Annuiteettilainaa 500 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae annuiteettilainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaa rahaa reilusti

Lainaa rahaa fiksusti kilpailuttamalla lainatarjoukset. On monia tapoja saada lainaa; voit hakea lainaa suoraa pankista tai rahoitusyhtiöltä, mutta tällöin et voi tietää, onko laina edullinen vaiko kallis. Lainan hinta riippuu omasta luottokelpoisuudestasi, sekä lainaa myöntävän tahon käytänteistä.

Kun lainaat rahaa tarvitset säännölliset tulot, nämä voivat olla muutakin kuin palkkatuloa. Lisäksi luottotietojesi tulee olla kunnossa. Vaikka löydät sopivan tarjouksen nopeasti, ole aina tarkkana hyväksyessäsi lainatarjouksen. On tärkeää, että luet lainaehdot huolellisesti ja selvität, mitkä lainan kokonaiskustannukset ovat.

Lainaa rahaa vertailun kautta

Vertailun avulla lainojen eroavaisuudet on helppo huomata. Samalla voit myös laskea, miten lainan takaisinmaksu voidaan hoitaa ja miten se vaikuttaa talouteesi. Varmista, että olet selvillä lainan lyhennyksen aikataulusta ja maksuista, joita sinun on maksettava kuukausittain. Jos et ole varma jostakin sopimuskohdasta, on parasta keskustella asiasta suoraa asiakaspalvelumme tai kyseessä olevan lainanantajan kanssa.

Lue lisää aiheesta: Lainavertailu – Vertaa lainoja

Vertailupalvelulla lainaat fiksusti

Lainaa rahaa fiksusti lainapalvelun kautta. Lainan käyttökohde on aina täysin sinun päätettävissäsi. Voit lainata rahaa esimerkiksi auton tai veneen hankintaan, kodin remontointiin tai suurempien juhlien järjestämiseen. Suoraan kulutukseen on usein mahdollista ottaa suhteellisen lyhytaikainen laina, jolloin myös lainakulut pysyvät paremmin kurissa.

Pidempi laina-aika tarkoittaa myös suurempia lainakuluja, mutta pidemmällä maksuajalla voit myös saada lainallesi pienemmän koron. Vertaile eri laina-aikoja ja kuluja kätevän lainalaskurimme avulla.

Näin lainaat rahaa turvallisesti

Kun olet tehnyt päätöksen sinulle sopivasta lainasta, on sinun hyväksyttävä sinulle osoitettu lainatarjous. Tämä tapahtuu allekirjoittamalla se sähköisesti. Tarkista vielä kertaalleen hakemuksen ehdot sekä omien tietojesi oikeellisuus. Kun lainaat rahaa pankilta tai rahoitusyhtiöltä sopimusten myöhempi muuttaminen voi olla vaikeaa ja aiheuttaa ylimääräisiä kuluja.

Kun lainasopimus on hyväksytty voidaan laina rahat siirtää tilillesi. Usein tämä tapahtuu 1-2 kahden arkipäivän sisällä. Koska kaikki Omalainan välittämät lainat ovat vakuudettomia, voidaan lainat käsitellä hyvinkin nopeasti.

Vuonna 2019 Suomessa nostettiin yhteensä noin 14 miljardia euroa laina rahaa. Suomalaiset ottivat eniten lainaa asuntolainoihin (3,3 miljardia euroa) ja autolainoihin (2,1 miljardia euroa). Myös kodin remontointiin ja muihin kulutusluottoihin otettiin lainaa noin 2 miljardin euron edestä. Vuonna 2019 keskimääräinen asuntolainan korko oli noin 1,5%, mutta korot ovat sittemmin nousseet mm. kiihtyneen inflaation vuoksi.

Kun lainaat rahaa muista:

  1. Tarjolla on monia erilaisia lainanantajia, joten on tärkeää vertailla ja tutkia tarjouksia huolellisesti.
  2. Rahan lainaaminen edellyttää vakituisia tuloja ja virheettömiä luottotietoja.
  3. Varmista, että olet selvillä lainan lyhennyksen aikataulusta ja maksuista.

Lainaa rahaa turvallisesti tekemällä huolellisen lainan vertailun. Nopeimmin se onnistuu Omalainan vertailupalvelulla. Teemme kilpailutuken puolestasi, jolloin sinun on vain valittava sopivin lainatarjous. Muista aina harkita useita vaihtoehtoja ja miettiä lainantakaisinmaksu hyvin etukäteen. Lainaan voit sitoutua jopa vuosiksi, joten ei ole yhdentekevää minkä lainan valitset. Esimerkiksi 25 000 euron lainan kohdalla muutamien prosenttien ero lainan korossa voi tarkoittaa useiden satojen eurojen säästöjä!

Autamme sinua mielellämme parhaan mahdollisen valinnan tekemisessä!

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tietoja tarvitaan kun lainaan rahaa?

Kun lainaat rahaa hakemukseen tarvitaan henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja palkkatiedot. Lisäksi saatat joutua antamaan tietoja myös muusta luottohistoriastasi, kuten olemassa olevista lainoista.

Millä ehdoin voin lainata rahaa?

Lainan ehdot vaihtelevat luotonantajien kesken. Lisäksi luottokelpoisuutesi vaikuttaa mm. sinulle tarjottavan lainan korkoon. Omalaina on lainanvälittäjä, emmekä voi vaikuttaa lainanantajien käsittelyprosesseihin.

Kuinka paljon rahaa voin lainata?

Omalainan kautta voit lainata rahaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Sinulle myönnettävän luoton määrä riippuu aina luottokelpoisuudestasi sekä lainaa myöntävän pankin käytänteistä.

Asiakaskokemuksia