Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Joustoluotto – joustoa arjen hankintoihin

Jos tarvitset lainaa, mutta et ole täysin varma tarvittavasta summasta, tai kaipaat vain tavallista enemmän joustoa lainaasi, joustoluotto voi olla sinulle oikea lainaratkaisu. Joustoluotto on nopea keino saada laina heti käyttöön, ja pystyt silti nostamaan sitä lisää myöhemmin.

Joustoluottoa voi käyttää helppona ratkaisuna moniin eri rahatarpeisiin. Laina soveltuu esimerkiksi nopeaksi matkalainaksi, avuksi kasvaneiden menojen hoitoon, tai opiskelun kuluista selviytymiseen. Joustoluotot voidaan usein myöntää jo saman päivän aikana, jolloin voit saada haluamasi rahasumman heti tilille.

Joustoluottoa voit hakea jopa kymmenien tuhansien luottorajalla, jolloin joustavaa rahoitusta on mahdollista hakea isompiinkin menoihin, kuten kodin remonttiin. Tällaisissa tapauksissa voit olla epävarma siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset hetkellisesti tai haluat vain joustavamman lainavaihtoehdon, joustoluotto voi tällöin olla sinulle paras ratkaisu. Saat rahaa nopeasti ja tarvittaessa voit nostaa lisää myöhemmin.

Joustoluotto on monipuolinen rahoitusratkaisu

Joustoluotto tarjoaa monipuolisen rahoitusratkaisun erilaisiin tarpeisiin, ollen oivallinen vaihtoehto esimerkiksi lomamatkaan, lasten harrastusten kustannuksiin, yllättäviin lääkärikuluihin tai kodin sisustamiseen. Koska joustoluottoa voi saada usein jopa samana päivänä, voit rahoittaa tarpeesi heti ilman pitkää odottelua.

Joustoluoton avulla voit myös hallita talouttasi paremmin, sillä voit nostaa rahaa vain silloin, kun sitä todella tarvitset, ja maksaa takaisin omaan tahtiisi. Tämä tarkoittaa, että voit välttää ylimääräiset kulut ja säästää korkomenoissa.

Joustoluoton hakuprosessi on usein vaivaton ja nopea, ja voit hakea lainaa Omalainan sivuilla milloin tahansa. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja saat usein alustavat päätökset heti. Joustoluoton korko ja muut ehdot riippuvat lainantarjoajasta ja hakijan luottokelpoisuudesta, joten vertailemalla eri lainantarjoajia voit löytää itsellesi parhaan vaihtoehdon.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Mikä joustoluotto on?

Joustoluotto on yksi kulutusluoton muoto, jossa luotonottaja voi nostaa lainaa haluamanaan ajankohtana ja useissa eri suuruisissa erissä, niin paljon kuin sovittu luottoraja rahaa sisältää. Joustoluotto tunnetaan myös nimillä tililuotto ja joustolimiitti, ja se toimii pitkälti perinteisen luottokortin tavoin. Luottoa myönnetään siis tietty summa, jota asiakas voi sitten nostaa heti tilille, hänelle sopivissa erissä. Joustoluoton korko ja muut kulut myös määräytyvät nostetun rahasumman mukaan, ja ne pysyvät sitä pienempinä mitä vähemmän rahaa luotolta nostaa. Jos haluat lainaa jonka lyhennyserät ovat aina tasasuuruisia, annuiteettilaina on oikea valinta.

Näin se toimii

Joustoluotosta sovittaessa määrätään luotolle nostoraja, joka voi olla esimerkiksi 2000 euroa. Asiakas voi nostaa lainaa ensin 500 euroa, jolloin luotolla on rahaa nostettavissa vielä 1500 euroa. Tästä asiakas voi nostaa lisää lainaa kun hän sitä tarvitsee, niin kauan kunnes 2000 euron raja on saavutettu.

Vertaile itsellesi paras joustoluotto

Kulutusluottoja, eli myös joustoluottoa, voi hakea monesta eri pankista. Jokaisella pankilla on omat lainaehtonsa, aina avausmaksuista saatavan lainan määrään, sekä lainaan tulevaan korkoon. Joustoluottoa hakiessa on hyvä vertailla eri pankkien tarjoamia vaihtoehtoja, ja löytää juuri itselle asiakkaana paras vaihtoehto, jotta ylimääräiset kulut pysyvät alhaisina ja lainaa löytyisi sopiva määrä, sopivilla ehdoilla.

Kun haussa on halvin joustoluotto, on joustoluottolaskuri verraton työkalu lainakulujen ja takaisinmaksun suunnitteluun. Lainalaskuri auttaa valitsemaan parhaimman vaihtoehdon ja helpottaa myös takaisinmaksun suunnittelua.

Huomioi tämä vertaillessa

Lainoja vertaillessa on hyvä huomioida tietenkin lainan korko ja toivomasi takaisinmaksuaika. Huomioi myös muut joustolainaan mahdollisesti liittyvät kulut, kuten avausmaksu, kuukausittainen tilinhoitomaksu ja laskutuslisät. Joustoluoton todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaishinnan ja ottaa huomioon myös nämä koron lisäksi mahdollisesti perittävät kulut.

Lue lisää aiheesta: Lainavertailu – Vertaa lainoja

Joustoluotto heti ilman vakuuksia

Sinulle voidaan myöntää joustoluotto heti tilille, eikä luoton myöntämiseen tarvita takaajia, tai vakuuksia. Joustoluoton voi saada täysi-ikäinen henkilö, ja lainan saamista edistää luottotietojen kunnossa olo, sillä tähänkin luottoon pätevät normaalit luotonsaantiehdot. Joustoluotto on jatkuvaa kulutusluottoa, ja toisin kuin kerralla nostettavissa lainoissa, sen kustannukset määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon lainaa nostetaan, ja millä aikavälillä, eikä suoraan koko lainan kattosumma.

Kuten kaikissa lainoissa, suurempi lainasumma aiheuttaa suuremmat korot, ja pidempi takaisinmaksuaika kasvattaa kuluja.

Joustaa tarpeesi mukaan

Joustoluoton hyvänä puolena laina on helppo pitää pienenä, ja sitä on helppo ottaa hieman lisää jos tarve niin vaatii. Joustoluottoa ei tarvitse nostaa kokonaan loppuun missään vaiheessa, vaan luotosta voi nostaa vain osan, ja maksaa tämän takaisin. Joustoluottoa myönnetään muutamista sadoista euroista 50 000 euroon asti, itselle tarpeellisen summan verran.

Joustoluotto vertailu

Omalaina.fi tarjoaa maan kattavimman lainavertailun. Joustoluotto vertailu on mutkatonta ja saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia haluamallesi joustoluotolle. Vertailussa on mukana monta luotonantajaa, joten sopiva joustoluotto tai muu kulutusluotto löytyy vaivatta.

Aloita joustoluottojen vertailu täyttämällä lainahakemus. Halutun summan ja laina ajan lisäksi hakemukseen tarvitaan tietoja itsestäsi, asumisestasi ja työtilanteestasi. Saat heti alustavan lainapäätöksen sinulle sopivilta lainantarjoajilta, joista halvin joustoluotto on helppo löytää. Ota vertailuun lainatarjousten todellinen vuosikorko ja muut lainapäätökseesi vaikuttavat ehdot.

Ei lainanottopakkoa

Muista, että voit hylätä tai hyväksyä sinulle osoitetut tarjoukset, eikä lainanottopakkoa ole. Sähköiset lainahakemukset käsitellään nopeasti ja parhaassa tapauksessa saat lainarahat lähes heti tilille.

Mikäli olet epävarma tarvitsemasi lainasumman tai laina-ajan suhteen, voit ottaa suunnittelun avuksi Omalaina.fi:n lainalaskurin.

Joustoluotto kokemuksia

Joustoluotot ovat yksi yleisimmistä kulutukseen tarkoitetuista lainamuodoista. Omalaina.fi:llä on yli 300 000 asiakasta Suomessa ja asiakkaamme ovat kerryttäneet kymmeniä tuhansia onnistuneita joustoluotto kokemuksia kauttamme.

Joustoluotto on helposti mukautuva lainamuoto, josta nostoja voi tehdä milloin tahansa, luottotilin avaamisen jälkeen. Myös nostojen koko on tilinhaltijan päätettävissä, eikä nostojen määrääkään ole yleensä rajoitettu. Mikäli kyseessä on jatkuva tililuotto, palautuvat tehdyt lainalyhennykset takaisin luottotilille.

Esimerkiksi tällaisia etuja saat joustoluotosta:

Jatkuvasti uudelleen käytettävissä Voit tehdä nostoja itse ilman uutta sopimista
Maksat korkoa vain käytetyn luoton määrästä Edullisempi kuin useat pienet lainat
Joustava takaisinmaksu Tasaerät

Joustoluotto korko

Joustoluotto toimii helppona talouden lisäpuskurina, jolla tasaa suurempia menoja usealle kuukaudelle. Joustoluoton korko voi riippua monesta hakijan luottokelpoisuuteen liittyvästä tekijästä, mutta yleisesti nimelliskorot ovat 4,5 %-9,9%, johon voidaan lisätä lainoittajan määrittämä marginaali. Muista huomioida lainan todellinen vuosikorko ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Nostettu joustoluotto korkoineen siirtyy maksettavaksi kuukausittain lainalyhennysten muodossa. Usein nämä ovat etukäteen sovittuja tasaeriä, mutta yleensä ylimääräiset lyhennykset ovat myös mahdollisia.

Myös muutosten tekeminen joustoluottoon on yleensä mahdollista. Tällaisia muutoksia voivat olla muun muassa olemassa olevan joustoluoton korotus, lyhennysvapaan kuukaudet pitäminen tai eräpäivän siirto. Huomaa kuitenkin, että lisäpalveluihin voi sisältyä maksuja, jotka usein lisätään luottokuluihin.

Joustoluotto lyhyesti

1. Helppo ja nopea hakemusprosessi
2. Ei kiinteitä maksuaikatauluja
3. Joustavat maksuvaihtoehdot
4. Nopea rahansiirto

Omalaina kilpailuttaa joustoluotot nopeasti ja helposti. Yhdellä hakemuksella lukuisat pankit ja rahoitusyhtiöt kilpailevat asiakkuudestasi. Kattava lainan kilpailutus on varmin tapa saada mahdollisimman edullinen laina. Lähetä oma hakemuksesi heti ja katso kuinka edullinen joustoluotto sinun on mahdollista saada!

Usein kysyttyä joustoluotoista

Mikä on paras joustoluotto?

Paras joustoluotto löytyy varmimmin kilpailuttamalla lainat mahdollisimman monen lainantarjoajan kesken. Omalaina.fi kattava lainavertailu, jossa lainasi kilpailutetaan usean eri luotonantajan kesken. Paras joustoluotto on riittävän suuri ja kuluiltaan edullinen. Voit aloittaa joustoluottojen kilpailutuksen tällä hakemuksella.

Miten teen joustoluottojen vertailun?

Joustoluottojen vertailu on turvallista, nopeaa ja helppoa Omalainan vertailupalvelussa. Täytettyäsi lainahakemuksen kilpailutamme lainasi useiden lainantarjoajien kesken. Saat siis useita lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella, jonka jälkeen voit hyväksyä sinulle sopivimman lainan. Joustoluotto maksetaan tämän jälkeen tilillesi jopa saman päivän aikana.

Voinko avata joustoluoton heti?

Vakuudeton joustoluotto käsitellään nopeasti ja tililuotto voidaan avata jo saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä. Vaikka tarvitset lainaa heti, ei ensimmäistä eteen tulevaa lainaa kannata hyväksyä vaihtoehtoja harkitsematta. Omalaina.fi lainavertaulussa lainasi kilpailutetaan kymmenien luotonantajien kesken ja saat heti tarjoukset sinulle sopivista joustoluotoista. Muista, että Suomen lainsäädännöstä johtuen lainoja ei makseta ulos kello 23-07 välisenä aikana.

Miten löydän halvimman joustoluoton?

Löydät halvimman joustoluoton vain vertailemalla mahdollisimman monia lainoja keskenään. Kymmenien luottojen vertailu on raskasta ja aikaavievää, mutta lainavertailupalvelumme voi tehdä vertailutyön puolestasi. Omalainalla on jo satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja vertailumme on Suomen kattavin: mukana on lukuisia eri pankkeja ja muita luotonantajia. Lähetä oma hakemuksesi tästä.

Kuinka nopeasti saan joustoluottopäätöksen?

Voit saada lopullisen lainapäätöksen nopeasti, mikäli olet täyttänyt lainahakemuksen huolellisesti kaikilla tarvittavilla tiedoilla. Voit myös edesauttaa nopeaa lainapäätöstä hakemalla lainaa hyvissä ajoin arkipäivinä.

Asiakaskokemuksia