logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 31 pankkia ja rahoituslaitosta

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Bank Norwegian lainaa 1000 - 60000 euroa

  • Bank Norwegian lainaa ilman vakuuksia
  • Yksi suurimmista pankeista pohjoismaissa
  • Lainaa jopa 60 000 euroa
  • Laina-aika 1-15 vuotta
  • Kilpailuta Bank Norwegian ja lukuisia muita lainanantajia yhdellä hakemuksella

Bank Norwegian on suuri norjalainen pankki, joka tarjoaa lainaa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden laina-ajalla. Kilpailuta Bank Norwegian laina OmaLainan kautta ja säästä lainakuluissa!

Bank Norwegian korko ja lainaehdot

Lainasumma 1000 – 60000 euroa
Laina-aika 1-15 v
Korko 6,99 %-19,99 %
Muut kulut Avausmaksu 0-95 e
Tilinhoitomaksu 3-5 e/kk
Käsittelyaika Heti
Yhteishakija Kyllä

Näin haet Bank Norwegian lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

  1. Täytä lainasumma ja laina-aika lainahakemukseen. Voit valita lainasummaksi minkä tahansa summan 1000-60 000 euron väliltä ja laina-ajaksi 1-15 vuotta.
  2. Lisää hakemukseen kaikki muut tarvittavat tiedot. Muista merkitä esimerkiksi yhteystiedot, aikaisemmat velat ja työllisyystilanne oikein.
  3. Saat lainatarjouksia sähköpostiisi. OmaLainan kautta kilpailutat useaa eri pankkia samaan aikaan. Saat heiltä lainatarjouksia suoraan sähköpostiin, josta voit tarkastella niitä helposti.
  4. Hyväksy haluamasi laina suoraan verkossa. Voit valita haluamasi lainatarjouksen ja hyväksyä sen suoraan verkkopankkitunnuksilla. Rahat saat tilillesi jopa jo saman päivän aikana!

Bank Norwegian myöntää lainaa aina tuhannesta eurosta 60 000 euroon saakka. Kilpailuttamalla Bank Norwegianin lainan OmaLainan kautta voit myös valita laina-ajaksi minkä tahansa 1-15 vuoden väliltä. Pankilta haettuihin lainoihin lisätään mahdollinen avausmaksu, sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka Bank Norwegianin tapauksessa on 3-5 euroa/kk. Lainan nimelliskorko taas vaihtelee paljon sen mukaan millaisia lainasumma ja laina-aika ovat. Myös yhteishakija vaikuttaa lainan lopullisiin ehtoihin.

Edullinen Bank Norwegian korko – yhdistä lainasi norjalaisen pankin avulla

Bank Norwegian korko on kilpailukykyinen ja sen avulla yhdistät useamman eri lainan yhdistelylainaksi tai uudelleenrahoittaa jonkin yksittäisen kalliin luoton. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että kilpailutat uuden, matalakorkoisen lainan, jolla maksat vanhat ja kalliit lainat pois. Näin lainasi korko laskee huomattavasti, eikä sinun tarvitse maksaa kuin yhden lainan kuukausikuluja. Kun kilpailutat Bank Norwegianin lainan Omalaina.fi:n avulla, sinun lainasi maksetaan pois puolestasi ja voit keskittyä maksamaan vain jäljelle jäävää yhdistelylainaa.

Pankkilainaa auton ostoon tai asunnon korjaamiseen – Lukuisia eri pankkeja yhdellä hakemuksella

Bank Norwegian myöntää vakuudettomia pankkilainoja aina 60 000 euroon asti. Voit hakea Bank Norwegianin lainaa esimerkiksi autolainaksi tai asunnon remontin rahoittamiseen. Myös yhteishakijan liittäminen lainahakemukseen onnistuu, jos lainaa haluaa hakea esimerkiksi puolison kanssa. Bank Norwegianin lainojen korko on 6,99 %-19,99 % ja se määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen.

Voit kilpailuttaa haluamasi lainasumman helposti tällä OmaLainan lainalaskurilla ja nähdä millaisen lainatarjouksen saisit syöttämilläsi lainaehdoilla. Bank Norwegianin lainan korko on aina henkilökohtainen ja siihen vaikuttavat esimerkiksi lainasumma, laina-aika, sekä hakijan takaisinmaksukyky. Voit allekirjoittaa lainan suoraan verkkopankkitunnuksilla, joten lainanhakuprosessi on nopea ja kivuton, eikä sinun tarvitse käyttää tunteja jonottaen pankin konttoriin.

Bank Norwegian luottokortti kerryttää lentopisteitä – ilman vuosimaksua

Bank Norwegian luottokortti ei sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja. Luottokortilla saat korotonta luottoa jopa 6 viikkoa eli 45 päivää. Luottokortin luottoraja voi olla korkeintaan 10 000 euroa. Kortissa ei myöskään ole käteisnostomaksuja. Luottokorttia voi hakea kuka tahansa henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, on vähintään 23 vuotias ja on ollut kirjoilla Suomessa viimeiset kolme vuotta.

Bank Norwegianin luottokortti on sidottu Norwegian Rewards kanta-asiakasohjelmaan. Aina kun käytät luottokorttia, niin kerrytät Norwegian-lentopisteitä. Bonusta saa 10 % kaikista Norwegianin kautta varatuista lennoista ja 1 % kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista. Bank Norwegian luottokortti sisälttää ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutussuojan.

Bank Norwegian asiakaspalvelu palvelee joka arkipäivä

Bank Norwegian asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan puhelimitse joka arkipäivä kello 11-17. Bank Norwegian yhteystiedot asiakaspalveluun ovat puhelimitse 07532 66 200, jonka lisäksi voit ottaa yhteyttä verkkosivujen yhteydenottolomakkeen avulla. Puheluista veloitetaan vain operaattorikohtaiset maksut. Bank Norwegian asiakaspalvelusta erillinen kortinsulkupalvelu on avoinna vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä numerossa 07532 66 200.

Bank Norwegianin asiakaspalvelusivuilta löydät myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin lainoihin, luottokorttiin, säästötiliin ja muihin Bank Norwegianin pankkitoimintaan liittyviin aihealueisiin.

Omalaina.fi kilpailuttaa pankit puolestasi – Parempaa lainanhakua

Omalaina.fi kilpailuttaa Bank Norwegianin ohella useita muita pankeja ja luotonantajaa, kaikki vain yhdellä hakemuksella. Olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan lainan, sopivalla korolla ja reiluilla lainaehdoilla. Autamme sinua yhdistämään ja uudelleenrahoittamaan aikaisemmat lainasi, sekä löytämään sopivan rahoituksen uusiin lainatarpeisiin. Voit hakea Omalaina.fi:n kautta lainaa aina sadasta eurosta 60 000 euroon asti, 1-15 vuoden laina-ajalla. Kilpailuta lainasi Omalainan kautta ja säästä lainakuluissa!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Bank Norwegian?
Bank Norwegian norjalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa lainaa yksityishenkilöille aina 60 000 euroon asti.
Mikä on Bank Norwegian lainan korko?
Bank Norwegian lainan korko on 6,99-19,99 %.