Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • 1. Täytä lainahakemus
 • 2. Laina kilpailutetaan
 • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
 • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Pikalaina netistä

Voit hakea OmaLaina.fistä pikalainaa 100 eurosta aina tuhansiin euroihin saakka. Omalaina.fin kautta haettu pikalaina on huomattavasti edullisempi kuin aiemmin markkinoilla olleet pikavipit. Viime aikoina yleistyneet joustoluotot kilpailutat möys helposti lainahakemuksemme avulla.

Pääsääntöisesti on mahdollista, että erityisesti pienemmät lainat maksetaan heti tilillesi. Mitä pienempi lainasumma, niin sitä todennäköisempää on, että saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Kauttamme voit hakea pikalainaa netistä, jolloin alustava lainapäätös valmistuu heti. Teemme yhteistyötä sellaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jotka pystyvät maksamaan pikalainat nopeasti saman päivän aikana. Mikäli luottotietosi ovat kunnossa, niin harvemmin vaaditaan erillisiä selvityksiä kunhan olet täyttänyt lainahakemuksen totuudenmukaisesti.

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme pystyy maksamaan rahat seuraavien pankkien tileille saman päivän aikana: Osuuspankki, Tapiola, Nordea, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia tai Handelsbanken. Voit hakea pikalainaa 24h ympäri vuorokauden, mutta huomioithan, että rahat maksetaan lain puitteissa eri lainapalveluiden aukioloaikoina.

Usein kysyttyä pikalainoista

 1. Miten saan pikalainan heti tilille?

  Parhaimmillaan on mahdollista saada pikalaina heti tilille, mutta tähän vaikuttavat kunkin luotonantajan käytänteet, sekä lainan hakemiseen liittyvät seikat. Jos tarvitset lainaa heti, voit täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti osaltasi varmistaa hakemuksesi nopean käsittelyn. Hakemuksen käsittely voi pitkittyä, mikäli luotonantajan on oltava sinuun yhteydessä puuttuvien tietojen takia.

 2. Kuinka teen pikalainojen vertailun?

  OmaLaina.fi kilpailuttaa pikalainasi nopeasti ja turvallisesti. Olemme yhteistyössä vain luotettavien lainantarjoajien kanssa, joten kauttamme saat ainoastaan todellisia lainatarjouksia. Aloita täyttämällä lainahakemus. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita mieleisesi. Pikalainaa voit hakea 100 eurosta ylöspäin.

 3. Voiko maksuhäiriöinen saada pikalainaa?

  Maksuhäiriöiselle ei lähtökohtaisesti myönnetä lainaa ilman vakuuksia. Luotonantajat tarkistavat hakijoiden luottotiedot automaattisesti hakemusten käsittelyn yhteydessä. Mikäli olet menettänyt luottotietosi, mutta haluaisit hakea pikalainaa, tarkista milloin maksuhäiriö on rekisteröity. Useimmat maksuhäiriömerkinnät vanhenevat 2-3 vuoden kuluessa, mikäli uusia merkintöjä ei synny.

 4. Voinko hakea pikalainaa ilman liitteitä?

  Useimmat suhteellisen pienet pikalainat eivät vaadi mitään liitteitä. Tämä mahdollistaa lainahakemusten pitkälle automatisoidun käsittelyn, mikä osaltaan edesauttaa hakemuksen nopeaa käsittelyä. Pikalainan hakeminen Omalaina.fi:n kautta on lähes yhtä nopeaa kuin suoraa lainantarjoajan sivuilta. Kauttamme saat myös useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

 5. Voiko 18v hakea pikalainaa?

  Jo 18v hakijat voivat hakea pienempiä pikalainoja. Useimmat kulutusluotot kuitenkin edellyttävät korkeampaa 20-24 vuoden ikää. Täyttämällä lainahakemuksen OmaLaina tekee seulonnan puolestasi ja saat lainatarjouksen vain sellaisilta luotonantajilta, joiden lainaa voit myös hakea.

Pikaluotto pitkällä maksuajalla

Pikaluotto on helppo ja nopea hakea Omalaina.fi -palvelun kautta.Teemme yhteistyötä vain sellaisten toimijoiden kanssa, jotka antavat sinun valita riittävän pienen kuukausierän. Teemme yhteistyötä ainoastaan vakavaraisten pankkien ja rahoittajien kanssa, mistä johtuen saat kauttamme aina pitkät maksuajat.

Pikaluotto pitkällä maksuajalla helpottaa kenen tahansa taakkaa. Vaikka kyseessä olisi pienikin rahan tarve, niin lainattu raha voi olla hankalaa maksaa takaisin muutamassa viikossa. Tästä johtuen voit hakea meiltä pikalainoja, joiden takaisinmaksuaika alkaa yhdestä vuodesta.

Luotonantajat pystyvät tekemään automaattisesti luottotietojen tarkistuksen. Jos luottotiedot on kunnossa, niin on mahdollista saada uusi pikalaina netistä ilman lisäselvityksiä, takuita tai takaajia. Toinen nopeasti saatavan lainan edellytys on, että saat luotonantajilta riittävän pisteytyksen takaisinmaksukyvystäsi. Mitä parempi pisteytys, niin sitä todennäköisemmin voidaan pikalaina maksaa heti tilille.

Pikalaina heti - Vertaile ja hae nopeasti

Tarvitsetko pikalainaa heti? On joka tapauksessa järkevää vertailla kuluja ennen lainan hakemista. Oletkin jo todennäköisesti tehnyt vertailua ennen sivuillemme päätyessäsi. Myös meidän mielestä pikalainavertailu on järkevää. Koko lainapalvelumme idea on etsiä sinulle sopivin mahdollinen pikalaina. Kilpailutamme lainahakemuksesi usean toimijan kesken, joten kauttamme on todennäköistä löytää edullinen pikalaina heti.

Vertaamme puolestasi luotonantajien kuluja sekä korkoja, joten edullinen pikalaina löytyy nopeasti ja vaivattomasti.Emme kuitenkaan välitä usean sadan prosentin koroilla olevia pikavippejä ollenkaan. Huomioimme myös luotonantajien kyvyn maksaa sinulle rahat nopeasti. Mikäli vertailussa kahdella luotonantajalla on sama korko, niin suosittelemme sinulle ensin nopeampaa vaihtoehtoa.

Mukana kilpailutuksessa on suurempia kulutusluottoja ilman vakuuksia tarjoavia luotonantajia, joten voi olla helpompaa saada 500 euron lainaa esimerkiksi sadan euron lainan sijaan.

Useampi pikavippi jo tilillä?

Mikäli olet etsimässä uutta pikalainaa maksaaksesi aiemmat pikavipit pois, niin tutustu lainojen yhdistämiseen yhdistelylainana. Välitämme ainoastaan pikalainoja, joihin saa pitkän maksuajan ja huomattavasti perinteisiä pikavippejä pienemmän koron. Ei ole järkevää kuitata edellisiä velkoja yhtä kalliilla pikalainalla, vaan kannattaa ottaa pidempiaikainen laina, jota voit maksaa vuosien aikana kerralla vähän pois. Muistathan aina vastuullisuuden lainahakemusta täyttäessä, jolloin vältyt ongelmilta.

Uusi pikalaina

Uusi pikalaina on turvallista hakea Omalaina.fi:n kautta. Olemme yhteistyössä vain luotettavien lainantarjoajien kanssa, etkä sitoudu mihinkään kilpailuttaessasi lainat. Valitset täysin itsenäisesti sinulle parhaan pikalainatarjouksen ja voit myös halutessasi hylätä sinulle osoitetut lainatarjoukset. Omalaina.fi:ssä ei ole lainanottopakkoa, joten uusi pikalaina on turvallista ja riskitöntä hakea.

Omalaina.fi tarjoaa lainaa ilman vakuuksia lainamäärästä riippumatta. Tämä mahdollistaa hakemusten nopeat käsittelyajat - uusi pikalaina voi olla tililläsi jo samana päivänä. Voit myös käyttää lainarahat miten haluat, eikä takaajia tai vakuuksia tarvita.

Nopea pikalaina

Omalaina.fi on helppo tapa löytää nopea pikalaina. Kilpailutat ja haet pikalainaa muutamassa minuutissa. Olemme tehneet lainan kilpailuttamisesta mahdollisimman suoraviivaista lainamäärästä riippumatta. Saat yhdellä lainahakemuksella useita tarjouksia ja haluamasi nopea pikalaina voidaan usein siirtää tilillesi jo saman päivän aikana.

Halvin pikalaina on riippuvainen toivomastasi laina-ajasta sekä lainasummasta. Voit halutessasi kilpailuttaa useampia lainamääriä, mikäli et heti löydä sinulle sopivaa pikalainaa. Lainavertailu Omalaina.fi:ssä on sinulle täysin maksutonta.

Pienlainaa voi hakea nopeaan tarpeeseen

Pienlaina on helppo ratkaisu kertaluonteiseen ja äkilliseen rahantarpeeseen. Perinteisesti pienlainat ovat enimmillään muutamien tuhansien eurojen suuruisia kulutusluottoja, joiden laina-aika on noin yksi vuosi.

Hakiessasi pienlainan OmaLainan kautta saat maan laajimman kattauksen luotonantajia. OmaLainan kymmenien lainantarjoajien joukosta löydät monia pienlainaa tarjoavia luotonantajia ja lopullinen valinta on yksin sinun. Pienlainan hakeminen on helppoa: täyttämällä lainahakemuksen voit valita haluamasi lainasumman, sekä toivomasi takaisinmaksuajan omien toiveittesi mukaisesti ja katsoa löytyykö Suomesta toiveitasi vastaavaa lainatuotetta.

Näin haet pienlainaa Omalaina.fi:n kautta:

 1. Täytä lainahakemukseen lainasumma, laina-aika sekä omat tietosi.
 2. Täytä asumis- ja työtilanteeseesi liittyvät tiedot, sekä mahdolliset jo olemassa olevat velat - näin voimme tarjota lainoja jotka sopivat sinulle parhaiten.
 3. Lähetä lainahakemus ja saat vastauksena tarjouksia monelta eri luotonantajalta.
 4. Valitse sinulle parhaiten sopiva lainatarjous ja allekirjoita se sähköisesti.
 5. Pienlaina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.