Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Pikalaina netistä

Voit hakea OmaLaina.fistä pikalainaa 100 eurosta aina tuhansiin euroihin saakka. OmaLaina.fin pikalainat ovat huomattavasti edullisempia kuin aiemmin markkinoilla olleet pikavipit. Viime aikoina yleistyneet joustoluotot kilpailutat möys helposti lainahakemuksemme avulla.

Pääsääntöisesti on mahdollista, että erityisesti pienemmät lainat maksetaan heti tilillesi. Mitä pienempi lainasumma, niin sitä todennäköisempää on, että saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Kauttamme voit hakea pikalainaa netistä, jolloin alustava lainapäätös valmistuu heti. Teemme yhteistyötä sellaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jotka pystyvät maksamaan pikalainat nopeasti saman päivän aikana. Mikäli luottotietosi ovat kunnossa, niin harvemmin vaaditaan erillisiä selvityksiä kunhan olet täyttänyt lainahakemuksen totuudenmukaisesti.

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme pystyy maksamaan rahat seuraavien pankkien tileille saman päivän aikana: Osuuspankki, Tapiola, Nordea, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia tai Handelsbanken. Voit hakea pikalainaa 24h ympäri vuorokauden, mutta huomioithan, että rahat maksetaan lain puitteissa eri lainapalveluiden aukioloaikoina.

Pikaluotot pitkällä maksuajalla

Saat kauttamme haettua nopeasti pikalainaa pitkällä maksuajalla. Teemme yhteistyötä vain sellaisten toimijoiden kanssa, jotka antavat sinun valita riittävän pienen kuukausierän. Teemme yhteistyötä ainoastaan vakavaraisten pankkien ja rahoittajien kanssa, mistä johtuen saat kauttamme aina pitkät maksuajat.

Pitkän maksuajan pikalainat helpottavat kenen tahansa taakkaa. Vaikka kyseessä olisi pienikin rahan tarve, niin lainattu raha voi olla hankalaa maksaa takaisin muutamassa viikossa. Tästä johtuen voit hakea meiltä pikalainoja, joiden takaisinmaksuaika alkaa yhdestä vuodesta.

Luotonantajat pystyvät tekemään automaattisesti luottotietojen tarkistuksen. Jos luottotiedot on kunnossa, niin on mahdollista saada pikalainat netistä ilman lisäselvityksiä, takuita tai takaajia. Toinen nopeasti saatavan lainan edellytys on, että saat luotonantajilta riittävän pisteytyksen takaisinmaksukyvystäsi. Mitä parempi pisteytys, niin sitä todennäköisemmin pikalaina maksetaan nopeasti saman päivän aikana.

Pikalainavertailu

On järkevää vertailla kuluja enne lainan hakemista. Oletkin jo todennäköisesti tehnyt vertailua ennen sivuillemme päätyessäsi. Myös meidän mielestä pikalainavertailu on järkevää. Koko lainapalvelumme idea on etsiä sinulle sopivin mahdollinen pikalaina. Kilpailutamme lainahakemuksesi usean toimijan kesken, joten kauttamme on melko todennäköistä löytää edullinen pikalaina.

Vertaamme puolestasi luotonantajien kuluja sekä korkoja, joten pystymme tarjoamaan sinulle sopivan hintaista pikalainaa. Emme kuitenkaan välitä usean sadan prosentin koroilla olevia pikavippejä ollenkaan. Huomioimme myös luotonantajien kyvyn maksaa sinulle rahat nopeasti. Mikäli vertailussa kahdella luotonantajalla on sama korko, niin suosittelemme sinulle ensin nopeampaa vaihtoehtoa.

Mukana kilpailutuksessa on suurempia kulutusluottoja ilman vakuuksia tarjoavia luotonantajia, joten voi olla helpompaa saada 500 euron lainaa esimerkiksi sadan euron lainan sijaan.

Useampi pikavippi jo tilillä?

Mikäli olet etsimässä uutta pikalainaa maksaaksesi aiemmat pikavipit pois, niin tutustu lainojen yhdistämiseen yhdistelylainana. Välitämme ainoastaan pikalainoja, joihin saa pitkän maksuajan ja huomattavasti perinteisiä pikavippejä pienemmän koron. Ei ole järkevää kuitata edellisiä velkoja yhtä kalliilla pikalainalla, vaan kannattaa ottaa pidempiaikainen laina, jota voit maksaa vuosien aikana kerralla vähän pois. Muistathan aina vastuullisuuden lainahakemusta täyttäessä, jolloin vältyt ongelmilta.