Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Alisa Pankki lainaa 1 000 – 20 000 €

  • Kiinteä vuosikorko alk. 5%, lyhennyserä alk. 24€
  • Ei tili- tai kuukausimaksuja
  • Nopeat maksuajat
  • Kattava lainaturva
  • Sopii myös lainojen yhdistelyyn

Alisa Pankki Oyj (entinen Fellow Pankki) on suomalainen digitaalinen pankki ja osa Omalainan kattavaa yhteistyökumppaneiden verkostoa. Hae kauttamme Alisa Pankki lainaa 30 000 euroon asti ilman vakuuksia.

Alisa Pankki korko ja lainaehdot

Lainasumma 1 000 – 30 000 €
Laina-aika 2-10v
Korko Alk. 5%
Muut kulut 150€ nostopalkkio
Käsittelyaika Heti
Yhteishakija

Näin haet Alisa Pankki lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

  1. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika Valitse pudotusvalikosta sinulle sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika.
  2. Täytä lainahakemus tiedoillasi Lisää lainahakemukseen siinä tarvittavat tiedot.
  3. Lähetä hakemus Saat sinulle sopivat lainatarjoukset lähes välittömästi.
  4. Vertaile ja hyväksy Vertaile sinulle osoitettuja tarjouksia ja valitse niistä sopivin.
  5. Saat rahat tilillesi Saat lainarahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Alisa Pankki

Alisa Pankki on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Alisa Pankki palvelee yksityishenkilöitä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti, joka pyrkii aina tarjoamaan markkinoiden joustavimmat rahoitusehdot. Alisa Pankissa voit hoitaa lainaasi kätevästi suoraan mobiilipankista, verkkopankista ja soittamalla mutkattomasti asiakaspalveluun.

Alisa Pankki laina

Alisa Pankin kautta kuluttajat voivat hakea lainaa esimerkiksi auton ostoon, lomamatkaan tai uuden kodinkoneen hankintaan. Alisa Pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa 1 000 – 30 000 euroa, jolla on 24 – 120 kuukauden takaisinmaksuaika. Lainakuluihin sisältyy koron lisäksi nostopalkkio. Alisa Pankki pyrkii tarjoamaan joustavia lainaehtoja lainanhakijalle. Kiinteä vuosikorko alkaa 5 prosentista ja kuukausierät 24 eurosta. Alisa Pankki laina ei edellytä vakuuksia tai takaajia ja lainan voi halutessaan maksaa pois ilman lisäkuluja.

Alisa Pankki laina on kertaluotto, jonka korko on yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko esimerkiksi 7 000 euron lainalle on 10%. Tässä on huomioitu 9%:n koron lisäksi 150€ nostopalkkio. Alisa Pankki lainan kustannukset ovat tässä esimerkissä 9 463€.

Alisa Pankki kokemuksia

Kotimaisena yrityksenä Alisa Pankilla on vahva asiakaskunta Suomessa ja se on mukana Omalainan kattavassa yhteistyökumppaniverkostossa. Sadat tuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet lainansa kauttamme ja valinneet myös Alisa Pankki lainan. Olemmekin näin kerryttäneet läjäpäin Alisa Pankki kokemuksia. Alisa Pankki tarjoaa lainaa kilpailukykyisin ehdoin.

Alisa Pankki asiakaspalvelu

Alisa Pankki asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan puhelimitse kaikkina arkipäivinä. Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Alta löydät Alisa Pankin asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat. Huomaa, että asiakaspalvelunumeroon soittaminen on maksullista.

Alisa Pankki yhteystiedot & asiakaspalvelu

Sähköpostiosoite asiakaspalvelu@alisapankki.fi
Puhelinnumero 020 380 101
Asiakaspalvelun aukioloajat ma-pe 9-18 (0,1717€ /min)

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin hakea lainaa Alisa Pankilta?

Alisa Pankki on yksi Omalaina.fi yhteitystöpankeista ja aina kun teet lainahakemuksen, on Alisa Pankki yksi niistä rahoituslaitoksista, josta saat mahdollisesti tarjouksen. Toki voit hakea lainaa myös heidän sivuiltaan suoraan.