Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaa 200 euroa heti

Lainaa 200 euroa Omalainan kautta helposti ja luotettavasti. Kilpailutamme 200 euron kulutusluotot lukuisten lainantarjoajien kesken, jolloin sinulla on mahdollisuus löytää edullinen 200 euron laina heti. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi lainakuluissa, jolloin rahaa jää enemmän sinulle tärkeisiin asioihin.

Myös muutamien satojen eurojen lainat, esimerkiksi 600 euroa, kannattaa ehdottomasti vertailla. Edullisempi laina voi tuoda sinulle selvää säästöä jonka voit käyttää miten haluat!

Kun haet kulutusluottoa kauttamme, on täysin sinun päätettävissäsi mihin lainarahat haluat käyttää. Voit hakea 200 lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee hakemuksen täyttämisestä yksinkertaista ja nopeaa. Monet asiakkaamme lainaavat rahaa kodin remontointiin, uuden auton ostoon tai vaikkapa asuntokaupan käsirahaksi. Koko lainan ei tarvitse olla sidottu tiettyyn käyttötarkoitukseen, vaan voit toki käyttää lainarahat parhaaksi katsomallasi tavalla. Omalaina auttaa sinua unelmiesi toteuttamisessa!

Laina Laina-aika Kuukausierä
200€ 1 vuotta 18€
200€ 2 vuotta 9€
200€ 3 vuotta 6€
200€ 4 vuotta 5€
200€ 5 vuotta 4€

Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus parissa minuutissa ja saat parhaimmillaan lainaa 200 heti tilille. Ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalyhennys riippuu maksuajasta, sillä mitä pidemmän lainan otat, niin sitä vähemmän maksat kuukausittain takaisin. Hakiessasi 200 euron luottoa voit valita maksuajaksi jonkin seuraavista: 12kk, 24kk, 36kk, 48kk, 60kk.

Lyhytaikainen 200 euron laina nopeasti tilille

200 euron pikaluotto on edullinen ja helppo tapa hoitaa hetkellinen pikkurahan tarve. 200 euron lainan voi maksaa pois joko seuraavan palkkapäivän yhteydessä tai vaihtoehtoisesti valita maksuajan vuodesta aina viiteen vuoteen. Takaisinmaksun voi hoitaa siten, kun se sopii sinulle parhaiten.

Muista aina Omalaina.fi, kun rahantarve yllättää. Palvelustamme löydät parhaat lainatarjoukset myös pieniin summiin, koska kilpailutamme lainatarjoukset usean pankin kesken ja valitsemme sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Valitse sivun yläosasta 200€ laina ja saat käden käänteessä parhaat tarjoukset. Näin saat hoidettua sopivalla lainalla yllättävät menot – sinulle helpolla.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada 200 euroa lainaa?

200 euron lainasta puhuttaessa puhutaan yleensä pienlainasta, jossa vaatimukset eivät ole yleensä kovimmasta päästä. Sinun tulee kuitenkin olla vähintään 18-vuotias, omata säännölliset tulot ja asua Suomessa, mikäli tahdot lainaa Omalainan kautta.

Voinko saada 200 euron lainan Omalainan kautta?

Omalaina kilpailuttaa useita eri pankkeja ja luotonmyöntäjiä yhdellä hakemuksella. Voit hakea lainaa 100- 60 000 euroa yhdellä hakemuksella. 200 euron laina on pienlaina, johon on omat erikoistuneet lainanmyöntäjänsä, joita myös Omalainan valikoimissa on.