Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaa edullisemmin Ruotsista? Pohjoismaiset pankit ovat tulleet myös Suomeen

Kohtuulliset korot ja joustavat lainaehdot ovat yhä useammin syynä siihen, miksi suomalainen valitsee ulkomaisen pankin tarjoaman lainan. Tarjonnan kasvaessa lainamarkkinoilla nousee myös pankkien kilpailuttaminen yhä tärkeämpään asemaan.

Lähivuosina Suomen markkinoille on rantautunut useita pankkeja muista pohjoismaista ja Baltiasta. Nämä uuden ajan digipankit, jotka toimivat ainoastaan verkossa, ovat nostaneet suosiotaan nopeasti jopa perinteisten suomalaispankkien tasolle. Tyypillisiä heidän tarjoamiaan palveluita Suomessa ovat esimerkiksi kulutusluotot, luottokortit sekä talletustilit.

Suomalaiset suosivat näitä uuden ajan digipankkeja etenkin lainanmyöntäjinä, sillä ne pystyvät usein tarjoamaan hyvin kilpailukykyisen hintatason ja perinteisiä toimijoita joustavammat palveluehdot. Esimerkiksi lainaan liittyvät avaus- ja käsittelykulut voivat olla huomattavasti alhaisemmat. Pankeilta voi hakea lainaa suoraa heidän nettisivuillaan, mutta helpoimmin pankit tavoittaa yhdellä hakemuksella kotimaisen ja turvallisen Omalaina.fi vertailupalvelun avulla.

Asiakaspalvelua suomen kielellä ja edullinen hintataso

Se, että pankit palvelevat vain verkon ja sovellusten välityksellä, tarkoittaa, että pankeilla ei ole konttoreita Suomessa. Verkossa asiointi on kuitenkin nopeaa ja tapahtuu suomen kielellä, joka tekee pankkien palveluista varteenotettavan vaihtoehdon myös suomalaisille. Verkossa lainahakemuksen lähettäminen ja lainapäätöksen saaminen on nopeaa, ja myös asiakaspalvelua saa tarvittaessa suomen kielellä niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Pankkien suosiota ovat kasvattaneet suomalaisten asiakkaiden hyvät kokemukset alhaisesta korkotasosta, nopeasta vastausajasta ja luotettavuudesta.

  • Ruotsalaisia pankkeja: Collector Bank, Nordax Bank, Resurs Bank, TF Bank
  • Norjalaisia pankkejaBank Norwegian, BRAbank, Instabank, Morrow Bank
  • Nämä yllä mainitut pankit ja kymmeniä muita pankkeja ja rahoituslaitoksia tavoitat yhdellä lainahakemuksella kotimaisen ja ilmaisen Omalaina.fi vertailupalvelun avulla.

Tarjonta kasvaa – Niin suomalaiset kuin ulkomaisetkin pankit kannattaa aina kilpailuttaa

Vertailupalvelussamme kilpailutat lainasi nopeasti ja helposti – täysin ilmaiseksi. Kilpailutamme lainat aina 60 000 euroon asti usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Pankkien ja rahoituslaitosten joukosta löytyy niin perinteisiä suomalaisia toimijoita kuin myös kaikki yllä mainitut ulkomaiset, Suomen markkinoille rantautuneet digipankit. Pääset vertailemaan lainatarjouksia helposti lähettämällä vain yhden lainahakemuksen.

Omalaina.fi:n hyödyntäminen lainan hakemisessa voi säästää sinulta aikaa ja rahaa. Hakemuksesi perusteella kanssamme yhteistyössä toimivat pankit ja rahoituslaitokset laskevat sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, ja kokoamme kaikki saamasi tarjoukset selkeästi yhdelle sivulle, helposti vertailtavaan muotoon. Tarjouksia vertailemalla voit varmistua siitä, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainaratkaisun. Lainatarjousten saaminen ei sido lainan ottamiseen: Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja sopivan tarjouksen löydyttyä, voit hyväksyä sen helposti suoraa verkossa.

Näin lainavertailu toimii käytännössä

Voit valita etusivultamme tai tämän sivun oikeasta laidasta löytyvästä lainalaskurista haluamasi lainasumman ja laina-ajan. Näet heti myös esimerkkilaskelmaan perustuvan arvion lainan kuukausierän suuruudesta. Näin voit arvioida, miten lainan takaisinmaksu sopii budjettiisi. Täytä lomakkeeseen myös yhteystietosi, niin pääsemme alkuun lainahakemuksen kanssa. Kysymme sinulta tietoja, joiden perusteella pankit ja lainanmyöntäjät pystyvät laskemaan juuri sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Kun lainahakemus on täytetty, välitämme sen usealle pankille ja rahoituslaitokselle, joiden kanssa toimimme yhteistyössä. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo muutamassa minuutissa, ja näytämme ne sinulle OmaTili-palvelussamme, jossa lainatarjouksia on helppo vertailla. Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen suoraa palvelussamme, jonka jälkeen sinut ohjataan lainanmyöntäjän sivulle allekirjoittamaan lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Tässä kohtaa jotkin lainanantajat saattavat myös kysyä sinulta vielä lisätietoa lainapäätöksen tueksi, kuten palkkatodistusta.

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua lainan ottamiseen ja lainavertailun tekeminen on täysin ilmaista, joten lainat kannattaa aina kilpailuttaa.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea ulkomailta?

Omalainan kautta lainaa haettaessa voit saada lainatarjouksia myös ulkomaisilta pankeilta. Monissa maissa lainojen hinnat voivat olla Suomea alhaisempia, joten yhdellä hakemuksella saat selville mistä maasta sinun kannattaa laina ottaa.

Miksi ulkomainen laina voi olla hyvä ratkaisu?

Ulkomaiset pankit ovat erilaisessa tilanteessa kuin suomalaiset pankit, joten voit hyvän tuurinkin osuessa kohdallesi saada paljon edullisemman lainan kuin Suomesta. Omalainan kautta voit kilpailuttaa Pohjoismaisia pankkeja aina 60 000 euroon saakka.