Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Bank Norwegian

Bank Norwegian on pankki, joka tarjoaa joustavia ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja rahoitusratkaisuja, kuten luottokortteja, säästötilejä ja henkilökohtaisia lainoja. Asiointi pankin kanssa toimii yksinkertaisesti ja sujuvasti verkossa – kaikki hakemusprosesseista päivittäiseen käyttöön ja tuotteisiin tehtäviin muutoksiin tapahtuu digitaalisesti. Käytössäsi on myös asiakaspalvelutiimi, joka auttaa tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostitse. 

Bank Norwegian on Norjasta lähtöisin, vuonna 2007 lanseerauttu pankki, joka on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaissa sekä Espanjassa ja Saksassa, ja sillä on nykyään yli 1,5 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Se tunnetaan erityisesti luottokortistaan, jota käyttää yli 1,2 miljoonaa asiakasta ja joka on valittu useaan otteeseen parhaaksi matkakortiksi. Koska Bank Norwegian on nykyään ruotsalaisen NOBA-pankin norjalainen sivukonttori, se kuuluu sekä Norjan että Ruotsin finanssivalvonnan alaisuuteen. NOBA-ryhmään kuuluvat myös Nordax Bank ja Svensk Hypotekspension.

Bank Norwegian lainaa 1000 – 60000 euroa

 • Bank Norwegian lainaa ilman vakuuksia
 • Yksi suurimmista pankeista pohjoismaissa
 • Lainaa jopa 60 000 euroa
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Kilpailuta Bank Norwegian ja lukuisia muita lainanantajia yhdellä hakemuksella

Kilpailuta Bank Norwegian laina Omalainan kautta ja säästä lainakuluissa!

Bank Norwegian korko ja lainaehdot

Lainasumma 1000 – 60000 euroa
Laina-aika 1-15 v
Korko 6,99 %-19,99 %
Muut kulut Avausmaksu 0-95 e
Tilinhoitomaksu 3-5 e/kk
Käsittelyaika Heti
Yhteishakija Kyllä

Kulutusluotto – Pankkilainaa auton ostoon tai asunnon korjaamiseen

Bank Norwegian tarjoaa henkilökohtaisia ja vakuudettomia lainoja 1 000 eurosta 60 000 euroon asti. Voit hakea Bank Norwegianin lainaa esimerkiksi autolainaksi tai asunnon remontin rahoittamiseen. Myös yhteishakijan liittäminen lainahakemukseen onnistuu, jos lainaa haluaa hakea esimerkiksi puolison kanssa.

Korko määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen ja siihen vaikuttaa mm. hakijan tulotaso ja voimassa olevat velat sekä lainan määrä. Henkilökohtaiselle lainalle voi valita jopa 15 vuoden maksuajan, ja voit tehdä lisämaksuja milloin tahansa tai maksaa koko lainan ennenaikaisesti pois ilman lisäkustannuksia. 

Voit kilpailuttaa haluamasi lainasumman helposti tällä Omalainan lainalaskurilla ja nähdä millaisen lainatarjouksen saisit syöttämilläsi lainaehdoilla. Bank Norwegianin lainan korko on aina henkilökohtainen ja siihen vaikuttavat esimerkiksi lainasumma, laina-aika, sekä hakijan takaisinmaksukyky. Voit allekirjoittaa lainan suoraan verkkopankkitunnuksilla, joten lainanhakuprosessi on nopea, eikä sinun tarvitse käyttää tunteja jonottaen pankin konttoriin.

Bank Norwegian kulutusluoton etuja ovat:

 • Lainaa 1 000–60 000 euron välistä
 • Alhainen aloitusmaksu 0–90 euroa
 • Hallinnoi lainaa helposti sovelluksen kautta
 • Lainan ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisäkuluja

Lainojen yhdistäminen – Yhdistä lainasi ja voit saada edullisemman koron

Jos sinulla on vakuudettomia lainoja tai luottoja, jotka haluat yhdistää yhdeksi lainaksi, voit hakea yhdistelylainaa. Bank Norwegian korko on kilpailukykyinen ja sen avulla voit yhdistää useamman eri lainan yhdistelylainaksi tai uudelleenrahoittaa jonkin yksittäisen kalliin luoton. Bank Norwegian tarjoaa yhdistelylainaa jopa 60 000 euroa ja voit valita sopivan maksuajan enintään 15 vuotta.

Jos valitset lainojen yhdistämisen, pankki maksaa nykyiset lainasi ja sinun tarvitsee hoitaa vain uutta yhdistelylainaa. Kun sinulla on vain yksi laina ja yksi lyhennyssuunnitelma, voit saada taloudelliseen tilanteeseesi selkeyttä sekä helpompa ennustettavuutta ja suunnittelua. Voit välttyä myös maksujen ja hallintokulujen maksamisen useille lainanantajille, ja saat kaiken tarvitsemasi avun yhdestä paikasta.

Bank Norwegian yhdistelylainan etuja ovat:

 • Lainaa 1 000–60 000 euron välistä
 • Jopa 15 vuoden maksuaika
 • Hallinnoi lainaa helposti sovelluksen kautta
 • Lainan ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisäkuluja

Luottokortti – kerryttää lentopisteitä ilman vuosimaksua

Bank Norwegian  luottokortilla voit saada jopa 15 000 euroa luottoa. Lisäksi ansaitset CashPoint-pisteitä tai cashbackia ostoksistasi. Kortilla ei ole vuosimaksua, ja sinulla on jopa 6 viikkoa eli 45 päivää korotonta maksuaikaa ostoksille. Bank Norwegian on myös yksi harvoista korttitoimittajista, jotka eivät peri käteisnostomaksuja – ei Suomessa tai ulkomailla.

Bank Norwegian luottokortin etuja ovat:

 • Jopa 15 000 euron luottoraja
 • Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa tapahtumille ja käteisnostoille
 • Käteisnostot ilman nostopalkkiota – Suomessa ja ulkomailla
 • Saat bonusta CashPoint-pisteinä tai cashbackina ostoksista
 • Älykello- ja mobiilimaksaminen kun liität kortin esim. Apple Payhin
 • Korttiin sisältyy automaattisesti päivittäistavaravakuutus sekä matka- ja peruutusturvavakuutus

Säästötili

Bank Norwegian tarjoaa aina yhden parhaista koroista säästötilille. Säästötili on maksuton ja täysin joustava ilman nostorajoituksia.

Näin haet Bank Norwegian lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

 1. Täytä lainasumma ja laina-aika lainahakemukseen. Voit valita lainasummaksi minkä tahansa summan 1000-60 000 euron väliltä ja laina-ajaksi 1-15 vuotta.
 2. Lisää hakemukseen kaikki muut tarvittavat tiedot. Muista merkitä esimerkiksi yhteystiedot, aikaisemmat velat ja työllisyystilanne oikein.
 3. Saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Omalainan kautta kilpailutat useaa eri pankkia samaan aikaan. Saat heiltä lainatarjouksia suoraan sähköpostiin, josta voit tarkastella niitä helposti.
 4. Hyväksy haluamasi laina suoraan verkossa. Voit valita haluamasi lainatarjouksen ja hyväksyä sen suoraan verkkopankkitunnuksilla. Rahat saat tilillesi jopa jo saman päivän aikana!

Bank Norwegian myöntää lainaa aina tuhannesta eurosta 60 000 euroon saakka. Kilpailuttamalla Bank Norwegianin lainan Omalainan kautta voit myös valita laina-ajaksi minkä tahansa 1-15 vuoden väliltä. Pankilta haettuihin lainoihin lisätään mahdollinen avausmaksu, sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka Bank Norwegianin tapauksessa on 3-5 euroa/kk. Lainan nimelliskorko taas vaihtelee paljon sen mukaan millaisia lainasumma ja laina-aika ovat. Myös yhteishakija vaikuttaa lainan lopullisiin ehtoihin.

Bank Norwegian asiakaspalvelu palvelee joka arkipäivä

Bank Norwegian asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan puhelimitse joka arkipäivä kello 11-17. Bank Norwegian yhteystiedot asiakaspalveluun ovat puhelimitse 07532 66 200, jonka lisäksi voit ottaa yhteyttä verkkosivujen yhteydenottolomakkeen avulla. Puheluista veloitetaan vain operaattorikohtaiset maksut. Bank Norwegian asiakaspalvelusta erillinen kortinsulkupalvelu on avoinna vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä numerossa 07532 66 200.

Bank Norwegianin asiakaspalvelusivuilta löydät myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin lainoihin, luottokorttiin, säästötiliin ja muihin Bank Norwegianin pankkitoimintaan liittyviin aihealueisiin.

Omalaina.fi kilpailuttaa pankit puolestasi – Parempaa lainanhakua

Omalaina.fi kilpailuttaa Bank Norwegianin ohella useita muita pankeja ja luotonantajaa, kaikki vain yhdellä hakemuksella. Olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan lainan, sopivalla korolla ja reiluilla lainaehdoilla. Autamme sinua yhdistämään ja uudelleenrahoittamaan aikaisemmat lainasi, sekä löytämään sopivan rahoituksen uusiin lainatarpeisiin. Voit hakea Omalaina.fi:n kautta lainaa aina sadasta eurosta 60 000 euroon asti, 1-15 vuoden laina-ajalla. Kilpailuta lainasi Omalainan kautta ja säästä lainakuluissa!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Bank Norwegian?

Bank Norwegian on pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa lainaa yksityishenkilöille aina 60 000 euroon asti.

Mikä on Bank Norwegian lainan korko?

Bank Norwegian lainan korko on 7,49-19,99 %.