tämä tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mikä voi ajaa taloutesi kestämättömään tilaan. Useimmat luotonantajat tarjoavat mahdollisuutta tehdä ylimääräisiä lainanlyhennyksiä, niin halutessasi.

  • Huom! Usein on turvallisempaa sopia kuukausittaiset lainanlyhennykset tasolle, jonka kanssa tiedät varmasti pärjääväsi. Voit aina lyhentää lainaa lisää, oman taloustilanteesi niin salliessa.

Autolaina korko ja muut kulut ovat suurimmillaan laina-ajan alussa. Joten mikäli sinulla on ylimääräistä rahaa kuukausibudjetissasi, voi ylimääräisten lainalyhennysten tekeminen erityisesti laina-ajan alussa olla kannattavaa.

Esimerkki autolainoista joissa 6 vuoden laina aika ja 8% todellinen vuosikorko:

Autolaina Takaisinmaksuaika Kuukausierä
20 000 € 6 vuotta  352 €/kk
40 000 € 6 vuotta  698 €/kk
60 000 € 6 vuotta 1043 €/kk

(Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja ehdot voiva muuttua luottokelpoisuutesi mukaisesti. Lainaesimerkki ei perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen.)

Autolaina kilpailutus

Autolaina kilpailutus on helppoa Omalaina.fi:ssä. Yhdellä hakemuksella kilpailutat lainat usean luotonantajan kesken ja saat heti alustavan luottopäätöksen sinulle sopivilta lainoittajilta.

Voit hakea lainaa 60 000 euroon asti, eikä uuden autosi tai muun omaisuutesi tarvitse toimia lainan vakuutena.

Aloita vertailu haluamallasi lainasummalla

Aloita autolaina vertailu täyttämällä haluamasi lainamäärä. Lainamäärä voi kattaa koko auton hankintahinnan tai vain osan siitä. Valitse tämän jälkeen toivomasi laina-aika ja saat arvion kuukausieristä.

Täytä lainahakemus vielä omilla tiedoillasi ja kilpailuta autolaina heti. Täysin sähköisen hakuprosessin ansiosta saat rahat usein jopa saman päivän aikana.

Omalaina kilpailuttaa autolainat

Edullisin autolaina löytyy varmimmin kilpailutuksen avulla. Kilpailutus palvelee sinun etuasi, sillä saat henkilökohtaisen tarjouksen useilta luotonantajilta. Samalla saat tietoa valitsemasi lainan kilpailukyvystä.

Juuri sinulle paras autolaina ei välttämättä ole vertailun halvin autolaina tarjous, vaan maksuehtoja kannattaa tarkastella pitkäaikaisena kokonaisuutena. Paras autolaina on sellainen, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi, eikä vaaranna luottokelpoisuuttasi, vaikka tulosi hetkellisesti pienenisivät.

Omalainassa haet lainaa auton ostoon fiksusti ja voit samalla säästää selvää rahaa!

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysyttyä autolainoista

Mikä on autolaina?

Autolaina on auton tai muun ajoneuvon hankintaan tarkoitettu kulutusluotto. Luotto voi kattaa auton hankintahinnan osin tai kokonaan. Toisin kuin osamaksusopimusten kohdalla, siirtyy omistajuus auton ostajalle heti ostohetkellä. Kaikki Omalainassa kilpailutetut autolainat ovat vakuudettomia.

Kuinka paljon autolainaa voin hakea?

Omalaina.fi:ssä kilpailutat autolainat aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Autolainalla voit kattaa koko sen hankintahinnan tai käyttää lainaa kaupan käsirahana. Kilpailuttamalla autolainat löydät varmimmin edulliset lainatarjoukset.

Mikä on autolainan korko?

Autolainan korko vaihtelee lainan koon ja tarjoajan mukaan. Usein lainan korko on henkilökohtainen ja siihen vaikuttaa hakijan luottokelpoisuus. Luottokelpoisuuteen vaikuttavat mm. muut avoimet velat, työtilanne, perhe ja asumismuoto. Autolainat ovat kulutusluottoja ja niiden nimelliskorot ovat noin 4-14%, riippuen edellä mainituista tekijöistä.

Miten autolainan kilpailutus toimii?

Autolainojen kilpailuttaminen Omalaina.fi:ssä on yksinkertaista, turvallista ja nopeaa, eikä sido sinua mihinkään. Aloita täyttämällä hakemus, jonka jälkeen kilpailutamme haluamasi lainan. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin. Saat autolainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Mikä on halvin autolaina?

Halvin autolaina on yleensä laina jonka voit maksaa takaisin riittävän nopeasti. Monet lainanottoon liittyvät kulut, kuten korko ja tilinhoitomaksu, kertyvät kuukausittain. Tämä tarkoittaa, että lainasta tulee helposti kallis, mikäli maksuaika pitkittyy huomattavasti. Saat hyvät mahdollisuudet löytää halpa autolaina kilpailuttamalla lainasi Omalaina.fi:ssä. Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Aloita tästä.

Asiakaskokemuksia