Lainaa edullisemmin Ruotsista? Pohjoismaiset pankit ovat tulleet myös Suomeen

Kohtuulliset korot ja joustavat lainaehdot ovat yhä useammin syynä siihen, miksi suomalainen valitsee ulkomaisen pankin tarjoaman lainan. Tarjonnan kasvaessa lainamarkkinoilla nousee myös pankkien kilpailuttaminen yhä tärkeämpään asemaan.

Lähivuosina Suomen markkinoille on rantautunut useita pankkeja muista pohjoismaista ja Baltiasta. Nämä uuden ajan digipankit, jotka toimivat ainoastaan verkossa, ovat nostaneet suosiotaan nopeasti jopa perinteisten suomalaispankkien tasolle. Tyypillisiä heidän tarjoamiaan palveluita Suomessa ovat esimerkiksi kulutusluotot, luottokortit sekä talletustilit.

Suomalaiset suosivat näitä uuden ajan digipankkeja etenkin lainanmyöntäjinä, sillä ne pystyvät usein tarjoamaan hyvin kilpailukykyisen hintatason ja perinteisiä toimijoita joustavammat palveluehdot. Esimerkiksi lainaan liittyvät avaus- ja käsittelykulut voivat olla huomattavasti alhaisemmat. Pankeilta voi hakea lainaa suoraa heidän nettisivuillaan, mutta helpoimmin pankit tavoittaa yhdellä hakemuksella kotimaisen ja turvallisen Omalaina.fi vertailupalvelun avulla.

Asiakaspalvelua suomen kielellä ja edullinen hintataso

Se, että pankit palvelevat vain verkon ja sovellusten välityksellä, tarkoittaa, että pankeilla ei ole konttoreita Suomessa. Verkossa asiointi on kuitenkin nopeaa ja tapahtuu suomen kielellä, joka tekee pankkien palveluista varteenotettavan vaihtoehdon myös suomalaisille. Verkossa lainahakemuksen lähettäminen ja lainapäätöksen saaminen on nopeaa, ja myös asiakaspalvelua saa tarvittaessa suomen kielellä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Pankkien suosiota ovat kasvattaneet suomalaisten asiakkaiden hyvät kokemukset alhaisesta korkotasosta, nopeasta vastausajasta ja luotettavuudesta.

Tarjonta kasvaa – Niin suomalaiset kuin ulkomaisetkin pankit kannattaa aina kilpailuttaa

Vertailupalvelussamme kilpailutat lainasi nopeasti ja helposti – täysin ilmaiseksi. Kilpailutamme lainat aina 60 000 euroon asti jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Pankkien ja rahoituslaitosten joukosta löytyy niin perinteisiä suomalaisia toimijoita kuin myös kaikki yllä mainitut ulkomaiset, Suomen markkinoille rantautuneet digipankit. Pääset vertailemaan lainatarjouksia helposti lähettämällä vain yhden lainahakemuksen.

Omalaina.fi:n hyödyntäminen lainan hakemisessa säästää sinulta aikaa ja rahaa. Hakemuksesi perusteella kanssamme yhteistyössä toimivat pankit ja rahoituslaitokset laskevat sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, ja kokoamme kaikki saamasi tarjoukset selkeästi yhdelle sivulle, helposti vertailtavaan muotoon. Tarjouksia vertailemalla voit varmistua siitä, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainaratkaisun. Lainatarjousten saaminen ei sido lainan ottamiseen: Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja sopivan tarjouksen löydyttyä, voit hyväksyä sen helposti suoraa verkossa. 

Näin lainavertailu toimii käytännössä

Voit valita etusivultamme tai tämän sivun oikeasta laidasta löytyvästä lainalaskurista haluamasi lainasumman ja laina-ajan. Näet heti myös esimerkkilaskelmaan perustuvan arvion lainan kuukausierän suuruudesta. Näin voit arvioida, miten lainan takaisinmaksu sopii budjettiisi. Täytä lomakkeeseen myös yhteystietosi, niin pääsemme alkuun lainahakemuksen kanssa. Kysymme sinulta tietoja, joiden perusteella pankit ja lainanmyöntäjät pystyvät laskemaan juuri sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Kun lainahakemus on täytetty, välitämme sen jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle, joiden kanssa toimimme yhteistyössä. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo muutamassa minuutissa, ja näytämme ne sinulle OmaTili-palvelussamme, jossa lainatarjouksia on helppo vertailla. Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen suoraa palvelussamme, jonka jälkeen sinut ohjataan lainanmyöntäjän sivulle allekirjoittamaan lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Tässä kohtaa jotkin lainanantajat saattavat myös kysyä sinulta vielä lisätietoa lainapäätöksen tueksi, kuten palkkatodistusta.

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua lainan ottamiseen ja lainavertailun tekeminen on täysin ilmaista, joten lainat kannattaa aina kilpailuttaa.

- 2019-08-07 15:09:53

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.