Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*160€
Korot & kulut*760€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Täytä rohkeasti lainahakemus ja saat edullisia lainatarjouksia. Et sitoudu vielä mihinkään. Mukana jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Täytä lainahakemus
Laina kilpailutetaan
Vertaa tarjoukset & valitse sopivin
Saat rahat tilillesi
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Turvallinen yhteys
OmaLaina.fi käyttää salattua yhteyttä, jolloin tietosi ovat 100% turvassa aina.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
"Hae lainaa tuosta ylhäältä ja saat heti useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Sinä valitset sopivimman!"

Pikalaina netistä

Voit hakea OmaLaina.fistä pikalainaa 100 eurosta aina tuhansiin euroihin saakka. OmaLaina.fin pikalainat ovat huomattavasti edullisempia kuin aiemmin markkinoilla olleet pikavipit. Viime aikoina yleistyneet joustoluotot kilpailutat möys helposti lainahakemuksemme avulla.

Pääsääntöisesti on mahdollista, että erityisesti pienemmät lainat maksetaan heti tilillesi. Mitä pienempi lainasumma, niin sitä todennäköisempää on, että saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Kauttamme voit hakea pikalainaa netistä, jolloin alustava lainapäätös valmistuu heti. Teemme yhteistyötä sellaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jotka pystyvät maksamaan pikalainat nopeasti saman päivän aikana. Mikäli luottotietosi ovat kunnossa, niin harvemmin vaaditaan erillisiä selvityksiä kunhan olet täyttänyt lainahakemuksen totuudenmukaisesti.

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme pystyy maksamaan rahat seuraavien pankkien tileille saman päivän aikana: Osuuspankki, Tapiola, Nordea, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia tai Handelsbanken. Voit hakea pikalainaa 24h ympäri vuorokauden, mutta huomioithan, että rahat maksetaan lain puitteissa eri lainapalveluiden aukioloaikoina.

Pikaluotot pitkällä maksuajalla

Saat kauttamme haettua nopeasti pikalainaa pitkällä maksuajalla. Teemme yhteistyötä vain sellaisten toimijoiden kanssa, jotka antavat sinun valita riittävän pienen kuukausierän. Teemme yhteistyötä ainoastaan vakavaraisten pankkien ja rahoittajien kanssa, mistä johtuen saat kauttamme aina pitkät maksuajat.

Pitkän maksuajan pikalainat helpottavat kenen tahansa taakkaa. Vaikka kyseessä olisi pienikin rahan tarve, niin lainattu raha voi olla hankalaa maksaa takaisin muutamassa viikossa. Tästä johtuen voit hakea meiltä pikalainoja, joiden takaisinmaksuaika alkaa yhdestä vuodesta.

Luotonantajat pystyvät tekemään automaattisesti luottotietojen tarkistuksen. Jos luottotiedot on kunnossa, niin on mahdollista saada pikalainat netistä ilman lisäselvityksiä, takuita tai takaajia. Toinen nopeasti saatavan lainan edellytys on, että saat luotonantajilta riittävän pisteytyksen takaisinmaksukyvystäsi. Mitä parempi pisteytys, niin sitä todennäköisemmin pikalaina maksetaan nopeasti saman päivän aikana.

Pikalainavertailu

On järkevää vertailla kuluja enne lainan hakemista. Oletkin jo todennäköisesti tehnyt vertailua ennen sivuillemme päätyessäsi. Myös meidän mielestä pikalainavertailu on järkevää. Koko lainapalvelumme idea on etsiä sinulle edullisin mahdollinen pikalaina. Kilpailutamme lainahakemuksesi usean toimijan kesken, joten kauttamme on melko todennäköistä löytää edullinen pikalaina.

Vertaamme puolestasi luotonantajien kuluja sekä korkoja, joten pystymme tarjoamaan sinulle sopivan hintaista pikalainaa. Emme kuitenkaan välitä usean sadan prosentin koroilla olevia pikavippejä ollenkaan. Huomioimme myös luotonantajien kyvyn maksaa sinulle rahat nopeasti. Mikäli vertailussa kahdella luotonantajalla on sama korko, niin suosittelemme sinulle ensin nopeampaa vaihtoehtoa.

Mukana kilpailutuksessa on suurempia kulutusluottoja ilman vakuuksia tarjoavia luotonantajia, joten voi olla helpompaa saada 500 euron lainaa esimerkiksi sadan euron lainan sijaan.

Useampi pikavippi jo tilillä?

Mikäli olet etsimässä uutta pikalainaa maksaaksesi aiemmat pikavipit pois, niin tutustu lainojen yhdistämiseen yhdistelylainana. Välitämme ainoastaan pikalainoja, joihin saa pitkän maksuajan ja huomattavasti perinteisiä pikavippejä pienemmän koron. Ei ole järkevää kuitata edellisiä velkoja yhtä kalliilla pikalainalla, vaan kannattaa ottaa pidempiaikainen laina, jota voit maksaa vuosien aikana kerralla vähän pois. Muistathan aina vastuullisuuden lainahakemusta täyttäessä, jolloin vältyt ongelmilta.