Laina Norjasta? - Onko joku näistä ulkomaisista pankeista sinun uusi pankkisi?

Suomen lainamarkkinoilla toimii useita ulkomaalaisia pankkeja, joista suurin osa on pohjoismaisia. Paremmat lainaehdot ja kohtuulliset korkotasot houkuttelevat suomalaisia näiden pankkien asiakkaiksi. Nämä pohjoismaiset pankit toimivat usein vain verkon välityksellä, ilman fyysisiä konttoreita. Lainat on helppo kilpailuttaa ilmaiseksi vertailupalvelu OmaLainan kautta.

Suomen markkinoilla toimii useita ulkomaalaisia pankkeja, joiden palvelut ovat nousseet suosiossaan nopeasti suomalaisten kivijalkapankkien tasolle. Useat näistä pankeista ovat pohjoismaalaisia, ja ne toimivat ainoastaan verkossa, ilman fyysisiä konttoreita. Nämä pankit ovat suosittuja erityisesti lainanmyöntäjinä, sillä asiakkaita houkuttelevat kohtuullinen korkotaso sekä usein paremmat lainaehdot. Esimerkiksi lainan avaus- ja käsittelykulut voivat olla alhaisemmat. 

Kaikki Suomen lainamarkkinoilla toimivat pankit, sekä kotimaiset että ulkomaiset, tarjoavat asiakaspalvelua suomen kielellä. Tämä helpottaa pankissa asiointia monelle. Useat pohjoismaiset pankit tarjoavat asiakkailleen myös muita tuotteita, esimerkiksi säästötilejä ja luottokortteja. Lainan hakeminen verkon kautta pohjoismaisesta pankista ei eroa suomalaisen pankin lainanhakuprosessista mitenkään, ja ulkomaisten pankkien suosio Suomessa onkin jyrkässä kasvussa.


Pohjoismaiset pankit palvelevat suomen kielellä

Suomessa toimivat pohjoismaiset pankit operoivat yleensä vain verkon kautta, joten niillä ei ole konttoreita Suomessa. Verkossa asioinnin hyviin puoliin kuuluu nopeus, sillä lainahakemuksen lähettäminen ja lainapäätöksen saaminen on hyvin nopeaa. Pankit myös tarjoavat asiakaspalvelua suomeksi, mikä auttaa pankkiasioiden setvimisessä.


  • Ruotsalaiset pankit: Collector Bank, Nordax Bank, Resurs Bank
  • Norjalaiset pankit: Bank Norwegian, Komplett Bank, Insta Bank, Monobank
  • Virolaiset pankit: Big Bank


Ulkomaisten pankkien vertailu Suomessa

Lainoja voi vertailla OmaLaina -vertailupalvelun avulla nopeasti ja vaivattomasti. OmaLaina kilpailuttaa puolestasi hakemasi lainasumman 1000 – 60 000 euron välillä, jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Pankkien joukosta löytyy niin kotimaisia lainanantajia, mutta myös kaikki yllä mainitut ulkomaiset lainanantajat, joiden lainatarjouksia pääset vertailemaan yhdellä lainahakemuksella. 

Käyttämällä OmaLainaa lainan hakemiseen säästät aikaa ja rahaa. OmaLaina etsii sinulle sopivimmat lainatarjoukset hakemuksesi perusteella ja lähettää ne sinulle suoraan sähköpostiin. Voit itse valita lainatarpeisiisi sopivimman lainatarjouksen, ja hyväksyä sen suoraan verkossa. Anna OmaLainan auttaa lainanhaussa, ja löydä itsellesi paras ratkaisu lainatarpeisiisi, luotettavasti ja nopeasti!- 2019-09-03 10:36:07

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.