logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaa heti tilille

Omalaina.fi:n kautta saat lainaa jopa heti. Kilpailutamme lainat puolestasi ja useat luotonantajat maksavat tilillesi jopa heti. Voit hakea kauttamme edullista lainaa kellon ympäri.

Lainasummastasi riippuu, kuinka nopeasti voit lainaa saada. Erityisesti suurempien lainojen yhteydessä luotonantajat usein edellyttävät liitetiedostoina todistuksia säännöllisistä tuloista, jolloin laina maksetaan heti toimitettuasi riittävät liitteet. Yleensä rahat maksetaan tilillesi lähes heti, jos haet maksimissaan lainaa 2000 tai 3000 euroa.

Alustava luottopäätös heti

Saat Omalaina.fin kautta aina alustavan lainapäätöksen heti. Lopullinen lainapäätös valmistuu yleensä tunnin sisällä niissäkin tapauksissa, joissa luotonantaja haluaa arvioida takaisinmaksukykysi tarkemmin. Rahojen saaminen päiväsaikaan on nopeampaa, sillä yöllä luotonantajat eivät lain mukaan saa tilittää rahoja heti.

Lainan hakemisen jälkeen lainahakemus lähetetään SSL-suojattujen yhteyksien kautta luotonantajille, jotka kertovat alustavan lainapäätöksen heti. Valitsemme sinulle sopivimmat edulliset luotonantajat, joille lainahakemus jätetään avoimeksi. Luotonantajasta riippuen lainahakemus varmistetaan joko pankkitunnuksilla tai sähköpostiin lähetettävällä lainasopimuksella. Erityisesti suoraa pankkitunnistautumista käyttävät luotonantajat maksavat yleensä lainat heti tilille. Viikonloppuisin lainanmaksuun saattaa kulua aikaa kolme päivää.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Positiiviseen lainapäätökseen vaikuttavat tekijät

Luotonantajien lainaehdoissa on huomattavia eroja, jonka johdosta sopivimman mahdollisen lainan saat kauttamme. Hakemuksesi lähetetään usealle luotonantajalle kerralla, joten lainan hakeminen on nopeampaa, koska saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi todennäköisemmin heti kuin useasta paikasta lainaa haettaessa erikseen. Keskeisiä lainapäätökseen vaikuttavia tekijöitä ovat:

  • Luottohistoria

   Luotonantaja myöntää lainaa helpommin heti, jos sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä.

 

  • Ikäraja

   Minimi-ikä lainan hakemiseen on 18 vuotta, mutta saat todennäköisemmin lainaa saman päivän aikana, jos olet vähintään 20-vuotias. Nuorempien hakijoiden tapauksessa luotonantajat saattavat vaatia todisteita säännöllisistä tuloista erityisesti 6000 euron tai suurempien lainasummien kohdalla.

 

  • Tulot

   Mikäli sinulla on säännöllisiä tuloja, niin useammat luotonantajat hyväksyvät lainahakemukset heti. Vakituinen työpaikka helpottaa lainan saantia. Erityisen hyvä tilanne on silloin, kun olet ollut jo pidempään samassa työpaikassa töissä.

 

  • Velat

   Mikäli sinulla ei ole velkaa, niin saat paremman luottoluokituksen. Toisaalta suuret asuntolainat eivät myöskään vaikeuta lainan saantia heti, koska maksat niitä tyypillisesti pienissä erissä takaisin.

 

  • Siviilisääty

   Saat nopeammin lainaa, jos elät parisuhteessa. Voitte myös sopia erikseen luotonantajan kanssa, että olette yhdessä vastuussa velastanne ja saatte näin ollen todennäköisemmin lainaa, koska kaksi henkilöä jakaa luottoriskin.

 

  • Asumismuoto

   Mikäli omistat oman asunnon, niin luottoluokituksesi on parempi. Erityisesti silloin, jos sinulla ei ole enää asuntovelkaa, niin saat hyvän pisteytyksen.

 

  • Koulutus

   Korkeammin koulutetut saavat paremmin heti lainaa kuin ne, jotka ovat käyneet vain peruskoulun. Koulutus ja vakituinen työ yhdessä antavat hyvän luottoluokituksen.

 

Huomioi lainasumma jos tarvitset heti lainaa

Saat heti lainaa tilillesi, jos haet maksimissaan 2000 – 3000 euron lainaa. Pienet lainasummat saat helpommin tilille, koska lainamme ovat vakuudettomia. Suurempia lainoja on tyypillisesti hankalampi saada heti, vaan joudut lähettämään liitetiedostoja tai pahimmillaan käydä pankissa paikan päällä neuvottelemassa sopivasta lainasta.

Lainamäärästä riippumatta Omalaina.fi kilpailuttaa rahan tarpeesi haluamallasi maksuajalle usean luotonantajan kesken. Etsimme sopivan lainan niin pikavippi– kuin myös kulutusluottoyritysten joukosta.

Lainaa netistä heti tilille

Kun tarvitset lainaa netistä heti tilillesi on tärkeää huomioida lainan myöntämisen edellytykset, jotta hakemuksesi voidaan käsitellä mahdollisimman nopeasti. Jotta saat heti lainaa on luottotietosi oltava kunnossa, sillä ne tarkistetaan automaattisesti hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Toimita myös kaikki tarvittavat tiedot jo ensimmäisen hakemuksen yhteydessä. Suurempien luottojen kohdalla luotonantaja voi tarvita joitakin liitteitä, joten nämä on hyvä olla jo valmiina, kun täytät hakemusta. Tarvittavia liitteitä voivat olla mm.:

 • Kopio viimeisimmästä palkkalaskelmasta
 • Veroilmoituksen erittelyosa

Ollessasi riittävän seikkaperäinen hakemusta täytettäessä, varmistat omalta osaltasi, että saat lainaa heti. Lainahakemuksen käsittely voi aina pitkittyä, jos luotonantajan on oltava hakijaan yhteydessä puuttuvien tietojen vuoksi.

Lainaa heti esimerkiksi tämänkaltaisia lainoja:

Lainan määrä Laina-aika Käsittely- ja siirtoaika
1500 € 18 kuukautta Heti
5000 € 36 kuukautta Heti
300 € 4 kuukautta Heti

(Taulukon lainat ovat esimerkkejä. Todelliset käsittely- ja siirtoajat voivat vaihdella luotonantajien käytänteiden ja hakemuksen lähetysajan mukaan.)

Lainaa heti ilman liitteitä

Jos haluat varmistua, että saat lainaa heti ilman liitteitä, on tärkeää pidättäytyä verrattain pienissä lainasummissa. Pienemmät luotot voidaan myöntää heti ilman liitteitä, pelkkien hakemuksessa kysyttyjen tietojen pohjalta. Tällaiset lainat ovat yleensä enintään 2000-3000 euron suuruisia ja suuremmat lainat edellyttävät usein liitteitä mm. hakijan palkkatuloihin liittyen.

Mikäli sinulle on ehdottoman tärkeää saada lainaa heti ilman liitteitä ja pitää lainan käsittelyaika mahdollisimman lyhyenä, suosittelemme pitäytymään näissä verrattain pienissä lainoissa. Liitteet eivät kuitenkaan yleensä pidennä käsittelyaikoja huomattavasti.

Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto, mikäli epäilet, että tulet tarvitsemaan lainaa erittäin lyhyellä varoitusajalla. Kun joustoluotto on kerran myönnetty, voit tehdä luottotililtä nostoja itsenäisesti sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa. Näin voit saada lainaa heti ilman liitteitä, myös yöllä.

Omalaina.fi lainavertailun avulla haet lainaa heti ilman vakuuksia 60 000 euroon asti. Täytä ilmainen lainahakemus ja me hoidamme kilpailutuksen puolestasi. Saat alustavat lainatarjoukset heti.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin saada lainaa heti tilille?
Voit saada lainaa heti tilille varmimmin täyttämällä lainahakemuksesi huolellisesti kaikilla tarvittavilla tiedoilla. Monet lainahakemukset voidaan käsitellä automaattisesti, mikä takaa nopeat käsittelyajat, jos hakemus on täytetty oikein. Mikäli lainantarjoaja joutuu olemaan hakijaan yhteydessä puuttuvien tietojen vuoksi, voi käsittelyaika pitkittyä.
Voiko lainaa hakea 24h vuorokaudessa?
Omalaina lainavertailu on auki 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, joten voit lähettää lainahakemuksesi kellonajasta ja paikasta riippumatta. Muista, että lainsäädännöstä johtuen lainoja ei voida maksaa ulos öisin, kello 11-07 välisenä aikana. Yöllä haetut lainat maksetaan lähtökohtaisesti seuraavana aamuna. Täytä lainahakemus tästä.
Voinko saada lainaa heti tilille ilman luottotietoja?
Vakuudettomia lainoja ei myönnetä luottotietonsa menettäneelle. Et siis voi saada pikalainaa tilillesi ilman luottotietoja. Maksuhäiriömerkinnät vanhenevat yleensä 2-3 vuodessa. Jos rekisteröidystä maksuhäiriömerkinnästä on jo aikaa, voi se pian umpeutua, mikäli uusia merkintöjä ei synny.
Mistä saan lainaa nopeimmin?
Saat lainaa nopeasti Omalaina.fi:n kautta. Saat yhdellä hakemuksella haluamallesi lainamäärälle useita lainatarjouksia, sillä lainasi kilpailutetaan lukuisten luotonantajien kesken. Saat lainatarjoukset lähes välittömästi, joten voit heti valita sinulle sopivimman lainatarjouksen ja hyväksyä sen. Laina voidaan maksaa tilillesi jo saman päivän aikana.
Kuinka paljon voin lainata heti?
Omalaina.fi kilpailuttaa lainasi 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja saat vastaukset heti. Kilpailutamme lainasi luotettavasti ja nopeasti. Mukana on lukuisia luotonantajia, joten sopiva laina löytyy varmasti. Lähetä hakemus heti.