Täytä lainahakemus jopa 60 000 € lainaan - Lainapäätös heti

Hae pankkilainaa 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Pankkilaina – lainaa pankista ilman vakuuksia

Perinteisen näkemyksen mukaan pankkilainaa varten astutaan sisään kivijalkapankkiin ja neuvotellaan tuesta äkkinäiseen tai pitempiaikaiseen rahantarpeeseen. Onneksi tänä päivänä lainan hakeminen ei ole enää yhtä vaikeaa.

Omalainan lainavertailun avulla keräät kaikki sinulle sopivat lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahalaitoksilta kerralla – ajasta ja paikasta riippumatta.

Lainaa pankista Omalainan avulla

Edullisin pankkilaina monen lainaa hakevan tavoite. Se tarkoittaa yleensä kuukausi- ja kokonaiskuluiltaan halvinta lainaa. Omalaina auttaa sinua hakemaan pankkilainaa aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia.

Entä mitä sinun pitää tietää ennen lainanhakemista?

Täysi-ikäinen voi hakea pankkilainaa

Pankkilainaa voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat aikuiset, joilla on vähintään 1 000 euron säännölliset kuukausitulot. Hakijalta edellytetään myös vakituista osoitetta Suomessa ja puhtaita luottotietoja, joka ei kuitenkaan ole välttämättömyys – ainoastaan voimassa olevat maksuhäiriömerkinnät vaikuttavat.

Omalaina kilpailuttaa alan johtavimmat lainanmyöntäjät ja tarjoaa sinulle realistisia vaihtoehtoja, joiden joukosta etsimäsi halvin pankkilaina taatusti löytyykin. Palveluun on sitoutunut lukuisia eri pankkeja ja rahalaitoksia.

Vertaile pankkilainat lainalaskurilla

Jos täytät kaikki lainanhakijan vaatimukset, voit tehdä hakemuksen tai kokeilla ensin lainalaskuria. Laskurissa tutustut ilmaiseksi eri lainasummien korkotasoon ja kuukausittaisten lainanlyhennyksien suuruuksiin.

Laskurista näet myös kaikki pankkilainaan liittyvät muut kulut ja lainan kokonaiskorkokulut: näin pystyt vaivattomasti suunnittelemaan kuukausibudjettisi.

Jos lainalaskurin tulokset miellyttävät, oletkin valmis täyttämään hakemuksen ja pankkilaina on tililläsi nopeammin kuin kuvitteletkaan; ensimmäiset tarjoukset saapuvat sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Lainanhakemisen rinnalla voit saada apua myös lainojen yhdistämiseen. Sen avulla saat taloutesi taas hallintaasi ja voit säästääkin siinä sivussa.

Kilpailuta pankkilaina – Säästä rahaa

Pankkilainan kilpailuttaminen on nopein tie löytää paras pankkilaina. Sen avulla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa, etenkin jos kyseessä ovat suuret lainasummat.

Voit tehdä vertailun yksi kerrallaan jokaisen pankin sivustolta ja verrata tuloksia itse tai vaihtoehtoisesti siirtyä vain Omalainan sivustolle ja näppäillä hakulomakkeeseen tarvittavat tiedot yhden ainoan kerran. Haettaessa on hyvä käydä läpi ensin kuukausitulot bruttoina ja nettoina, pääomatulot, tuet ja kuukausittaiset menot. Myös muut lainat ja luotot tulevat vaikuttamaan maksukykyysi.

Lue lisää aiheesta: Kilpailuta lainat

Ennen pankkilainan hakemista

Ennen kuin lähdet hakemaan lainaa pankista, mieti vielä näitä asioita: kuinka suuren lainasumman tarvitsen ja kuinka nopeasti pystyn maksamaan lainan takaisin. Pankkilainaa ei koskaan pidä hakea enempää kuin sille on tarvetta, eikä laina-aikaa kannata pitkittää liikaa, sillä se lisää lainan kokonaiskuluja.

Pienempien lainojen, kuten muutaman sadan euron rahantarvetta varten, jousto- ja pikaluotot ovat parempi vaihtoehto. Ne myönnetään vakuudettomina ja yleensä 1-15 vuoden laina-ajalla. Kilpailuta pankkilaina Omalainan kautta ja voit hakea 500-60 000 euron suuruisia joustoluottoja. Et sitoudu sillä mihinkään, vaan voit keskeyttää lainanhakemuksen milloin vain ennen allekirjoittamista.

Pankkilaina ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainat ovat erittäin suosittu lainatyyppi. Niillä saat nopean parannuksen elämänlaatuun, avustuksen lomamatkaan ja harrastuksiin tai avun kiireellisiin kuluihin, kuten vesivahingon aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen tai tarvittavaan uuteen kodinkoneeseen rikkoutuneen tilalle.

Voit hakea pankkilainaa ilman vakuutusta suoraan netistä, ilman murheita siitä, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa. Omalainan avulla tehtyjen lainahakemuksien tuottamat lainatarjoukset ovat edessäsi 24 tunnin sisällä – vaivattomasti ja ilmaiseksi. Jokainen rahalaitos tekee kilpailukykyisen tarjouksen perustuen hakijan taustatietoihin.

Vakuudettomien lainojen ehdot vaihtelevat pankeittain, etenkin pankkilainan korko voi heilahdella merkittävästi. Voit kuitenkin itse päättää, haluatko hyväksyä annetun tarjouksen vai et.

Omalainan tarjoamat pankkilainat

Omalainan tarjoamat pankkilainat ovat joko tasalyhennys- tai annuiteettilainoja. Yleisin on annuiteettilaina, joka on sidoksissa lainan viitekorkoon. Tämä halpakorkoinen laina maksetaan takaisin samansuuruisissa kuukausierissä, jotka sisältävät lainapääoman lyhennyksen sekä korkokulut.

Annuiteettilainan viitekorko tarkastetaan yleensä vuosittain, jolloin mahdollisten muutosten myötä tehdään uudet laskelmat ja maksujärjestely loppulaina-ajalle. Tasalyhennyslainassa taas laina maksetaan takaisin tasasuuruisina lainapääoman lyhennyksinä, ja kuukausittaisen maksuerän sisältämän koron osuus vähenee maksettujen erien myötä.

Heräsikö kysymyksiä? Saat vastauksia ja neuvoja Omalainan lainaneuvojilta kaikissa lainahakemiseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää aiheesta: Löydä itsellesi sopivin lainatyyppi

Halvin pankkilaina tilille nopeasti

Pankkilainan vertailu kannattaa, jotta voit saada edullisimman luoton. Omalainan lainavertailu auttaa sinua aina vertailemaan ja löytämään edullisimman pankkilainan, joka siirtyy tilillesi heti, kun olet vahvistanut lainatarjouksen allekirjoittamalla lainasopimuksen joko sähköisesti tai perinteisenä paperiversiona.

Muista kuitenkin se, että mitä nopeammin lainantarjoaja vastaanottaa lainasopimuksen, sitä nopeammin rahat siirtyvät käyttöösi.

100 % suomalainen palvelu Omalaina on avustanut luotettavasti ja turvallisesti yli 320 000 asiakasta löytämään helpotusta rahatilanteeseensa. Erityisesti pohjoismaisia asiakkaita varten suunnitellut palvelut ovat erittäin suosittuja.

Voit saada edullisimman pankkilainan vain parilla klikkauksella

Omalaina on tuoreimman sukupolven lainanvälittäjä, joka auttaa sinua löytämään edullisimman lainan vain parilla klikkauksella – ilman sitoumuksia.

Näet jokaisen tarjouksen ehdot ja kulut tarkasti ennen allekirjoittamista, joten et tule koskaan ostamaan sikaa säkissä. Laina pankista ei ole koskaan ollut yhtä edullinen ja hakeminen yhtä vaivatonta, joten tee lainavertailu jo tänään!

Hae pankkilaina kilpailutettuna

Voit usein madaltaa pankkilainan korkoa
Muuta sopimusehtoja uudella pankkilainalla
Mukana monia eri pankkeja ja rahoituslaitoksia
Omalainan laina-asiantuntijat käytettävissäsi

Yhteenveto pankkilainoista

Pankkilainojen kilpailuttaminen perinteisesti vaatisi lainanhakijoilta tapaamisten järjestämistä pankkien konttoreihin, asiointia sekä monien lomakkeiden täyttämistä. Sinä voit kuitenkin hakea pankkilainaa helposti Omalainan kautta ja saat lainapäätöksen parhaimmillaan jopa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Pankkilainojen kilpailuttaminen Omalainalla säästää lainanhakijat turhalta päänsäryltä ja ajan haaskaukselta.

Oletko siis valmis sanomaan ikuiset hyvästit mutkikkaille paperisille lomakkeille ja hakemuksille? Haluatko alkaa säästämään jopa satoja euroja kuukaudessa? Se on mahdollista Omalainan lainavertailun avulla. Tee siis ilmainen hakemus Omalainassa jo tänään! Saatat löytää elämäsi parhaan pankkilainan vain yhden hakemuksen päästä.

Katso: Lainatarjous netistä nopeasti

Kilpailuta pankkilainat kauttamme

Katso voimmeko pienentää korkoasi

HAE NYT

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea pankkilainaa?

Pankkilainaa tarjoamme sinulle joka on vähintään 18 vuotias. Olet myös ollut kirjoilla suomessa vähintään vuoden ajan, sinulla on riittävän säännölliset tulot (vähintään 1000 € kuukausittain) sekä puhtaat luottotiedot. Jos sinulta puuttuu puhtaat luottotiedot, sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada pankkilainaa takaajan avulla.

Kuinka paljon pankkilainaa voin hakea?

Voit hakea pankkilainaa 60 000 € asti Omalainan kautta. Suurempien lainasummien hakemuksissa tulee pankit ja lainanantajat tarkastelemaan erityisesti kuinka paljon sinulle jää rahaa elämiseen joka kuukausi kun olet maksanut kiinteät kulusi.

Kuinka nopeasti saan pankkilainan tililleni?

Normaalisti saat pankkilainan tilillesi 1-3 päivän sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Asiakaskokemuksia

Pankkilaina