logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Lainaa 700 euroa heti

Lainaa 700 euroa OmaLainan kautta helposti ja luotettavasti. Kilpailutamme 700 euron kulutusluotot monien lainantarjoajien kesken, jolloin sinulla on mahdollisuus löytää edullinen 700 euron laina heti. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi lainakuluissa, jolloin rahaa jää enemmän sinulle tärkeisiin asioihin.

Kun haet kulutusluottoa kauttamme, on täysin sinun päätettävissäsi mihin lainarahat haluat käyttää. Voit hakea 700 lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee hakemuksen täyttämisestä yksinkertaista ja nopeaa. Monet asiakkaamme lainaavat rahaa kodin remontointiin, uuden auton ostoon tai vaikkapa vain kaupan käsirahaksi. Koko lainan ei tarvitse olla sidottu tiettyyn käyttötarkoitukseen, vaan voit toki käyttää lainarahat parhaaksi katsomallasi tavalla. OmaLaina auttaa sinua unelmiesi toteuttamisessa!

Laina Laina-aika Kuukausierä Verkkohakemus
700€ 1 vuotta 60€ Hae lainaa »
700€ 2 vuotta 31€ Hae lainaa »
700€ 3 vuotta 21€ Hae lainaa »
700€ 4 vuotta 16€ Hae lainaa »
700€ 5 vuotta 13€ Hae lainaa »

Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus parissa minuutissa ja saat parhaimmillaan lainaa 700 heti tilille. Ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalyhennys riippuu maksuajasta, sillä mitä pidemmän lainan otat, niin sitä vähemmän maksat kuukausittain takaisin. Hakiessasi 700 euron luottoa voit valita maksuajaksi jonkin seuraavista: 12kk, 24kk, 36kk, 48kk, 60kk.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 700 euroa?
Lainahakemuksen tekijän tulee aina olla vähintäänkin 18-vuotias, sillä Suomen laki ei anna lupaa lainata alaikäisille. Tämän lisäksi lainamyöntäjät velvoittavat hakijan olemaan Suomes kansalainen sekä omaamaan säännölliset tulot, joista lainan voi maksaa takaisin.
Kuinka voin hakea 700 euroa lainaa?
Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus parissa minuutissa ja saat parhaimmillaan lainaa 800 heti tilille. Ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalyhennys riippuu maksuajasta, sillä mitä pidemmän lainan otat, sitä vähemmän maksat kuukausittain takaisin