logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Lainaa 300 euroa heti

Lainaa 300 euroa OmaLainan kautta helposti ja luotettavasti. Kilpailutamme 300 euron kulutusluotot useiden lainantarjoajien kesken, jolloin sinulla on mahdollisuus löytää edullinen 300 euron laina heti. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi lainakuluissa, jolloin rahaa jää enemmän sinulle tärkeisiin asioihin.

Kun haet kulutusluottoa kauttamme, on täysin sinun päätettävissäsi mihin lainarahat haluat käyttää. Voit hakea 300 lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee hakemuksen täyttämisestä yksinkertaista ja nopeaa. Monet asiakkaamme lainaavat rahaa kodin remontointiin, uuden auton ostoon tai vaikkapa käsirahaksi. Koko lainan ei tarvitse olla sidottu tiettyyn käyttötarkoitukseen, vaan voit toki käyttää lainarahat parhaaksi katsomallasi tavalla. OmaLaina auttaa sinua unelmiesi toteuttamisessa!

Laina Laina-aika Kuukausierä Verkkohakemus
300€ 1 vuotta 26€ Hae lainaa »
300€ 2 vuotta 14€ Hae lainaa »
300€ 3 vuotta 10€ Hae lainaa »
300€ 4 vuotta 8€ Hae lainaa »
300€ 5 vuotta 6€ Hae lainaa »

Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus parissa minuutissa ja saat parhaimmillaan lainaa 300 heti tilille. Ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalyhennys riippuu maksuajasta, sillä mitä pidemmän lainan otat, niin sitä vähemmän maksat kuukausittain takaisin. Hakiessasi 300 euron luottoa voit valita maksuajaksi jonkin seuraavista: 12kk, 24kk, 36kk, 48kk, 60kk.

 

Usein kysytyt kysymykset

Saako 300 euron lainan ilman takaajia tai vakuuksia?
Kaikki Omalainan kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia, joten et tarvitse 300 euron lainaan takaajia tai reaalivakuuksia. Voit täyttää hakemuksen nopeasti Omalaina.fi vertailupalvelussa ja löytää nopean lainan helposti.
Kuinka nopeasti voin saada 300 lainan tilille?
Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus parissa minuutissa ja saat parhaimmillaan lainaa 300 heti tilille. Ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalyhennys riippuu maksuajasta, sillä mitä pidemmän lainan otat, niin sitä vähemmän maksat kuukausittain takaisin.