Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaa 700 euroa heti

Lainaa 700 euroa Omalainan kautta helposti ja luotettavasti. Kilpailutamme 700 euron kulutusluotot monien lainantarjoajien kesken, jolloin sinulla on mahdollisuus löytää edullinen 700 euron laina heti. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi lainakuluissa, jolloin rahaa jää enemmän sinulle tärkeisiin asioihin.

Kun haet kulutusluottoa kauttamme, on täysin sinun päätettävissäsi mihin lainarahat haluat käyttää. Voit hakea 700 lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee hakemuksen täyttämisestä yksinkertaista ja nopeaa. Monet asiakkaamme lainaavat rahaa kodin remontointiin, uuden auton ostoon tai vaikkapa vain kaupan käsirahaksi. Koko lainan ei tarvitse olla sidottu tiettyyn käyttötarkoitukseen, vaan voit toki käyttää lainarahat parhaaksi katsomallasi tavalla. Omalaina auttaa sinua unelmiesi toteuttamisessa!

Laina Laina-aika Kuukausierä
700€ 1 vuotta 60€
700€ 2 vuotta 31€
700€ 3 vuotta 21€
700€ 4 vuotta 16€
700€ 5 vuotta 13€

Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus parissa minuutissa ja saat parhaimmillaan lainaa 700 heti tilille. Ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalyhennys riippuu maksuajasta, sillä mitä pidemmän lainan otat, niin sitä vähemmän maksat kuukausittain takaisin. Hakiessasi 700 euron luottoa voit valita maksuajaksi jonkin seuraavista: 12kk, 24kk, 36kk, 48kk, 60kk.

Katso myös lainat:

Näin kilpailutat lainasi:

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 700 euroa?

Lainahakemuksen tekijän tulee aina olla vähintäänkin 18-vuotias, sillä Suomen laki ei anna lupaa lainata alaikäisille. Tämän lisäksi lainamyöntäjät velvoittavat hakijan olemaan Suomes kansalainen sekä omaamaan säännölliset tulot, joista lainan voi maksaa takaisin.

Kuinka voin hakea 700 euroa lainaa?

Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus parissa minuutissa ja saat parhaimmillaan lainaa 800 heti tilille. Ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalyhennys riippuu maksuajasta, sillä mitä pidemmän lainan otat, sitä vähemmän maksat kuukausittain takaisin