Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Pikalaina netistä

Voit hakea OmaLaina.fistä pikalainaa 100 eurosta aina tuhansiin euroihin saakka. Omalaina.fin kautta haettu pikalaina on huomattavasti edullisempi kuin aiemmin markkinoilla olleet pikavipit. Viime aikoina yleistyneet joustoluotot kilpailutat möys helposti lainahakemuksemme avulla.

Pääsääntöisesti on mahdollista, että erityisesti pienemmät lainat maksetaan heti tilillesi. Mitä pienempi lainasumma, niin sitä todennäköisempää on, että saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Kauttamme voit hakea pikalainaa netistä, jolloin alustava lainapäätös valmistuu heti. Teemme yhteistyötä sellaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jotka pystyvät maksamaan pikalainat nopeasti saman päivän aikana. Mikäli luottotietosi ovat kunnossa, niin harvemmin vaaditaan erillisiä selvityksiä kunhan olet täyttänyt lainahakemuksen totuudenmukaisesti.

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme pystyy maksamaan rahat seuraavien pankkien tileille saman päivän aikana: Osuuspankki, Tapiola, Nordea, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia tai Handelsbanken. Voit hakea pikalainaa 24h ympäri vuorokauden, mutta huomioithan, että rahat maksetaan lain puitteissa eri lainapalveluiden aukioloaikoina.

Pikaluotto pitkällä maksuajalla

Pikaluotto on helppo ja nopea hakea Omalaina.fi -palvelun kautta.Teemme yhteistyötä vain sellaisten toimijoiden kanssa, jotka antavat sinun valita riittävän pienen kuukausierän. Teemme yhteistyötä ainoastaan vakavaraisten pankkien ja rahoittajien kanssa, mistä johtuen saat kauttamme aina pitkät maksuajat.

Pikaluotto pitkällä maksuajalla helpottaa kenen tahansa taakkaa. Vaikka kyseessä olisi pienikin rahan tarve, niin lainattu raha voi olla hankalaa maksaa takaisin muutamassa viikossa. Tästä johtuen voit hakea meiltä pikalainoja, joiden takaisinmaksuaika alkaa yhdestä vuodesta.

Luotonantajat pystyvät tekemään automaattisesti luottotietojen tarkistuksen. Jos luottotiedot on kunnossa, niin on mahdollista saada uusi pikalaina netistä ilman lisäselvityksiä, takuita tai takaajia. Toinen nopeasti saatavan lainan edellytys on, että saat luotonantajilta riittävän pisteytyksen takaisinmaksukyvystäsi. Mitä parempi pisteytys, niin sitä todennäköisemmin voidaan pikalaina maksaa heti tilille.

Pikalaina heti - Vertaile ja hae nopeasti

Tarvitsetko pikalainaa heti? On joka tapauksessa järkevää vertailla kuluja ennen lainan hakemista. Oletkin jo todennäköisesti tehnyt vertailua ennen sivuillemme päätyessäsi. Myös meidän mielestä pikalainavertailu on järkevää. Koko lainapalvelumme idea on etsiä sinulle sopivin mahdollinen pikalaina. Kilpailutamme lainahakemuksesi usean toimijan kesken, joten kauttamme on todennäköistä löytää edullinen pikalaina heti.

Vertaamme puolestasi luotonantajien kuluja sekä korkoja, joten edullinen pikalaina löytyy nopeasti ja vaivattomasti.Emme kuitenkaan välitä usean sadan prosentin koroilla olevia pikavippejä ollenkaan. Huomioimme myös luotonantajien kyvyn maksaa sinulle rahat nopeasti. Mikäli vertailussa kahdella luotonantajalla on sama korko, niin suosittelemme sinulle ensin nopeampaa vaihtoehtoa.

Mukana kilpailutuksessa on suurempia kulutusluottoja ilman vakuuksia tarjoavia luotonantajia, joten voi olla helpompaa saada 500 euron lainaa esimerkiksi sadan euron lainan sijaan.

Useampi pikavippi jo tilillä?

Mikäli olet etsimässä uutta pikalainaa maksaaksesi aiemmat pikavipit pois, niin tutustu lainojen yhdistämiseen yhdistelylainana. Välitämme ainoastaan pikalainoja, joihin saa pitkän maksuajan ja huomattavasti perinteisiä pikavippejä pienemmän koron. Ei ole järkevää kuitata edellisiä velkoja yhtä kalliilla pikalainalla, vaan kannattaa ottaa pidempiaikainen laina, jota voit maksaa vuosien aikana kerralla vähän pois. Muistathan aina vastuullisuuden lainahakemusta täyttäessä, jolloin vältyt ongelmilta.

Uusi pikalaina

Uusi pikalaina on turvallista hakea Omalaina.fi:n kautta. Olemme yhteistyössä vain luotettavien lainantarjoajien kanssa, etkä sitoudu mihinkään kilpailuttaessasi lainat. Valitset täysin itsenäisesti sinulle parhaan pikalainatarjouksen ja voit myös halutessasi hylätä sinulle osoitetut lainatarjoukset. Omalaina.fi:ssä ei ole lainanottopakkoa, joten uusi pikalaina on turvallista ja riskitöntä hakea.

Omalaina.fi tarjoaa lainaa ilman vakuuksia lainamäärästä riippumatta. Tämä mahdollistaa hakemusten nopeat käsittelyajat - uusi pikalaina voi olla tililläsi jo samana päivänä. Voit myös käyttää lainarahat miten haluat, eikä takaajia tai vakuuksia tarvita.

Nopea pikalaina

Omalaina.fi on helppo tapa löytää nopea pikalaina. Kilpailutat ja haet pikalainaa muutamassa minuutissa. Olemme tehneet lainan kilpailuttamisesta mahdollisimman suoraviivaista lainamäärästä riippumatta. Saat yhdellä lainahakemuksella useita tarjouksia ja haluamasi nopea pikalaina voidaan usein siirtää tilillesi jo saman päivän aikana.

Halvin pikalaina on riippuvainen toivomastasi laina-ajasta sekä lainasummasta. Voit halutessasi kilpailuttaa useampia lainamääriä, mikäli et heti löydä sinulle sopivaa pikalainaa. Lainavertailu Omalaina.fi:ssä on sinulle täysin maksutonta.